2016. április 27., szerda

beamZ Light Package 2, disco fényhatás készlet,... - Jelenlegi ára: 37 990 Ft


beamZ Light Package 2, disco fényhatás készlet, 2 x fényhatás, 1 x lézer
Termékkód: 10027505
Hatásos party világítás egy készletben: két moonflower fényhatás és Apollo RG lézer. A zenével irányított, nagy fényerejű színes hatások mindig a party műfajához igazodnak. Falra, mennyezetre és állványra szerelhető, továbbá kis és közepes nagyságú eseményekhez alkalmas. A beamZ Light Package 2 berendezéssel impozáns fényhatásokat szerezhet be következő bulijára vagy eseményére. A berendezés két moonflower hatású berendezést kombinál egy többpontos Apollo RG lézerrel, így színes és intenzív fény show-t nyújt önnek szinte bármilyen alkalomra. A többpontos mini Apollo lézerhatás két lézeregységével, vörös és zöld mintáival fedi be a táncparkettet, így alakítva ki mozgást minimális erőfeszítéssel a teremben. A beépített mikrofon lehetővé teszi a zenével való irányí! tást, amely esetén a lézer a zene ritmusában világítja be a helyiséget, vagy használja az automata üzemmódot. Szükség esetén az Apollo berendezés egy bekapcsolható stroboszkóppal is rendelkezik, amely néhány Luxszal növeli meg a táncparkettet. Mindkét moonflower fényberendezés 60 RGBAW spektrumú LED diódával rendelkezik. A táncparkettet színes fénytengerré alakítják. 20 W-tal extrém takarékosak üzemeltetés közben, még ha a party a kora reggeli órákig is tart. A fényes fénypontok eközben a megvilágítás megfelelő intenzitását érik el, így világosabb környezetben, például élő eseményeken vagy bowling pályákon is sugárzanak. A moonflower berendezések zenével is vezérelhetők, tehát a zene ritmusára villannak fel, hogy a Light Package 2 berendezés egy taktusban világítson. Természetesen a fényminta változásának sebességét be is állíthatjuk. A beamZ Light Package 2 készlet minden berend! ezése falra, mennyezetre, vagy állványra szerelhető és ! a plug & play rendszernek köszönhetően azonnal használatra készek. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a lézersugárzás nagyon veszélyes lehet az emberi szemre és bőrre. Erre való tekintettel a lézerek különféle ún. biztonsági osztályokba vannak sorolva. A kínált lézer 3B osztályba van sorolva és Németországban csak szakember üzemeltetheti. Itt követheti a törvényeket és előírásokat ezzel kapcsolatban: DIN EN 60825-1 Előírás a lézersugárzással kapcsolatos balesetek megelőzésére BGV B2 BG információ "Lézerberendezések show és vetítési célokra" BGI 5007 BG információ "Lézerberendezések üzemeltetése" BGI 832 Amennyiben az eszközt Németországon kívül szeretné üzemeltetni, tájékozódjon a helyi előírásokról a lézerek üzemeltetésével kapcsolatban.
Fő jellemzők:
Fényhatások nagy teljesítményű party szetje egy komplett készletben Apollo Multipoint hatás - lézer s! zínes lézermintákkal 2 x RGBAW moonflower fényhatás Plug & play az azonnali telepítéshez és üzemeltetéshez Műszaki paraméterek:
Lézer: Integrált zenei vezérlés vagy automata üzemmód A fényhatások gyorsasága állítható Bekapcsolható stroboszkóp 2 lézeregység: vörös (120 mW, 650 nm hullámhossz) és zöld (lézer 50mW, 532 nm hullámhossz) Lézer fokozatmentes gyorsaság szabályzóval Lézersugárzás osztálya: 3B Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a berendezés hátoldalán Mini állvány mellékelve Falra, mennyezetre és állványra szerelhető (a tartó rendelkezésre áll) Áramellátás: 220-240 V~/50-60 Hz Fényhatás: Integrált zenei vezérlés vagy automata üzemmód A fényhatások gyorsasága állítható A magas világítási teljesítmény lehetővé teszi, hogy világos helyeken, például bowling pályán is használhatjuk Takarékos, mindössze 20 W-s LED diódás technológia ! 60 LED dióda az RGBAW színtengerhez Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a ! berendezés hátoldalán Áramellátás: 220-240 V~/50-60 Hz Küldemény tartalma:
1 x lézer hatás (tápegység és mini állvány mellékelve) 2 x fényhatás berendezés (tápegység mellékelve) Használati útmutató Termék méretei:
Fényhatás berendezés méretei: 20, 5 x 18, 5 x 14 cm (szélesség x magasság x mélység) Többpontos lézer méretei: 10, 7 x 5, 5 x 12, 7 cm (szélesség x magasság x mélység) Fényhatás berendezés tömege: kb. 600 g Többpontos lézer tömege: kb. 500 g
Képek:


Jelenlegi ára: 37 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . beamZ Light Package 2, disco fényhatás készlet,... - Jelenlegi ára: 37 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése