2019. április 27., szombat

Matchbox Bomag Road Roller Lesney Made in England Angol úthenger - Jelenlegi ára: 1 Ft


Kérek mindenkit, hogy legalább egyszer olvassa végig az általam leírtakat.
A Teszveszen kizárólag az 1 Forintról indított árveréseim jelennek meg. A többi hirdetésem csak a Vatera oldalán érhető el.
Amennyiben az árveréseim nem zárulnak érvényes vételi ajánlattal, úgy azokat újraindítom az (utolsó, záráskori) árhoz képest legalább 10%- al csökkentett áron.  
A kikiáltási árat az újraindítások alkalmával addig fogom csökkenteni, amíg érvényes vételi ajánlattal nem zárul az árverés.
(A fentebb leírtak nem vonatkoznak a meghatározott árral hirdetett (fixáras) termékekre.   
A vásárlások, illetve a sikeresen zárult árverések tárgyait időben összevárom, egy csomagban fogom küldeni, vagy személyesen lehet majd átvenni.  
Ha az árverés tárgyánál rejtett hibát tapasztalok azt külön piros szöveggel jelzem a termékleírásban.
Amennyiben erre külön nem térek ki úgy nincs az árunak rejtett hibája, vagy nem vettem észre.  
Szándékosan jó állapotúnak feltüntettett, azonban hibás áru eladása nálam kizárt.
Kérésre több fényképet és állapotleírást is készítek a hirdetés tárgyáról, azonban képeket utólagosan csak addig tudok csatolni a hirdetésekhez, amíg azokre nem érkezik vételi ajánlat.
A hirdetés tárgya annak ellenére, hogy használtnak van hirdetve nem minden esetben használt.   Ennek oka, hogy saját tulajdonú tárgyaimat magánszemélyként kínálom eladásra.
Szállítás díja, a mindenkori érvényben lévő díj.
Csolamgolási költséget nem számítok fel, ellenben a csomag elkészítése időben sokáig elhúzódhat, tekintettel arra, hogy korlátozott a kapacitásom a csomagolóanyag beszerését illetően.
A gyűjtési időszak (amíg összevárom több hirdetésem lejáratát) nincs korlátozva, azonban amennyiben az árverés befejezésétől számított 29. napon sem érkezik meg a vételár (vagy annak legalább 6%-a) úgy semleges értékelést fogok készíteni.  
Ezt azért muszáj megtennem, mert a Vatera a 30. nap elteltével kiszámlázza nekem a jutalékot.
Ez ellen nem tudok mit tenni, mert benne van a Vatera szabályzatában. (Nem én találtam ki. )
Az vásárolt árut ezek után is fenntartom a vevőnek, ha igényt tart rá.
Licitet kérésre törlök, amennyiben időben érkezik a licittörlési kérelem.
Akinek ilyen igénye van azt kérem, hogy azzal a Vaterához fordulni szíveskedjen, hogy ne nekem kelljen megírnom a Vatera felé a licittörlési kérelmet.
Bármely árverésem zárása után ha a vevő nem kívánja átvenni annak tárgyát, azt azonnal (a lehető legrövidebb időn belül) kérem jelezni, hogy ujraindíthassam, illetve második lehetőségként felkínálhassam az árut más ajánlattevő részére.
Negatívot nem osztogatok, nem az a fajta ember vagyok, de a fentebb említett indokok miatt előfordulhat, hogy muszáj leszek semleges értékelést készíteni.
Amennyiben a fentieken kívül bárkinek bármilyen kérdése van a hirdetéseimmel, illetve azok tárgyaival kapcsolatban, kérem hogy tegye fel.
Azt nem garantálom hogy hamar, de amint időm engedi készséggel fogok válaszolni minden kérdésre.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-05-18 23:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése