2019. november 23., szombat

Canon Pixma TS205 színes tintasugaras nyomtató - Jelenlegi ára: 12 735 Ft

Gyártói cikkszám:
2319C006
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
Canon
Egyszerű, megfizethető és kompakt otthoni nyomtató az élénk színű, 4x6? méretű fényképek és az éles dokumentumok könnyű, kiváló minőségű nyomtatásához.
Egyszerű, megfizethető árú hétköznapi fénykép- és dokumentumnyomtatásEz a kompakt, elegáns formatervezésű, egyszerű USB-csatlakoztathatóságú hétköznapi nyomtató praktikus és költséghatékony választás mindenkinek, aki problémamentesen szeretne gyönyörű, szegély nélküli, 4x6? méretű fényképeket és jó minőségű dokumentumokat nyomtatni otthonában.
Kompakt és megfizethetőKompakt, elegáns és megfizethető nyomtató tartós és könnyen tisztítható, mintás felülettel, valamint csendes üzemmóddal, hogy élvezhesse a szinte hangtalan nyomtatás előnyét ? ez a készülék tökéletesen illik minden otthonba. Kiváló minőségű nyomatokNyomtasson élénk fényképeket és éles szövegű dokumentumokat a Canon FINE technológiájával és hibrid tintáival. Már körülbelül 65 másodperc múlva kezében tarthatja a szegény nélküli, 10 x 15 cm-es (4x6? ) képet. Könnyű beállítás és vezérlésA nyomtató beállítása a számítógéphez való gyors USB-csatlakoztathatóság révén rendkívül egyszerű. Használja ki a gyors tintapatron csere előnyét a FINE patronokkal.
Kedves Vásárló! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS! Több megvásárolt termék együttes szállítása előzetes egyeztetés után lehetséges egy szállítási díjjal. További infó a szállítási feltételek fül alatt.

Jelenlegi ára: 12 735 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése