2017. január 14., szombat

Asus A54C laptop, Intel Celeron B815, 4 GB RAM, WiFi, DVD-RW, 15,6" HD LED kijelző - Jelenlegi ára: 45 900 Ft

Asus A54C laptop, Intel Celeron B815, 4 GB RAM, WiFi, DVD-RW, 15, 6" HD LED kijelző
Szép állapotú Asus A54C használt laptop, fekete színnel, bordázott burkolattal. Lekerekített, egyszerű formák, kényelmes-, teljes értékű billentyűzet. A mai elvárásoknak megfelel. DVD író-olvasó, beépített WiFi, memóriakártya olvasó is megtalálható a laptopon. A notebook felszereltsége a mindennapi szabadidős felhasználásra kiválóan alkalmas. Használhatja filmnézésre, internetböngészésre, kisebb munkákhoz (pl.: szövegszerkesztés, táblázatkezelés). 2 magos Intel processzor, 4 GB DDR3 memória és 250 GB tárhely áll rendelkezésre. A 15, 6” HD LED kijelzője tűéles képeket biztosít, illetve a noteszgépet akár nagyobb kijelzőre is csatlakoztathatja a HDMI port segítségével. Működése zajmentes, egyenletes. Magyar nyelvű operációs rendszerrel telepítve, azonnali használatra kész.
Ára most csak 45900 Ft. Garancia 6 hónap, kiszállítás ingyenes.
További információk a termékről:
Processzor: Intel Celeron B815 (2M Cache, 1. 60 GHz) 2 x 1600 MHz
Videokártya típus: Intel HD Graphics 3000
Memória: 4 GB DDR3
Winchester: 250 GB
Optikai meghajtó: DVD író-olvasó
Akkumulátor: Li-Ion, 1-2 óra
Képernyő: 15. 6 Col - Fényes széles, HD LED, 1366x768 felbontás
Billentyűzet: UK-QWERTY, magyar billentyűmatricával, numerikus pad
Állapot: Használt laptop, tesztelt, műszakilag kifogástalan, esztétikailag szép.
Telepített szoftverek: AVG vírusírtó, Mozilla Firefox böngésző, Office csomag, VLC video lejátszó.
Interfész: Ethernet port, Fülhallgató kimenet, HDMI, Memóriakártya olvasó, Mikrofon bemenet, USB 2. 0, USB 3. 0, VGA, WIFI
Audio: Sztereó hangszórók
Tartozék: hálózati töltő, áramkábel, akkumulátor, jótállási jegy, számla, doboz.
Garancia: 6 hónap (akkumulátor és szoftver kivételével)
Házhozszállítás az egész ország területén most ingyenes.
Garanciális feltételek:
Használt termékeinkre a garancia 6 hónap. A garancia kezdete a kézhezvétel napja. A garancia az akkumulátorra és a szoftverre nem terjed ki.
Mire nem érvényes a jótállás?
Helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, külső kábel szakadás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás.
Szakszerűtlen kezelés, poros, nedves környezetben való használat.
Cégünk szervizén kívül végzett beavatkozás, javítás, bővítés, átalakítás.
 Hibásan telepített, nem jogtiszta szoftver vagy vírus okozta meghibásodás.
Természetes elhasználódás.
A jótállási jegyről:
Jótállási igényedet a megvásárolt termékhez mellékelt jótállási jeggyel, az eredeti számlával, vagy annak másolatával érvényesítheted. Kérjük, hogy ezen iratokat gondosan őrizd meg!
Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni.
A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.
A jótállási és javítási határidőről:
A jótállási időtartam a kézhezvétel napjával kezdődik.
A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a szervizben töltött idővel. Kivétel, ha a szerviz hardver hibát nem talált, azaz a meghibásodást a szakszerűtlen kezelés, vírus, nem jogtiszta szoftver stb.  okozta. Ebben az esetben az oda-vissza szállítás és javítás költsége a mindenkori a vevőt terheli.
A termék vagy jelentős részének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék (jelentős része) tekintetében újra kezdődik.
A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik.
A vásárlástól való elállásról:
A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a vásárló és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26. ) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A vásárlónak az Elállási/Felmondási nyilatkozatát a Cégadatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen van lehetősége érvényesíteni.
Termék visszaküldése:
Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.  
Az elállási jog gyakorlása az Elállási/Felmondási nyilatkozat kíséretében szaküzleteinkben, vagy futárszolgálat igénybevételével,  nyitvatartási időben az átvételi pontunkba történő visszajuttatással lehetséges. Az ügyfél kérésére és költségére munkatársaink gondoskodnak a visszaszállítás lebonyolításáról, az erre vonatkozó igényeket ügyfélszolgálatunk fogadja.


Jelenlegi ára: 45 900 Ft
Az aukció vége: 2017-02-04 12:22 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése