2020. szeptember 29., kedd

Gasztro Bookazine 2020/01 500 kalória - Jelenlegi ára: 1 592 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1816113
Palcsek Zsuzsanna - szerk.
Gasztro Bookazine 2020/01 500 kalória
Újdonság a gasztronómiai piacon - Gasztro Bookazine! A magas minőségű kiadvány 2020-ban ötször jelenik meg, mindegyik alkalommal más-más tematikára épülő tartalommal. Elsőként az 500 KALÓRIA nevű bookazine jelenik meg, amely 121 kipróbált receptet nyújt 500 kalória alatt mindenkinek, akinek fontos a tudatos, egészséges táplálkozás. A receptleírások mellett információkat kaphat az egészséges táplálkozásról. Ezt követi majd egy MENTES RECEPTEK kiadvány, amely fókuszában a glutén-, tejfehérje- és laktózmentes receptek, valamint cukormentes és vegetáriánus tartalom áll. Nyáron MEDITERRÁN konyha néven a bookazine nem csupán nyári receptekkel jelentkezik, hanem lélegzetállító fotóival elkalauzol mediterrán országokba is, így egyszerre lakhat jól a testünk és a lelkünk. Ősszel ismét MENTES RECEPTEK gyűjteménnyel jelenik meg a Gasztro Bookaznie, amelyet tél elején az ÜNNEPI ÉTELEK témájú magazin zár majd. A prémium minőség nem csak az új kiadvány külalakján mutatkozik meg: a pontos receptleírásokat, a szemet gyönyörködtető képanyagot a kiadvány hátterében álló, népszerű angol Olive magazin garantálja.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 592 Ft
Az aukció vége: 2020-09-30 10:55 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése