2019. augusztus 1., csütörtök

Air Jordan 23 magasszárú uniszex kosaras cipő 37.5 - Jelenlegi ára: 8 590 Ft


 Eladó a képen látható 
 
Michael Jordan Kosaras edzőcipő
Jordan 23 Low White Varsity Red
Limitált kiadás
Junior Nike Jordan XX3  kosárlabda cipő Szín: Varsity Red / White
Méret: uk. 4 Eur 37., 5 Állapot: Újszerű új ára: $ 135. 00 Nike Model #: 323405-161
Az Air Jordan XX3 (Jordan 23) egy olyan földrengéses cipő, mint a többi Air Jordans. Az MJ és a JB előrelépést tett a fenntarthatóság terén, a ragasztó használata nélkül készitett cipő, az első ilyen jellegű  kosárlabda cipő. Ez komplex és finomhangolású mérnöki feladatokkal valósult meg, a Tinker Hatfield-től. A cipő oldalának öltésével erősödik a cipő. A Mark Smith és a Tinker Hatfield Jordan 23 alacsony szintű felülete fehér bőr- és hálószerkezettel rendelkezik, amely a DNS-stílusú nyomtatáson piros színű. A cipő áthelyezi Michael Jordan hüvelykujját a nyelvről a sarokba. A TPU középtalp még mindig megvalósításra kerül, és a Zoom Air egységeket a teljes Nike megfontolt tervezésben foglalják el. A második, és mégis sima kiegészítés a két Air Jordan XX3 Lows-hoz, egy fehér / Varsity Red színvonal. A Fehér / Varsity Red Jordan XX3 Low-on kapott visszajelzéssel azt gondoljuk, hogy ez a legkeresettebb kiadás.
 Air Jordan talán a Nike első kosárlabda cipő, amely egy jól látható légpárna  szerelem első látásra. A talp egyedi, modern megjelenést kölcsönöz. Textil és bőr felső.
 Tinker Hatfield, a tervező, a cipő adta Jordan egy teljesen új külsőt és díszített a Jumpman logó és a híres elefánt nyomtatásban. A robosztus megjelenést a cipő készült, tartós bőr és szintetikus megerősítések funkcionális és ideális a mindennapi használatra. Ők voltak az első Jordan, hogy voltak felszerelve szintetikus anyagok. A háló bőr ruha lélegző és megadja a szükséges támogatást és stabilitást. A Nike Air egység a talp (sarok és a lábfej elülső) biztosítja a tökéletes párnázottságot és ütésálló. A flex hornyok  mintás profilt kapsz jobb rugalmasságot és tapadást.
- Kosárlabda cipő, futás - cipők mindennapi használatra
Minimális szépséghib! 12. kép
Eredeti  TERMÉK !   
 Nagyon komoly szép darab !
  Szép  állapotban!   új ára: 135 USD
  A cipő mérete:   uk 4. 5    eur 37. 5  bth 23. 5 cm 
 
 A szállítási költség a vevőt terheli.
 Személyes átvétel megbeszélés  alapján Budapesten.
 FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !  
 Nézd meg a többi aukciómat is!  


Jelenlegi ára: 8 590 Ft
Az aukció vége: 2019-08-21 16:41 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése