2019. december 3., kedd

HP DeskJet 2630 Multifunkciós színes tintasugaras nyomtató - Jelenlegi ára: 13 752 Ft

Gyártói cikkszám:
V1N03B
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
HP
dőt és pénzt takaríthat meg a HP eddigi legmegfizethetőbb vezeték nélküli all-in-one nyomtatójával. Az egyszerűen üzembe helyezhető HP DeskJet 2600 All-in-One, amellyel könnyedén nyomtathat mobileszközökről, leegyszerűsíti a mindennapi nyomtatást.
Dinamikus biztonságot nyújtó nyomtatóCsak eredeti HP áramkört használó tintapatronokkal használható. Lehetséges, hogy a módosított vagy nem HP áramkört használó tintapatronok nem működnek, illetve amelyek jelenleg használhatók, a jövőben működésképtelenné válhatnak.
Egyszerű nyomtatás mobileszközrőlEgyszerűen nyomtathat számos különféle okostelefonról és táblagépről. Az egyszerű beállítás révén gyorsan csatlakozhat, és azonnal nyomtathat okostelefonjáról vagy táblagépéről. A HP All-in-One Printer Remote alkalmazással könnyedén kezelheti nyomtatási feladatait útközben, és beolvashat dokumentumokat. Több tinta, nagyobb megtakarítás. Az eredeti HP nagy kapacitású tintapatronokkal akár kétszer több oldalt nyomtathat. Ezt az all-in-one készüléket a megbízhatóságot szem előtt tartva terveztük és készítettük el, így minden alkalommal kiváló minőségben nyomtathat vele. Vezeték nélküli nyomtatás, másolás és beolvasásNyomtatás, fénymásolás és beolvasás költség- és helytakarékosan egy vezeték nélküli all-in-one nyomtatóval. A kimeneti tálca bezárt állapotban a lehető legkisebb helyet foglalja, csökkenti az elakadások esélyét, és 25 lapos kapacitású használat közben. Kompakt kialakításának köszönhetően bárhová elhelyezheti a nyomtatót. Könnyedén kezelheti nyomtatóját az egyszerűen használható vezérlőpanelről. A doboz tartalmaHP DeskJet 2630 All-in-One nyomtatóHP 304 induló fekete eredeti tintapatron (kb. 120 oldal)HP 304 induló háromszínű eredeti tintapatron (kb. 100 oldal)Figyelmeztető szórólap a tintákhozTápkábel
Kedves Vásárló! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS! Több megvásárolt termék együttes szállítása előzetes egyeztetés után lehetséges egy szállítási díjjal. További infó a szállítási feltételek fül alatt.

Jelenlegi ára: 13 752 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése