2022. augusztus 8., hétfő

PIECES oxford-zöld valódi bőr, sportosan elegáns táska - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

PIECES oxford-zöld valódi bőr, sportosan elegáns táska
A táska minőségéért a márkanév a garancia.
Finom tapintású valódi borjúbőrből készült sportosan elegáns kézi táska belül több helyen is feltüntetett, az eredetiséget igazoló márkanévvel. Kézi táska, de a rácsatolható vállpánt segítségével vállon, vagy akár keresztben átvetve is hordható. Szépsége a kétféle struktúrájú, valódi bőr, a különleges oxford-zöld, valamint a táskán levő antikréz fémkiegészítők tökéletes harmóniájában rejlik. Oxford-zöld... mély hidegzöld... angolzöld... szkarabeusz-zöld... a sötét mélyzöldnek egy egészen különleges árnyalata. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a finom, márkás, sportos eleganciát. Azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a táskájuk is különleges, épp úgy, mint az egyéniségük..., akik bevállalós különcök, stílusuk van, amit bátran vállalnak.
Keveset használt, szemet gyönyörködtető darab. Nincs semmilyen látványos hibája, mindössze csak annyi látszik rajta, hogy nem új, de vigyáztak rá, azért nagyon jó állapotú.
Jól bővülő, óriási tágas belső tere sok mindent elnyel, méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Öblös egyterű belsejének az egyik felében található egy "hatalmas" cipzáros irattartó -, a másikban pedig két valamivel kisebb, bőrrel szegett nyitott zseb (az egyik mobiltartó). Kívül, a táska elején egy nagyobb, cipzáros rekesz kapott helyet.
A bélése sötét grafitszürke erős, vászonszerű textil. A táskatest cipzárral záródik.
Magassága:               23 cm.
Szélessége:               32 cm.
Mélysége:                 12 cm.
Kézi fogója:             42 cm.
Vállpánt hossza:      140 cm.


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2022-08-09 02:07 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése