2021. március 25., csütörtök

Newbuddy pelenkázólap pelenkázó lap feltét szivacs alátét BABA = KIÁRUSÍTÁS - garázsvásár = 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 F


Elsősorban kérem ne "kereskedők" licitáljanak, hanem olyanok akinek az ismerősi körében van olyan család ahol szükség lehet rá, bolti ára 5-6 ezer ft, itt most egy forintról indul (ahogy rengeteg baba és egyéb cucc)!
EGY FORINTRÓL!
Eladó egy drappos színű, nem merev aljú, nagyméretű pelenkázófeltét, tisztítható felülettel
A pelenkázófeltét belsejében lévő lágy töltet és a megemelt szélek kényelmessé és biztonságossá varázsolják a pelenkázóasztalon töltött pillanatokat mind a baba, mind a szülők felé. A külső felülete ártalmatlan anyagból készült, ami könnyen tisztára törölhető. Az első és a további jó néhány pelenkacsere igazi kihívás lehet, de egy puha pelenkázóalátét kényelmet és biztonságérzetet adhat szülőnek és kisbabának egyaránt. Tökéletes az otthoni pelenkázóasztalhoz, pelenkázókomódhoz, asztal tetejére vagy máshová helyezve. A pelenkázóalátét vízálló és egyszerű tisztítani egy nedves ronggyal vagy puha szivaccsal. Tisztítószert is lehet használni, ha szükséges. A puha felszín tartós és nem tartalmaz vegyi anyagokat, amelyek bőrirritációt okozhatnak. Ez a pelenkázófeltét biztonságos választás a gyermeked és a környezet számára is. A oldalain megemelt perem növeli a biztonságot "U" alakban és csökkenti a leesés kockázatát. Használható kiterített állapotban is, de a széleit fel lehet hajtani, igaz, akkor kisebb lesz a mérete, viszont jobban körülöleli a kisbabát. A pelenkázóalátétet pelenkázóasztalon vagy más stabil felületen lehet használni. Az alátétet huzattal is ki lehet egészíteni, hogy még kényelmesebb legyen. A színvilága drappos, semleges színű, kisfiú és kislány babának is megfelelő.
Méretei: -hossza 75 cm             -szélessége kb. 60 cm             -magassága 5 cm
Természetesen fertőtlenítve, tisztítva. Egy gyerkőcöt szolgált ki mi újonnan vásároltuk, még 4-5 gyerkőcnél tökéletesen használható!
MÉRETE MIATT CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES DEBRECENBEN!
MOST EREDETI / BOLTI ÁRA ALATT TÖBB SZÁZ AUKCIÓ EGY FORINTRÓL – MINIMÁLÁ ÁR NÉLKÜL A TERMÉKEIM KÖZÖTT!
KIÁRUSÍTÁS / GARÁZSVÁSÁR!
FIGYELEM! A ZÁRÁS ELŐRE HOZHATÓ 
Licitálás menete (három lehetősége van: )
- licitált, az aktuális legmagasabb licitet tevő azon az áron viheti a terméket amennyin a licit áll az aukció végén (legyen az akár egy forint! )
- villámáras vásárlás: azonnal elkel a termék, így nincs "verseny", biztosan az Öné a villámáron (ha van villámár)
- licitál, de nem akarja megvárni az aukció végét: üzenetben küld egy ajánlatot, ami elfogadás esetén azt jelenti hogy 24 óra múlva lejár az aukció.
Az aukció egy forintról indul, minimálár nélkül, a legmagasabb licit viszi! Sok sikert!
Érdemes aukciófigyelőbe tenni a terméket (MEGFIGYELEM gomb, jobb felül), mert több érdeklődő esetén az aukciót megfigyelőknek, időnként egyedi, a fix ártól még kedvezőbb ajánlatot is küldök! Ha a zárást szeretne (24 óra múlva lejár), küldje meg üzenetben ajánlatát – így más termékekkel kombinálhatja a szállítási költséget!
Kérdések és válaszok:
- A terméket/termékeket személyesen veheted át Debrecenben, az Eladó címén, egyeztetett időpontban (hétköznap vagy akár hétvégén is egyeztetést követően). Fizetés készpénzben átvételkor vagy banki előre utalással is lehetséges érintésmentesen.
- Amennyiben egy terméket megnyer, kérem (emailben) vegye fel velem a kapcsolatot, 3 napon belül.
A VEVŐ vállalja, hogy a megnyert terméket az aukció zárását követő legkésőbb 1 héten belül átveszi (személyesen vagy futárral) a megnyert terméke(ke)t. Amennyiben ezt nem tudja elfogadni, kérem ne licitáljon. Amennyiben a Vevő egy hét alatt sem jelentkezik a termékért (azaz addig sem fizeti ki és szállítja el), az aukciót újraindítom, a jövőben pedig nem fogadok licitet a felhasználótól.
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ MEGVESZEM MOST! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket vagy egy forintos aukció esetén licitáljon amennyit Önnek megér,  így akár egy forintért (=ingyen) is elvihető (személyes átvétel estén, szállítás esetén a szállítási költséget a vevő állja).
További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 19:43 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése