2019. január 4., péntek

Törölhető 90 x 150 cm es 2 oldalas fehértábla, tolltartó tálcával, alumínium kerettel, álvánnyal. - Jelenlegi ára: 20 00

Törölhető 90 x 150 cm es 2 oldalas fehértábla, tolltartó tálcával, alumínium kerettel, álvánnyal.
 
Eladó a képen látható, alig használt Újszerű állapotú, 90 x 150 cm  2 oldalas, törölhető fehértábla, tolltartó tálcával és a rögzítőelemek, alumínium kerettel, kerekeken gurítható, rögzíthető, fém álvánnyal.
A tábláról a fólia, csupán, még csak most lett lehúzva, ezidáig mindössze kb 2 alkalommal volt használva a táblát, és most jöttem rá, csupán hogy eddíg, miért is nem bírtam, rendesen letörölni. J
 
Mindkét oldala szép fehér, csupán az egyik oldalon van csupán egy szinte észre sem vehető horpadása, az állványa segítségével, egy mozdulattal, könnyedén fordítható, dönthető, meg minden amit akarhat az ember, de igény szerint, a gyári kis fülecskéi segítségével akár függetlenül a falra is akasztható, vagy rögzíthető, a tábla.
 
Tulajdonságok:
Speciális lakkozású felület
Csiszolt alumínium keret
A termék újrahasznosítható
A tolltartó tálca és a rögzítőelemek tartozékok
 
Eladás oka.: Azóta fejlesztés volt és már nem ezzel dolgozunk, ezért vált csupán eladóvá, egyebekben hibátlan, remek kis tábla.
 
Műszaki paraméterei.:
Tábla hossza.: 150 cm
Tábla magassága.: 90 cm
 
Új ára 35. 000 Ft volt.
Termék méretét figyelembe véve MPL póstai úton, még a kedvezményes vaterás feladással is, csak terjedelmes csomagként tudnám feladni, ami azt jelenti, hogy még kb + 100% os költséget jelent így a postaköltsége 4. 000 Ft lenne, ezért mindenképpen a személyes megtekintési, és termék átvételi, lehetőséget ajánlanám mindenki részére!!
 
Termék leütése esetén, Vaterás vásárlásáról, röviden, mely termékről van szó, stb.. kérem akár telefonon, akár SMS-ben, értesítsen, a minél hamarabbi kapcsolatfelvétel érdekében, hogy  az interneten keresztül e-mail ben
vegyem fel önnel a kapcsolatot. (Ugyanis, napi szinten, nem szoktam ellenőrizni a vaterás eladásaimat. Ezenfelül, ebben a világban nem lehet csupán.: A Vaterás eladásaimra, hirdetési módszeimre hagyatkoznom, tehát elkébzelhető, máshol is hirdetem az adott terméket. ) Megértését előre is köszönöm.
Szegeden,  akár, (természetesen az adott terméktől függően, amennyiben ez könnyedén kivitelezhető) ingyenes megtekintési, kipróbálási, átvételi, lehetőséggel, egy előre megbeszélt helyen és időpontban.
Postázás, mindíg a kért módon, és a jelenlegi postai tarifáknak megfelelően.
A nyertes licitálónak 5 nap áll rendelkezésére a levelezés/telefonálás és a termék
ellenértékének rendezésére, ellenkező esetben negatív értékeléssel újraindítom a terméket.
Szélhámosok, véletlenül licitálók, fizetésképtelen Vaterások kérem kíméljenek.
Magán adás vétel, garancia, visszavételi kötelezettség amennyiben, az külön nincsen feltüntetve, nincs.

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2019-01-25 16:53 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése