2020. február 9., vasárnap

Kiddieland-Noé bárkája sok funkciós,interaktív nagy játék-állatfigurák,hangeffektek,vidám dallamok - Jelenlegi ára: 7 0

Kiddieland-Noé bárkája sok funkciós, interaktív nagy játék-állatfigurák, hangeffektek, vidám dallamok
Kiddieland-Noé bárkája több funkciós, interaktív nagy játék-állatfigurák, hangeffektek, vidám dallamok
A tudatos szülők olyan játékra tehetnek most szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermeküket.
A játék első látásra elnyeri a kicsik tetszését és órákra leköti a figyelmüket, sőt több gyermek játék is lehetővé teszi.
A Kiddieland -Noé bárkája részlet gazdagon kidolgozott játéka állat figurákkal van tele. A bárka bárányt, lovat, malacot, tehenet, tigrist, oroszlánt, majmot, elefántot és zsiráfot szállít. Természetesen nem hiányzik Noé figurája sem.
A gyerkőcnek meg kell találnia, hogy a különböző állatok hol utaznak az óriási bárkán. A forma felismerése után a megfelelő helyre kell elhelyeznie őket- figurák megnyomásukat követően valódi állathangokat adnak ki. Noé-t is elhelyezheti a hajó kormánya mögé és ha megnyomja a figurát a hajókürt hangja hallható.
A kormány jobbra vagy balra forgatva a tenger hullámzásának hangját vagy a hajó motorjának berregő hangját vagy a harang hangját is imitálja. A kiskakas vidám kukorékoló hangot ad . A fedélzeten található két dézsa. Az egyikben az állatok kedvenc gyümölcs csemegéi vannak, ha ezt megnyomod 3 különböző kellemes dallam szólal meg. A halakkal teli dézsának megnyomásával ismét 3 különböző dallam csendül fel. Noé háta mögött található egy óra, ahol az óramutatókat elforgathatod és beállíthatod a pontos időt.
A piros bárkát a kék fedélzet és zöld tető egészíti ki. A bárka tetején nyolc színes billentyűvel ellátott zongora található, melynek megnyomásával gyönyörű dallamokat komponálhat a baba. A bárka alján kerekek találhatók így a gyerkőc könnyen tudja tolni, gurítani, húzni.
Interaktív jellege lehetővé teszi a hosszan tartó szórakozást.
Játék közben fejlődik a gyermek finom motorikája, logikai gondolkodása, memóriája. Mindemellett fejleszti a készségeit és elsajátítja a hangok, formák és színek közötti kapcsolatokat megértését.
A bárka jó minőségű és tapintásra nagyon kellemes műanyagból készült. Lekerekített éleinek köszönhetően a játék teljesen biztonságos.
https: //www. youtube. com/watch? v=5RsiNZGfPZQ
12 hónapos kortól -kisfiúnak és kislánynak egyaránt ajánlott.
Méretei 36*20*26 cm
Szép megkímélt állapotú, hiánytalan és tökéletesen működik.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valami elkerülte a
figyelmemet, akkor bátran szólj, s megbeszéljük!: ))Mivel magánszemélyként árulom, ezért garanciát nem vállalok és nem áll módomban  visszavásárolni . A képek kinagyíthatók, de ha valami nem egyértelmű, akkor a leütés előtt kérdezzél rá.
Kérem csak az üsse le a terméket aki 3 munkanapon belül átveszi vagy utalja a termék árát és a szállítási költséget, mert ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót! Postázás az utalás megérkezését követően 3-5 munkanapon belül történik.
Nézd meg a többi termékemet is, mert folyamatosan töltök fel újabbakat!
Személyes átvételre csak a XX. kerületben lakcímen van lehetőség.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2020-02-29 21:21 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése