2015. augusztus 30., vasárnap

Ki vagy, Doki? / Doctor Who - Minifigura Kollekció - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Megnevezés: Ki vagy, Doki? / Doctor Who - Minifigura Kollekció - 11. Doki / Matt Smith mini figura kezébe adható Szónikus Csavarhúzóval csom. nélkül
Kategória: Doctor Who - Ki vagy Doki
Méret: 10 cm -nél kisebb
Leírás:
Doctor Who / Ki vagy Doki? figura
A sorozat alapján kiadott Dr / Doctor Who / Ki vagy Doki? mini figura. Jó minőségű, apró figura, mozgatható végtagokkal.
Kb a híres holland építőjáték gyártó cég figurákkal egyező méret (a bábuk talpai is csatlakozni tudnak más építőjátékok bütykeihez. Új, de csomagolás nélkül (a kép szerint, mely a konkrét darabról készült - a figurák tasakját kinyitottuk az azonosításhoz)
Eredeti licencelt termék: BBC
Termékeink fix árasak, azonnal leüthetők, az aukció végét nem kell megvárni!
Személyes átvételt Budapesten, 3-as metróval vagy 4-6-os villamossal könnyen megközelíthető Bemutatótermünkben tud! unk biztosítani vagy Országosan Postázunk (kérésre utánvéttel is). A postaköltség előrefizetésnél (utalás vagy rózsaszín csekk) 790 Ft/csomag, utánvétnél (a postásnak kell fizetni) 990 Ft/csomag.
Tekintse meg többi termékünket is, játékok és figurák széles választéka várja!
Játékbolt vagyunk, a termékeink készleten vannak és pár napon belül átvehetők. A vaterás adatbázisunkat rendszeresen ellenőrizzük, elfogyott termék csak akkor lehet fönn, ha adminisztrációs hiba csúszott a rendszerbe. Ezt mindig világosan jelezzük és más hasonló termékeket ajánlunk. Ha ezt el szeretné kerülni, kérjük kérdezzen rá vásárlás előtt. Megértését köszönjük!
Jelenlegi ára: 2 700 Ft
Az aukció vége: 2015-09-16 13:52 . Ki vagy, Doki? / Doctor Who - Minifigura Kollekció - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése