2021. február 5., péntek

Fazettált bambuszkorall és ónix karkötő 19-21cm - Jelenlegi ára: 1 699 Ft

Eladó a képen látható, gyönyörű fazettált vörös bambuszkorall és ónix karkötő.   Mérete: 19-21 cm, 6 mm-es természetes fazettált bambuszkorall és ónix szemek, gumis damilra fűzve.
Áldott, okleves gyógyítómester által, pozitív energiával feltöltve. (prananadi).
A korall a vérképre van hatással, anémia (vérszegénység) esetén is. Hatására szervezetünk könnyebben termeli az ellenálló képességhez nélkülözhetetlen fehérvérsejteket. Stabilizálja a vérnyomást. Fertőzésveszély és köhögés ellen is használhatjuk. Szabályozza a nyirokkeringést, és segít a nyirokmirigyek betegsége esetén. Enyhíti a vérzési zavarokat.
A korall befolyást gyakorol a légutakra is: erősíti a hörgőket, segít légszomj és köhögés esetén (beleértve a szamárköhögést is). Csökkenti az epekövek kialakulásának esélyét. Levezeti a bélproblémákat, segíti a salaktalanítást és a súllyproblémákat. Hatással van a petefészekre, fokozza a termékenységet, és enyhíti a klimaxos panaszokat. Szenilitás és időskori gyengeség esetén is alkalmazhatjuk.
Lelki gyógyhatása:
Az ónix egy védelmező kő, amely a negatív energiák ellen véd. Csökkenti a befolyásolhatóságunkat, növelve így az önbizalmunkat, egészséges egónkat.
Egyensúlyba hozza a külsőnket a belsőnkkel, így magabiztosabban mozoghatunk a világban, stabilitást, ellenállóképességet, kiegyensúlyozottságot biztosítva ezáltal.
Bánat és melankólia esetén is hatásos.
Testi gyógyhatás:
Erős hatással van az agy tevékenységére, javítja a koncetrációt, de használhatjuk Alzheimer-kór és epilepszia ellen is.
Hat a fülre és azok betegségeire,   mint pl. fülgyulladás, - fájás,   -zúgás, hallásromlás.
Szintén hatásos látásgyengeség ellen is.
Erősíti az immunrendszert.
Hatással van minden daganatféleségre.
Hozzárendelt mágikus hatás:  
A legtöbb népnél a fekete ónix védelmező kőként szolgált a rontások, feketemágia ellen. Sokan ma is negatív energiák elleni védelemre használják.  
Egy postával több terméket is tudok küldeni.


Jelenlegi ára: 1 699 Ft
Az aukció vége: 2021-02-05 14:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése