2017. június 4., vasárnap

Myaudio Power SD 7" tablet - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Keveset használt tablet, gyerekeknek mesenézéshez, reggeli kávé mellé a friss videók, üzenetek megtekintéséhez kiváló.  
Lekerekített külső
A Myaudio Power 7 tablet kis súlyának, méretének és lekerekített formájának köszönhetően kényelmesen hordozható és igazán könnyen kezelhető. súlyán és méretén kívül a lekerekített élvonalai is elősegítik. Alakjából adódóan tartása nem fárasztó hosszabb használat során sem, így akár több órán keresztül élvezheted használatát.
Android 4. 4 operációs rendszer
A Google 2013. októberében kiadott Android 4. 4 KitKat operációs rendszere még gyorsabbá és kezelhetőbbé teszi tableted. A KitKat olyan frissítésekkel rendelkezik, mint a kiterjesztett értesítési funkció, a lépésérzékelő és lépésszámláló, valamint a Project Svelte nevű megoldás, melynek köszönhetően a rendszer jóval kevesebb memóriát fogyaszt. Az Android 4. 4. 2 letisztult felülete egyszerű használatot biztosít MyAudio Power készülékednek, a mindennapi igények gyors kiszolgálásának érdekében.  
7"-os kijelző
A viszonylag kisméretűnek számító, 7"-os (800x480) Myaudio Power táblagép könnyen hordozható, kényelmesen elfér egy kisebb táskában, de akár egy nagyobb farmer, vagy kabátzsebben is. Ha szeretsz útközben filmezni, olvasni, a készülék kiváló választás számodra.
Dual Core CPU
A MyAudio Power 7 tablet tökéletesen kombinálja a Rockcip RK 3026-os Dual-Core (2 magos 1, 2 GHz) processzor és az 512 MB RAM adta teljesítményt, így biztosítja számodra az egyedi felhasználói élményt. Legyen szó erőforrás igényes alkalmazásokról, multimédiás szórakozásról, vagy 3D játékról, korlátlanul elmerülhetsz a szórakozás világában.  
Extrák
Küld fel adataidat a felhőbe! Most 150G B ingyenes Could tárhelyet kapsz, amely egy teljes évig rendelkezésedre áll. Itt bármikor, bárhol elérheted legfontosabb fájljaidat. A Myaudio Power táblagép extra szolgáltatásaihoz jár a  Game Center alkalmazás is, amit elindítva több mint 300. 000 máshol fizetős letölthető játék tárul eléd teljesen ingyen. És ha ez mind még nem lenne elég, tiéd lehet az Appzee nevű alkalmazás, amelyen rengeteg film és sorozat várja, hogy megtekintsd őket.
SPECIFIKÁCIÓK
Processzor
GyártóMYAUDIOProcesszor típusRockchip RK3026Processzor frekvenciája1, 2 GHz Dual-Core
Kijelző
Kijelzőméret7 "Kijelző felbontás800 x 480 Pixel
Memória
Memória512 MB RAM + 4 GB ROMMemória bővítésMicroSD
Általános
Operációs rendszerAndroid Kitkat 4. 4AdatátvitelWiFiCsatlakozó3, 5 mm Jack, micro-USBBeépített kameravanAkkumulátor kapacitás2200 mAhSúly276gTartozékokhasználati utasítás, hálózati töltő, USB kábelExtrákGyorsulásmérő, Multi-touch kijelző, Gravitációs szenzor, Beépített mikrofon, Ultravékony kialakítás, Sztereó hangszóró


Jelenlegi ára: 7 900 Ft
Az aukció vége: 2017-06-25 21:02 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése