2022. február 6., vasárnap

Meselovagok I. - Hinda Vichi - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Meselovagok I. - Hinda Vichi
Kedves Olvasó! A fantázia varázslatos világába kalauzolunk most téged. Egy különös, csodálatos világba, amelynek neve: Mesebirodalom. Ennek a világnak lakói a meselények, akik hasonlóak az emberekhez, vannak közöttük jók és gonoszok, itt is van háború, öröm és szenvedés. Ennek a birodalomnak a teremtményei azonban egy dologban különböznek az emberektől: nincs saját fantáziájuk, ezért nem tudnak saját meséket kitalálni. És azért sem, mert a mesék belőlük és az ő világukból születnek, ők maguk a hősei.
A legtöbb meselény csodálja az embereket fantáziájukért, de néhányan féltékenyek rájuk és a fantázia elpusztítására törekednek. Vezetőjük Ragdan, a sötét mágus, legfőbb szolgái pedig az Árnylidércek, akik hideg érintésükkel elszívják az emberek szép gondolatait, hideg, érzéketlen torz lénnyé változtatva őket, akik csak gonosz dolgok kitalálására képesek.
A szép álmok és mesék mesterei a Gombamanók. Róluk az a legenda járja, hogy valaha az Embervilágban születtek, de már az ősidőkben Mesebirodalomba költöztek, hogy őrizzék határait az Árnylidércek ellen. Ezt támasztja alá, hogy a többi meselénnyel ellentétben nekik van fantáziájuk a gonosz teremtmények ellen. A legtöbb mesét ők küldik Mesebirodalomból az Embervilágba. Éjszaka gyönyörű dalokat énekelnek a gyerekek fülébe, akik felébredve jobb emberré válnak. Legfőbb segítőik a meselovagok. Ők gyerekek, akiket arra választottak ki, hogy Ragdannal és szolgáival szembe tudjanak szállni, és a rémálmok terjedését megállítsák.
Ebben a kicsiknek és nagyoknak is ajánlható könyvben a meselovagok a Világkígyók legendáját kutatva útnak indulnak, hogy megtalálják Mohanal varázskönyvét, amely Mesebirodalom kapujának varázsigéjét őrzi. Sietniük kell, mert Ragdan is keresi a könyvet, és ha ő találja meg hamarabb, lezárja a kaput a Gombamanók előtt, és ettől kezdve Embervilágba csak a rémálmok juthatnak át.
Kiadó: Excalibur Könyvkiadó
Kiadás éve: 2007
Kiadás helye: Szeged
Nyomda: Novum Kft.
Kötés típusa:: fűzött kemény papír
Terjedelem: 251
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 17. 00cm, Magasság: 23. 50cm
Állapot: Közepes
Megjegyzés: A gerinc éle kissé sérült, táblái kopottasak.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**100898717**)]

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2022-02-07 01:53 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése