2016. január 25., hétfő

Kedvezményes olaszországi nyaralás 06.03-06.10 - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Pihenjen, élvezze a nyár örömeit Észak-Olaszországban, az Adrián, Trieszt szomszédságában, Monfalcone-ban . Műemlékekben gazdag környezet, homokos tengerpart, árnyas helyeken elhelyezett lakókocsik várják. A kemping ideális megoldás családok, baráti társaságok aktív pihenése számára.
A gyermekek számára külön medence áll rendelkezésre, napközben animációs programokkal. A felnőttek számára toronyugró és versenymedence, sportpályák, szabadidős és zenés programok színesítik a kínálatot. A kemping teljesen állatbarát, külön engedély nélkül hozhatja magával kistestű "barátját is" - természetesen az állattartási feltételeknek megfelelően.
A kedvelt tengerparti helyek - Bibione/Jesolo 60km, Venezia kb. 100km-re találhatóak. Az Olaszországban megszokott tisztaság és környezet fogadja a kempingben. A kisebb bevásárlásokra helyben is van lehetőség, a városban olcsó diszkontok! , éttermek találhatóak. Az üzletek általában 09-12 és 15-22 között vannak nyitva, ettől eltérés lehet.  
A kempingben csak megfelelően elszeparáltan lehet tüzet gyújtani, ezért a  helyszínen tartózkodó munkatársunk ingyenes grill kocsival és bogrács tűzrakó felszereléssel áll az Ön rendelkezésére.
Bérelhető lakókocsiaink felszereltsége:
Felszereltség: elősátor, gáztűzhely, gázkályha, hűtő, , hálófülke,   stabilizátor, kerékpártartó, fellépő.
Az elősátorban: nagy hűtő, minikonyha, műanyag asztal székekkel, polc, világítás, vízforraló, mikró, pirítós gép, kávéfőző (elektromos és hagyományos), edények, üveg tányérok, fémeszközök, stb. Gyakorlatilag mindennel felszerelt kocsi, amit saját otthonában is megtalál.
Az elősátor előtti területen műfű van leterítve, külön műanyag asztal székekkel, külső világítás, bográcsozás! i lehetőség (bogrács van, sütőlappal (grillezni) - csak ! faszén kell hozzá.
Időpont: 2016. 06. 03-06. 10
Ár: 45. 000 Ft
Az áraink 4fő 8nap/7 éjszaka tartózkodását tartalmazzák. További személyek napi tartózkodása a helyszínen fizetendő.
Gyermekek 6 euro/nap, felnőttek 8euro/nap összeget kell fizessenek a kemping recepcióján
Higéniai okok miatt a lakókocsikban nem lehet háziállatot bevinni!
Pontos helyszín: http: //olaszcamping. hu/hu/helyszin


Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2016-02-15 10:55 . Kedvezményes olaszországi nyaralás 06.03-06.10 - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése