2016. október 25., kedd

Szamárium-kobalt Sm2Co17 4x4x5 mm-es hasáb ipari mágnes neodimium - Jelenlegi ára: 20 Ft

 A licit tárgya: ipari mágnes 
Töredékáron!!!
Bolti ára darabonként 100 Ft felett van, én mindössze 20 Ft-ért árulom darabját!!!
Számos felhasználási lehetősége mellett alkalmazási területe kiterjedhet a pontos 4 és 5 mm-es (vagy ezek többszöröse) távtartásra, a munkafolyamat végén a mágnes eltávolítható.
A mágnes sarka a hosszirányú tengely mentén van, vagyis az 5 mm-es élek végén a 4x4 mm-es lapnál. Északi pólus piros színnel jelezve, mint az a képen is látszik.
Akárcsak a manapság oly kedvelt NdFeB neodimium mágnes, a szamárium-kobalt mágnes is egyike a legerősebb mágneseknek. Az ereje az NdFeB neodimium mágnesek erejéhez hasonlatos.
A neodimium mágnesekkel szembeni jelentős előnye a rendkívüli hőellenállása, (hegesztési eljárás végzése során van különös fontossága) amely eléri a 300 °C – t is (a neodímium mágneseknél ez max. 200 °C).  
Mási k nagy előnye ennek a mágnesnek a benne rejlő természetes korrózióállóság. A SmCo mágnest ezért felületkezelés nélkül gyártják, míg a neodímium mágnesek nagyon érzékenyek a korrózióra (rozsdásodásra), így azokat csak felületileg bevont formájában alkalmazzuk, nikkel, cink, epoxit gyanta bevonattal, vagy a mágnesek passziváló felületkezelése mellett.
Érdemes az összes hirdetésemet megnézni! Van sok más hasznos termékem, szenteljen rájuk egy percet! Ide kattintva megtalálja őket!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 20 Ft
Az aukció vége: 2016-11-14 09:50 . Szamárium-kobalt Sm2Co17 4x4x5 mm-es hasáb ipari mágnes neodimium - Jelenlegi ára: 20 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése