2019. június 2., vasárnap

Lux AC6 levegőtisztító, légtisztító - Jelenlegi ára: 55 000 Ft

LUX AC6 LEVEGŐTISZTÍTÓ
Használata egyszerű: a nagyméretű szimbólumokat megjelenítő LCD közérthetően tájékoztat az aktuális teljesítményfokozatról és jelzi az esetleges karbantartási teendőket is!
Automata üzemmódban a levegő szennyezettségét vagy a környezet zajszintjét érzékelve, automatikusan állítja be a megfelelő teljesítményfokozatot.
Bármilyen zárt térben használható, még ha a levegő összetétele változik is. Nem csak az otthonokban, hanem irodákban, váróhelységekben, egészségügyi intézményekben, iskolákban, éttermekben, stb. is kiválóan alkalmazható.
A szabadalmaztatott 6+1 lépcsős szűrőrendszer átjárható szerkezetének köszönhetően nagy mennyiségű levegőt képes zajtalanul és alacsony energiafelhasználással megszűrni.
Az előszűrő (1) megszűri a levegőben lévő nagyobb részecskéket.
A HEPA 13 szűrő (2) 99, 95%-os hatékonysággal távolítja el a kisebb részecskéket – például a pollent, a gombaspórákat, allergén részecskéket.
Az aktívszén szűrő (3) közömbösíti a gázokat, szagokat – például a cigarettafüstöt, konyhai szagokat.
A szabadalmaztatott NANOPURE™ antivírustechnológia (4+5) hatásosan véd a náthát, influenzát és légúti betegségeket okozó mikro-organizmusokkal – például baktériumok, vírusok, penészgombák, csírák és más, egészséget veszélyeztető anyagokkal szemben.
Az ionizáló (6) negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, melyek a pozitív töltésű por- és pollenszemcsékkel, füsttel és más szennyeződésekkel összekapcsolódva lehullanak a padlóra. innét már könnyedén felporszívózhatjuk őket!
(+1) Speciális kialakítása lehetővé teszi az otthoni aromaterápiát: az aroma gél a már megtisztított levegőt természetes eredetű illatanyagokkal dúsítja. (Allergiások nem használhatják a gélt! )

Jelenlegi ára: 55 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-23 16:46 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése