2019. május 2., csütörtök

Torin olajemelő 12 t (TH91204) - Jelenlegi ára: 10 770 Ft

Torin olajemelő 12 t(cikkszám: TH91204)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 2-3 munkanapRövid ismertetőPalackemelő, hegesztett konstrukció. A környezet védelmének érdekében öntött vas helyett acél lemezből készült termék. A hegesztés megakadályozza az olaj szivárgását. TermékleírásPalackemelő, hegesztett konstrukció.
A környezet védelmének érdekében öntött vas helyett acél lemezből készült termék. A hegesztés megakadályozza az olaj szivárgását.
Teherbírás: 12 t
Min. emelési magasság: 230 mm
Max. emelési magasság: 460 mm (=230+150+80 mm)
Hidraulikus emelő, álló munkahengerrel.
A mellékelt karral emelhető, illetve leereszthető a szelep.
Polírozott szivattyú, biztonsági szelep, szabadalmaztatott olajdugó.
Fogazott, hőkezelt támasztókorong a biztos tartás érdekében.
A széles, robosztus alap biztosítja a stabilitást és az erőt. Minden modell kritikus feszültségi ponthoz edzett, erősített kivitelben készülnek a tartósság és a megbízhatóság érdekében.
Az emelőket kizárólag súly felemelésére használja, szerelési munkálatok megkezdése előtt MINDIG bakolja alá a járművet a balesetek elkerülése érdekében!
A termék megfelel CE/TUV/GS biztonsági előírásainak.
Csomagolási méret: 415x165x255 mmSzélesség: 135 mmMélység: 118 mmMagasság: 230 mmSúly: 6, 5 kgInformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 10 770 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése