2015. október 31., szombat

ÚJ Braun Face - Arctisztító és arcepiláló készülék - Jelenlegi ára: 11 500 Ft

Nyereményjétékon nyert, de kihasználatlanság miatt eladóvá vált vadonat új, használatlan Braun Face – arctisztító és arcepiláló készülék (bajuszra és szemöldökre) extra kiegészítő szépségápolási, arctisztító kefékkel (együtt vagy külön is).  
A Braun Face termékkel két kezelést élvezhet egyetlen készülékkel - egyszerűen cserélje ki a tartozékokat. Precízen, gyökerüknél fogva eltávolíthatja az arc szőrzetét az arcepilátorral vagy tisztíthatja a pórusok mélyét az arckefével. A Braun Face kézhez álló és kompakt formája úgy kezelhető, akár egy szempillaspirál, abszolút pontossággal vezérelhető. Gyökerestől távolítja el a szőrszálakat, így akár 4 hétig élvezheti a sima, szőrtelen bőrt. Mivel a Braun Face kefe 100%-ban vízálló, zuhanyozási rutinjának természetes része lehet a finom és alapos arctisztítás. Eltávolíthatja a sminkmaradékokat és a szennyeződés! eket a pórusok mélyéről is, így felfrissül a bőr és visszaáll természetes ragyogása.
Az új Braun Face kefék segítségével megszabadulhat a bőrhibáktól, és makulátlanul ragyogóvá varázsolhatja arcbőrét. A különféle kefék használatával gyengéden tisztíthatja érzékeny bőrét, leradírozhatja az elhalt hámsejteket, és akár krémeket vagy alapozót is hatékonyan felvihet vele.
http: //braun. braun. com/hu/female-grooming/braun-face. html
A Braun Face készülék bolti ára kb. 16. 000-22. 000 Ft én 11. 500 Ft-ért kínálom
A kiegészítő szépségápolási tisztító kefék eredeti, bolti ára 9. 500-11. 000 Ft, én 4. 500 Ft-ért kínálom.
A KETTŐ EGYÜTTES MEGVÁSÁROLVA: 14. 000 FT!!!  

Jelenlegi ára: 11 500 Ft
Az aukció vége: 2015-11-15 16:41 . ÚJ Braun Face - Arctisztító és arcepiláló készülék - Jelenlegi ára: 11 500 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése