2017. január 22., vasárnap

Mindenféle audio kazetta 60 perces és összevissza ( 80-120 percesek is) 30 db - Jelenlegi ára: 50 Ft

Kazetták vegyesen . Változó minőségen. Van, amelyiket nem is nagyon hallgattunk, van, amelyiket rendszeresen. Tübbnyire egyszer lett fölvéve a kazikra valami, és az is maradt rajta. A tokok állapota kopott, éveken át különböző dobozokban tartottuk ömlesztve, ide-oda rakosgatva. A kazetták többnyire kulturált állapotban vannak.
Az ár darabár,  egy darabra vonatkozik. A vevő azt választja ki, amelyik tetszik neki. Több licitáló esetén az válogat, aki előbb érkezik.
Átadás személyesen KIZÁRÓLAG a hetedik kerületben a Nyár utcában lakáson. Nem üzlet, leginkább munkaidő után, egyeztetett időpontban. Nem szállítok sehová,  nem viszek sem házhoz, sem címre, sem villamosmegállóba.
Küldeni KIZÁRÓLAG webox-szal küldök (webox. hu) ,  posta, futár kizárt,  semmilyen körülmények között,  soha, kivételesen sem vállalok postázást.
Ha véletlenül nem veszed figyelembe az átadás feltételeit, nem gond: elintézzük egy semlegessel. De az átadás feltételein nem tudok változtatni a már leütött termék esetében.   Köszönöm, a megértést.

Jelenlegi ára: 50 Ft
Az aukció vége: 2017-02-12 13:56 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése