2020. május 31., vasárnap

Mindkét oldalán használható,steppelt,középvastag gyerektakaró:óvodába,otthonra:130x95 cm-es - Jelenlegi ára: 4 888 Ft

Eladó egy kislánynak(akár kisfiúnak is) való, középvastag takaró otthoni vagy óvodai használatra: 95x130 cm-es méretben.
A takaró anyaga 80 %-ban pamut anyag, puha lágy tapintással.
A pléd mindkét oldalon használható.
Az egyik oldalán halvány rózsaszín alapon apró fehér színű pettyek vannak.
A másik oldala sima egyszínű fehér színű.
Mindkét oldala a takarónak szteppelt mintájú.
A pléd széle körbe 1 cm-es passzés kivitelű, nagyon esztétikus.
A plédet könnyű mosni, száradása is hamar megy.
Imádtam ezt a plédet, kiváló útitársunk volt ill az éjszakai alvások idején ezt volt a mi óvodai takarónk 3 évig.
Direkt pamut anyagú plédet kerestünk, hogy ne izzadjon bele a baba alvás közben, hanem tudjon lélegezni a gyermek teste.
Főleg sz óvodában volt használva, kinézete is középszerű.
A takarót 2 hetente kellett mosni az óvodába és mivel 3 évig használtuk ez azért látszik rajta, de teljesen normális használatból eredő "nyomok": pl.: a színe már nem erőteljes rózsaszín, a hátulján itt-ott már viseletes, de használható és kiváló társ lehet az óvodában vagy otthon is.
A plédnek nincsen szín és fonák oldala, mindkét oldala egyformán használható.
Mérete: 130 x 95 cm-es.
Mi annak idején újként vettük, igen magas, közel 8 000 ft-os vételárért, de nem bántam meg, mert két gyermek használta ki teljesen az óvodai évek alatt.
Nagyon jó minőségű anyag, ezért még további éveket is lehet használni.
Középvastag anyag, tehát két réteg anyag közt, feltehetően vatelin réteg van. Nem nyári takaró, hanem őszi-téli-tavaszi, mi ezért vettük meg direkt az óvodai évekre, hisz egyszerűbb volt, mint állandóan ágyneműhuzatot mosni és vasalni. (Már aki ezt a megoldást választja. )Nálunk lehetett ilyet is vinni az óvodába és kiválóan bevált, egy mosás két hetente, nincs vasalás és nem fázott benne a gyermekem,.
A másik pedig, hogy a saját takarója volt, nem az óvodai, néha igen-igen viseletes pléd, amiket ki tudja mikor és hogyan mosnak. Nem minősíteni szeretném az óvodákat, de mint szülők tudjuk, hogy kevés az anyagi keretük az óvodáknak és nem valószínű, hogy gyakran mossák az óvodai takarókat, amikre az ágyneműhuzatot teszik. Bocsánat, ha valaki ezt félre gondolná, de a valóság sajnos ez.
Ajánlom a takarót azoknak a szülőknek is, akik otthonra szeretnék megvenni a gyermeküknek, hisz alkalmas arra, hogy a hűvösebb napokon használják, anélkül, hogy huzatot kéne rá húzni.
Ez egy speciálisan ilyen takaró, nekünk külföldről van, mert a testvéremék ott élnek, ott lett vásárolva, mint fent írtam, közel 8 000 ft-os vételárért, de nem bántuk, meg, mert maximálisan megfelel arra a célra, amire kellett és munka valamint költséghatékony is volt. (Nem kellett ágyneműhuzat, nem volt vasalás... stb...
kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a gyerek takarót !    Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 4 888 Ft
Az aukció vége: 2020-06-01 06:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése