2021. október 26., kedd

Espiro Next Manhattan 2 az 1-ben babakocsi ráilleszthető Maxi Cosi autósüléssel - Jelenlegi ára: 120 000 Ft

Eladó újszülött kortól 15 kg-os súlyhatárig használható Espiro Next Manhattan babakocsi, Pacific Blue színben (2017-es modell). Főbb tartozékai: a vázra szerelhető mózeskosár és sportrész, valamint a külön vásárolt, talpakkal a vázhoz csatlakoztatható Maxi Cosi autósülés. Minden egyben, amire egy újszülöttnek 3-4 éves koráig szüksége lehet az utazáshoz.
A babakocsi váza magasabb, mint az átlagos babakocsiké, azért, hogy a gyermek az autók kipufogójánál magasabban elhelyezkedve minél kevesebb káros anyagot lélegezzen be.
A könnyű és tartós aluminium váz két kézzel lap alakúra összecsukható, méretei folytán a csomagtartóban szállítható. Saját pumpával felfújható, könnyen levehető, rugós felfüggesztésű kerekei közül az elsők bolygósíthatók, a hátsók lábbal fékezhetők. Bőr bevonatú tolókarja több fokozatban állítható. A váz alján 3 kg-ig terhelhető, cipzáras bevásárló rész van.
A külön a babakocsihoz vásárolt, az autó biztonsági övével menetiránynak háttal rögzíthető Maxi Cosi autósülés a mellékelt két talppal egyszerűen és biztonságosan a vázra illeszthető. Az autósülés sérülésmentes.
A mózeskosár könnyen felhelyezhető/levehető a vázról. Fejtámlája egy pánt húzásával magasabbra emelhető. A mózeskosár bőrből készült (könnyen tisztítható), fényvisszaverő csík biztosítja az esti láthatóságot, alján szellőzőnyílással biztosítható a légáramlás. A mózeskosár kupolája cipzárral bővíthető, UV szűrős és vízlepergető anyagból készült. A kupola külön cipzáras zsebéből szúnyogháló nyitható. A mózeskosár lecipzárazható lábrészén rejtett zseb található.
A sportrész háttámlája több fokozatban állítható, egészen vízszintesig dönthető. Vízlepergető, UV szűrős, kicipzárazható szúnyoghálós kupolája bővíthető, hátulján beépített szúnyoghálós szellőző rész van, a tetején kukucskáló nyílás. A sportrész biztonsági övvel felszerelt, a karfája levehető. A lábtartó része állítható és mivel bőrből készült, könnyen tisztítható (ősszel-télen, a sáros cipőknél nem utolsó szempont). Tartozéka a sportrészre cipzárazható bundazsák (lábzsákként is használható).
További tartozékok:
-        a sportrészhez cipzárazható (piros) fejpárna
-        külön esővédő huzat
-        a vázra függeszthető pelenkázó táska
-        pelenkázólap.
Ami még jó tudni a babakocsival kapcsolatban:
-        a sportrész alján használatból eredő karcok vannak (fotóztam)
-        a gyári pumpa az egyik kerékhez nem illeszthető (de egy átlagos pumpával az is felfújható)
-        az egyik kereket gumis már javította
-        a sportrész szúnyoghálója az egyik oldalon csattal nem, csak csomózással rögzíthető (gyártási eltérés).
Ha a babakocsival kapcsolatban kérdésed lenne, vagy szeretnéd megnézni és kipróbálni (Érden vagy Bp. XI. kerületben), keress bátran!
 
 

Jelenlegi ára: 120 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-27 05:20 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése