2015. november 28., szombat

Remington IPL6000F villanófényes epilátor - ÚJ! - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Eladó Remington IPL6000F villanófényes epilátor gyári, bontatlan csomagolásban.
Termékleírás:
- A technológia:
A professzionális szőrtelenítéssel foglalkozó szalonokban is használt, legmodernebb IPL (villanófényes) technológiával ellátott i-Light Pro Face & Body készülék biztonságos és hatékony megoldás otthoni használatra. Férfiak és nők egyaránt alkalmazhatják, fájdalommentes eljárás, és a beépített bőrszín szenzor biztosítja, hogy csak a kezeléshez megfelelő bőrtípussal rendelkezők használhatják a készüléket. A készülékhez tartozó Quartz izzó 65. 000 villanást bír.
- Hogyan működik az i-Light Pro Face & Body? A kézi készülék a Xenon izzón keresztül rövid ideig tartó, kalibrált, intenzív fényimpulzust bocsát ki, a besugárzást elnyeli a szőrszál sötét pigmentje (melanin), itt átalakulva hőenergiává roncsolja a szőrtüszőt, meggátolja a szőr növekedé! sét. Ezzel a kezeléssel a szőr körülbelül 14 nap alatt kihullik. A szőr növekedési szakaszában (anagén fázis) kezelt szőrszálak jelentősen megritkulnak, és vékonyabbá válnak.
- Külön fej az arc kezeléséhez: A készülék rendelkezik egy külön fejjel, amely kifejezetten a női arc szőrtelenítésére került kifejlesztésre. Használata biztonságos, nincs esetleges fény szivárgás, alacsonyabb villanás számmal (4 villanás / másodperc), és hatékonyabb hűtési mechanizmussal rendelkezik.
- PROPULSE technológia: A készülékkel nagyobb terület kezelhető, mint a lézerrel; illetve a 2 másodpercenkénti villanást biztosító PROPULSE technológiának, valamint a többvillanásos üzemmód beállításnak köszönhetően az otthoni használatra tervezett IPL szőrtelenítők között az I-LIGHT Pro Face & Body az egyik leggyorsabb megoldást jelenti.
- Milyen területeken használható? A készülék biztons! ágosan használható a test (kar, láb, hónalj, hát, v�! �ll) szőrtelenítésére, és a női arc kezelésére.
- Mire számíthatunk az i-LIGHT Pro Face & Body használata után? Vizsgálataink szerint csupán egyetlen kezelés is már jelentős szőrzetritkulást eredményez, azonban az optimális eredményt általában egyetlen művelettel nem lehet elérni, hiszen a kezelés az anagén fázisban levő szőrszálak esetében hatékony. A legjobb eredmény biztosításához mindig ismételje meg a kezelést, ha újra szőr kinövését észleli. Az elért eredmény egyénenként változó, kezdetben azonban a legtöbb esetben a kívánt eredményt a területek háromszor, két hetes időközönként elvégzett újrakezelésével lehet biztosítani. A szőr újranövése teljesen természetes és várható folyamat a készülék használata során, a legjobb eredmény elérése érdekében a kezelést meg kell ismételni azokon a területeken, ahol a szőr újra kinőtt.

Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2015-12-19 15:44 . Remington IPL6000F villanófényes epilátor - ÚJ! - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése