2016. március 26., szombat

Gemini G4V :) Dj pult - Jelenlegi ára: 111 000 Ft

gemini G4V
A gemini átértelmezi a standard DJ kontrollert performance kontrollerré. A két teljes értékű DJ deck, az érintésérzékeny jogtárcsa, 4 csatornás keverő 3 sávos EQ-val és filterekkel, valamint 16 db multifunkciós pad és a forgó enkóderek által a G4V biztosítja a maximális kreativitás és manuális vezérlés kiteljesedését.
A Virtualdj-hez előre beállított mapping segítségével a készülék azonnal használatba vehető, a MIDI képesség miatt a 14 bites szabályzók által pedig a szoftver fejlődésével is lépést tud tartani. A multifunkciós performace padok, és a forgó enkóderek által eléggé részletes és bőséges kontroll lehetőség áll rendelkezésre, a padok és a funkció gombok kiváló megvilágítása, valamint a LED visszajelzők által a felhasználó azonnal megkap minden szükséges információt előadás közben.
A professzionális hangú 24 bit PC/MAC kompatibilis hangkártya és! minden ki/bemenet amely a felvételhez, monitorozáshoz, lejátszáshoz, mikrofon használathoz, valamint külső bemenetekhez szükséges - rendelkezésre áll - csak a DJ képzelete szabhat határt.
- USB/MIDI szoftvervezérlő beépített profi 24 bit MAC/PC hangkártyával
- 4 csatornás keverő 3 sávos EQ-val, gain és filter szabályzással
- előre beállított effektvezérlés virtual dj-hez
- 8 multi funkciós pad 4 rotary
- hot cue, auto loop, sampler, manual loop
- érintésérzékeny jogtárcsa
- 14 bit MIDI
- MIDI mappelhető
- előlapi mikrofon csatlakozó
- aux rca bemenet
- szimmetrikus xlr és rca kimenet, rca booth kimenet szabályzással, fejhallgató kimenet

Jelenlegi ára: 111 000 Ft
Az aukció vége: 2016-03-24 14:11 . Gemini G4V :) Dj pult - Jelenlegi ára: 111 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése