2022. szeptember 4., vasárnap

MANGO őzbarna valódi velúrbőr sportos hobotáska - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

MANGO őzbarna valódi velúrbőr sportos hobotáska
Jó minőségű vastag, jótartású, puha tapintású valódi velúrbőrből készült, igényes kidolgozású táska, belsejében feltüntetve az eredetiséget jelző márkanévvel. Feltűnően szép, különleges darab. Szépsége elsősorban a kellemes szín és a letisztult, egyszerű fazon különlegességében, valamint az oldalán végigfutó rojtok különlegességében  rejlik. Őzbarna... őzbőrszín... sárgásbarna... kellemes középbarna... barnásnarancs... vörösesbarna. Elsősorban azoknak ajánlom, akik kedvelik a fiatalos, hatalmas, bugyorszerű hobotáskákat, mert bevállalós különcök, stílusuk van.
Használt, s ez látszik is rajta, ennek ellenére még mindig mutatós darab. A használat nyomai leginkább a jobban igénybe vett részek szennyezettségében mutatkoznak. A táska elején és hátoldalán levő "folt" valójában nem szennyeződés, hanem a velúr-tisztító hab utáni "nyom". A valóságban kevésbé látszik (valószínű fotózáskor még kicsit nedves volt a bőr), de ettől még a táska sarkai, s az oldala ott, ahol a ruhához ért, s dörzsölődött, picit szennyezettek.
Jól bővülő, "hatalmas" belső tere sok mindent elnyel, igazi "malaclopó". Öblös, egyterű belsejének az egyik felében egy nagy méretű cipzáros rekesz került kialakításra.
A táska a velúrbőr anyagából készült borbojtban végződő zsinórral záródik. A bélése gyolcsszín erős, vászonszerű textil.
Szélessége:    31 cm.
Magassága:     33 cm.
Mélysége:       17 cm.
Vállpántja:      46 cm.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2022-09-05 02:08 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése