2021. január 29., péntek

ProInstrument Misaki 60W ELEKTROMOS KÉSÉLEZŐ OLLÓÉLEZŐ CSAVARHÚZÓ ÉLEZŐ GÉP 2 fokozatú KERÁMIA DUPLA - Jelenlegi ára: 7

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
ProInstrument Misaki 60W ELEKTROMOS KÉSÉLEZŐ OLLÓÉLEZŐ CSAVARHÚZÓ ÉLEZŐ GÉP 2 fokozatú KERÁMIA DUPLA KÖSZÖRŰVEL ProInstrument Line, kés és szerszámélező gép. Ajánljuk séfeknek, konyhai felhasználóknak, és otthonra konyhai késekhez, ollóhoz, csavarhúzóhoz egyaránt. A zseniális kétlépcsős elv minden pengének gyors, új élességet kölcsönöz. A helyes köszörülési szöget automatikusan fenntartja. Robosztus kivitel, az átlagos 20-40W teljesítményű egylépcsős késélezőktől hatékonyabb kétlépcsős technológia, és erősebb 60W motorral. Esztétikailag is kitűnő készülék, működés 2 lépésben, és kerámia csiszolókorongokkal van ellátva. Elasztomer szögvezető, pontos 20° szögvezetés. Biztonságos használat: A praktikus csúszásmentes bevonat biztosítja az optimális tapadást a köszörülés során és megakadályozza a veszélyes csúszást. Ilyen támogatással a gép rendkívül könnyen használható, és megbízható. Ballról jobbra haladva, egyszerűen, csak sorban végig kell húzni a korongok között a kés. A bal korong a durva, a jobboldali korong, a finomító élezést szolgálja. Az ollók élezéséhez, a jobb oldalán kialakított részt kell használni, csavarhúzó élezéshez a felette lévő kis rést. Praktikus, beépített kábel visszacsévélővel, így a vezeték nem lóg szanaszét. Hatásbemutató video a képek között!
Leírás:
    2 lépésben köszörülési folyamat. Első  fokozatban kúp alakú korongokkal, a második fokozatban pedig fenő polírozó tárcsával. Eddig nem tapasztalt éles finoman polírozott és tartós élt alakít ki.
    Elasztomer szögvezető, 2x kerámiakorongos köszörülés pontos 20° szögvezetés, előélezés-, élezés. A precíziós élvezetők biztosítják a megfelelő élezési szöget.
    Ultra finomítás sorjázás / polírozó kerék
    Ideális acélkésekhez, ollókhoz, csavarhúzókhoz
    Kétlépcsős csiszolórendszer: 1. fokozat durva csiszoláshoz, 2. fokozat finomcsiszoláshoz és polírozáshoz alkalmas.
    Lassan forgó köszörűkő, így túlmelegedés elkerülése végett, és így a vesztesége  a kemény pengének jelentéktelen. Az eredmény, megmarad a késél szférikus szerkezete. Ez biztosítja a vágóél hosszabb élettartamát.
    Gumitalpak a csúszás elkerülésére
    automata kábelfelcsévélőel
    Be / ki kapcsoló
    teljesítmény: 60W
    tápellátás 220/240 V - 50/60 Hz
    Méretek kb: 150 x 150 x 90 mm, SZín: FEKETE
    súly kb: 0, 8 kg.
Figyelem: Általános, alkalmi használatra tervezett, háztartási, hobby kivitelű készülék. Ugyan a kategóriától  erősebb motorral, és magasabb minőségi szintet képvisel, de kizárólag személyi célra használja a készüléket, és csupán arra, amire való! A készülék nem ipari jellegű egész napos munkaeszköz jellegű használatra készült
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-4 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 7 430 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 15:47 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése