2021. július 31., szombat

DIRT RALLY 2.0. XBOX ONE - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

DIRT RALLY 2. 0
EREDETI, HIBÁTLANUL MŰKÖDIK!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÉRDEN VAGY POSTA AZ ALÁBBI DÍJAKON
1 JÁTÉKNÁL AJÁNLOTT+ELSŐBBSÉGI LEVÉLKÉNT: +1. 050FT
2 VAGY TÖBB JÁTÉKNÁL 1 NAPOS ÜZLETI CSOMAGKÉNT: +1. 500FT
1 VAGY TÖBB JÁTÉK MPL CSOMAGAUTOMATÁBA: +850FT
A TERMÉKRŐL SZÁMLÁT ADOK ÉS 1 HÉT GARANCIÁT VÁLLALOK RÁ!
TEKINTSE MEG A TÖBBI XBOX 360-ONE-PS4-DVD-EGYÉB TERMÉKEIM
JÁTÉKOK-KONZOLOK-KIEGÉSZÍTŐK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN!


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 10:53 .

Okosóra USB töltő - FEKETE - mágneses, 1m hosszú Type-C kábellel - SAMSUNG Galaxy Watch Active / ... - Jelenlegi ára: 4


Termék neve: Okosóra USB töltő - FEKETE - mágneses, 1m hosszú Type-C kábellel - SAMSUNG Galaxy Watch Active / Active2 40mm / Active2 44mm / Galaxy Watch3 45mm / Galaxy Watch3 41mm
Termék cikkszáma: ACC-188773
Rólunk:
A Mobil Ász Shop 2011-óta van jelen a mobiltelefon tartozékok magyarországi piacán. A Mobil Ász Shop termékeit minden esetben magyarországi raktárunkból kínáljuk eladásra a Vatera felületén, tehát általunk nem idegen nagykereskedelmi árlisták kerülnek ismételt meghirdetésre, így nálunk vásárolva nem kell tartania az akár 1 hónapig is elhúzódó szállításoktól, mint ahogy a meglepetésként érkező postai vámoktól sem. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkkal igyekszünk minden mobiltelefon tartozék igényre megfelelő ajánlattal szolgálni a legújabb modellekre is.
Számlát adunk a vásárlásról:
Termékeink vásárlásáról minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki, így termékeink ára automatikusan tartalmazza a hatályos (jelenleg 27%-os) ÁFÁ-t is.
A szállításról:
Termékeinket szerződéses futárszolgálattal szállítjuk házhoz a megfelelő minőségbiztosítás érdekében, tehát nincs lehetőség sima vagy ajánlott levélkéknt történő kézbesítsére. Minden terméklapon megtalálható a szállítás költsége, több termék rendelése esetén természetesen egyetlen egy szállítási költség a fizetendő. Minden küldemény kiszállításáról pontos tájékoztatást adunk email üzenetben a feladás napján és SMS üzenet formájában a csomag kiérkezésének napján.
A szállítási határidőről:
Termékeinket minden esetben igyekszünk akár már a megrendelés, előre fizetés esetén a befizetés megérkezésének napján átadni a futárszolgálatnak, de a megrendelt áru legkésőbb a következő munkanapon feladásra kerül a vásárló részére.
Betartjuk a fogyasztóvédelmi törvényeket:
Amennyiben Ön a Mobil Ász Shop kínálatából vásárol, nem kell tartania attól, hogy sérülni fognak a vásárlástól való elálláshoz, a termékek kicseréléséhez történő jogai, ezért kérjük bármilyen ilyen jellegű probléma esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.
Rugalmas fizetési lehetőségek:
A Vatera piacterén elérhető termékeink értékesítése során nincs kötelezően alkalmazott fizetési mód, ellenben számos lehetőség közül választhat, mint az előre utalás magyar belföldi bankszámlára, PayPal bankkártyás vagy PayPal fiókos fizetés, illetve futárainkál már a készpénzes fizetés mellett helyszínen is lehetőség van átvételkor a bankkártyás fizetésre is.
Garancia:
Minden termékünkre garanciát biztosítunk, amelynek ideje tételesen feltüntetésre kerül a kiállított ÁFÁ-s számlán is, tartozékaink esetében ez 6 hónap, kivétel ez alól az egyszer felhasználható termékek köre, mint a védőfóliák, védőüvegek, amelyek esetében a garancia azok méretpontosságának helyességére terjed ki. Garanciális ügyintézésünk során termékeinket nem javítjuk, amennyiben a garanciális igény jogossága bebizonyosodott, azonnal csereére vagy a termék értékének levásárlására biztosítunk lehetőséget.
A Mobil Ász Shop csapata nevében, köszönjük, hogy nálunk vásárol, bármilyen kérdés esetén írjon nekünk üzenetet!

Jelenlegi ára: 4 999 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 09:35 .

Idexe kisfiú hajómintás fehér-kék ruhaszett - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Kisfiú hajó mintá s fehé r-ké k ruhaszett, rugalmas anyagú, felsője nyomott é s varrott mintá val dí szí tett, nadrá g dereka gumí rozott
Cikkszám: 9531044029-86
Anyaga: 100% pamut
Márka: Idexe
Szélesség: 27 cm
Hosszúság: 36 cm
Teljes hossz: 26 cm
Derék: 21 cm
Terméken rögzített méret: 18 hó, 86
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 08:21 .

ÚJ C&A 68-as 3 részes kutyás rugdalózó szett,BIOP - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Új C&A Baby Club cimkés 3 részes rugdalózó szett (rövidujjú body, egy hosszú ujjú, hátul kapcsos rugdalózó és egy előke), eredeti csomagolásban. Anyaguk: 100% bio pamut.  
Rugdalózó hossza talpig: 56cm, talphossz: 11, 4 cm
Mellbőség: 25, 6 cm
Ujjhossz válltól: 22, 9 cm
Body hossza: 39, 5 cm
Mellbőség: 21, 4 cm
Előke hossza: 28 cm


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 06:53 .

Acer H6531BD - Jelenlegi ára: 207 841 Ft

DLP, 1920x1080, 3500ANSI Lumen, 10000: 1, 332x255x91mm, 2, 6kg, 2év, 1év, 3D


Jelenlegi ára: 207 841 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 05:47 .

Disney Cars / Verdák Mater-national Championship PC Számítógépes játék - Jelenlegi ára: 590 Ft

Eladó Cars / Verdák Mater-national Championship c. PC játék. A borító nem túl szép, szakadt és hullámos, a lemez hajszálkarcos, de teszteltem, működik!
Személyes átvétel Kapuváron, vagy szükség esetén postázom a megbeszélt módon.
Vannak még eladó játékaim és könyveim, a többi hirdetésem között megtalálhatók!

Jelenlegi ára: 590 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 04:35 .

Pixel DVD - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eredeti, nem másolt DVD.
Hibátlan.
Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képein, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség a " Szállítási és garanciális feltételek " menűben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “ menűben talál.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 03:17 .

Gyermekek a sötétből (2014) DVD ÚJ! Julia Stiles - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Gyermekek a sötétből (DVD) 2014
főszerepben: Julia Stiles, Scott Speedman
hang: magyar, angol
felirat: magyar, angol
Állapot: új, bontatlan állapotban
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon találhatók
Sarah és Paul fiatal házaspár, akik kislányukkal Hannah-val egy kolumbiai faluba utaznak, hogy Sarah apjának örökségét, az ottani papírgyárat átvegyék. A szép új élet reménye viszont szertefoszlik, amikor Hannah-t elrabolják, s a pár csak magára számíthat megtalálásában.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-23 14:05 .

LG kombinált porszívó fej - Jelenlegi ára: 799 Ft


Eladó egy LG kombinált porszívó fej a képeken látható állapotban.
Postázom is.  
 
 

Jelenlegi ára: 799 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 00:47 .

Autópress 2 sz. kávéfőző, kitűnő - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Hiánytalan, hibátlanul működő, igényesen tiszta.  


Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 23:24 .

Avon Care Ragyogást kölcsönző arcmaszk rózsavízzel és shea vajjal - Jelenlegi ára: 440 Ft

Intenzíven hidratáló arcmaszk.
JELLEMZŐI:
kisimít és puhít,
segít visszaadni a bőr ragyogó külsejét,
rózsavízzel és shea vajjal.
CIKKSZÁM: 45484
75ml
Gyártás: 2021. 02. ( szavatosság: +3év)
Eredeti ára: 699Ft

Jelenlegi ára: 440 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 22:05 .

Pluto kutya+Mickey egér mintájú fiú alsó 98/104 - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képekhez képest árnyalatbeli különbségek előfordulnak.
A termék általános mosást igényel.
Az alsó színe kopott.
A címkéje szerinti mérete: nincs benne méretjelzés.
Címkéje szerinti anyagösszetétele: nincs benne anyagcímke.
Súlya csomagolás nélkül:    22 gramm.
További szép napot kívánok! : )

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 20:53 .

kerékpárbelső tartó tolltartó biciklibelső kerékpár belső bicikli toll szütyő - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

kerékpárbelső tartó tolltartó biciklibelső kerékpár belső bicikli toll szütyő
a kettő együtt eladó, összesen 2000 Ft

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 19:17 .

Lorelli Torino 1 fix utazóágy - Silver Blue 2021 - Jelenlegi ára: 17 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Márka:
Lorelli
Korcsoport:
6 hónapos kortól
Típus:
Fix utazóágy
Színvariációk:
kék-világos
Szállítási idő:
2
Praktikus és kényelmes utazóágy a kicsiknek, kényelmes matraccal, kedves figurákkal tarkítva.
A Lorelli márkáról: kiválóan személyre szabható, széles színválasztékkal rendelkező pénztárcabarát termékeket kínál, amiket legtöbb vásárlónk előszeretettel választ.
JELLEMZŐK:
kényelmes alvóhely
6 hónapos kortól 15 kg-ig, körülbelül 3 éves korig ajánlott használata
puha matraccal
tágas belső tér
2 oldala hálós
könnyen összeállítható
összezárva kompakt méretű
könnyű súly
oldalán lecipzárazható kibújónyílás található
MŰSZAKI ADATOK:
Méret:
Kinyitva: 126x65x74 cm
Összecsukva: 20x20x75 cm
Súly: 8 kg
TARTOZÉKOK:
hordozótáska
matrac


Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 18:21 .

Arturo Pérez Reverte Alatriste kapitány kalandjai P52 - Jelenlegi ára: 500 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción könyvet kínálok eladásra !
További hasonló tételek kínálatomban !
A fényképek az adott tárgyról készültek , a képeken szereplő állapotban vannak !
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt !
A vásárlást követő 20. napon értékelésemet elkészítem !
Kérem nézze meg további kínálatomat, vásárlás előtt minden esetben tekintse meg az ismerj meg / bemutatkozó oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket!
(200201) P52

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 17:05 .

-AC209- Régi Zil Teherautó Katonai Emelő - Jelenlegi ára: 15 000 Ft


Eladó a képeken látható emelő.
Magasság összehúzva: 32 cm


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 15:47 .

Felnicsík Suzuki GSXR 600 750 1000 SV 650 - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Felnidíszítő Csík 16"-19" Felnikre.  
16db csíkot tartalmaz egy csomag (mindkét felni két oldalára).
Fényvisszaverő színek ára 2450 Ft / szett !
--- SIMA SZÍNEK ---
PIROS
VÉRNARANCS
NARANCSSÁRGA
SÁRGA
ZÖLD
VILÁGOSKÉK
KÉK
SÖTÉTKÉK
--- METÁL SZÍNEK ---
EZÜST
ARANY
--- FÉNYVISSZAVERŐ SZÍNEK ÁRA 2450 FT / SZETT...
PIROS
FEHÉR
SÁRGA
ZÖLD
KÉK
--- FLUORESZKÁLÓ SZÍNEK ---
PIROS
NARANCSSÁRGA
VILÁGOS NARANCSSÁRGA
SÁRGA
ZÖLD
*** Ingyenes Szállítás! ***

Jelenlegi ára: 1 950 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 14:35 .

Sokol rádió dobozában eladó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható Sokol 310 - es rádió.
Sajnos nem működik. Eredeti dobozában, angol nyelvű használati utasítással, kapcsolási rajzzal eladó.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 13:17 .

Philips GC8750/60 GŐZÁLLOMÁS - Jelenlegi ára: 86 274 Ft


EAN Kód:
8710103822547
Súly:
4, 77 kg
Gyártó:
Philips
Gyártói cikkszám:
GC8750/60
Philips GC8750/60 GŐZÁLLOMÁS
Fontos információ!
A termékeket más oldalon is hirdetem. A nagy készletforgás és a vaterán lehetséges napi 1-szeri frissítés miatt kérem érdeklődjön az aktuális raktárkészletről és szállítási határidőről. Leütés után legyen szíves az előre utalást csak az általunk kiküldött díjbekérő alapján utalja be!
Köszönettel,
Hirosszerszam

Jelenlegi ára: 86 274 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 11:21 .

2021. július 30., péntek

Cd - Animal Cannibals-Mindent lehet - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Borító használt , lemez szép, korának megfelelő a képeken látható állapotban
Előre utalás után, bármelyik szállítási móddal postázom

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 10:47 .

TeamGroup 4GB microSDHC Class 10 + adapter TUSDH4GCL1003 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

NYÁRI LEÁLLÁS!
Tisztelt Ügyfeleink! Nyári leállásunk 2021. 07. 23. és 2021. 08. 08. között várható, így ebben az időben a csomagok feladása 100%-ban szünetelni fog, telefonon és e-mailben nem, vagy csak nagyon korlátozott időben tudunk válaszolni. Aki teheti, kérjük, ezen idő előtt adja le megrendelését! Utolsó csomagfeladásunk 2021. 07. 22. Első csomagfeladásunk 2021. 08. 09.
microSDHC, 4GB, Adapterrel, Class 10, Read: 20MB/s, Write: 14MB/s

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 09:21 .

10 db RJ11 csatlakozó - Jelenlegi ára: 1 Ft


A termék személyesen a 17. kerületben vehető át.
Csomagküldés csak Foxposttal lehetséges, melynek díja 1200 Ft automatába. Foxpost házhozszállítási árról érdeklődj. Egyéb szállítási (posta/Vatera futár/drón)/átvételi (belvárosi) mód nem lehetséges.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 07:41 .

Disney Micimackó mintás asztali könyöklő írósztalra 58.5 x 40 cm - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

Disney Micimackó mintás asztali könyöklő írósztalra
Méret: 58. 5 x 40 cm
Átvehető személyesen Szegeden, illetve előre utalás után ajánlott levélként vagy GLS futárszolgálattal tudom elküldeni.
Minden termékre 14 napos visszavásárlási garanciát vállalok.
Nézze meg itt további termékeimet is.

Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 06:59 .

Disney Micimackó mintás asztali könyöklő írósztalra 58.5 x 40 cm - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

Disney Micimackó mintás asztali könyöklő írósztalra
Méret: 58. 5 x 40 cm
Átvehető személyesen Szegeden, illetve előre utalás után ajánlott levélként vagy GLS futárszolgálattal tudom elküldeni.
Minden termékre 14 napos visszavásárlási garanciát vállalok.
Nézze meg itt további termékeimet is.

Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 05:41 .

Sencor SVC8505TI PORSZÍVÓ PORZSÁKOS - Jelenlegi ára: 62 212 Ft


Súly:
10, 96 kg
Gyártó:
Sencor
Gyártói cikkszám:
SVC8505TI
SVC 8505TI PORZSÁKOS PORSZÍVÓ Complete Care tartozékok a tökéletes takarításhoz Clean Air HEPA H13 szűrő az allergiások védelméhez 4AAAA ECO Power bármilyen felület tökéletes takarításához A Sencor SVC 8505TI porzsákos kialakítású praktikus, egyben megbízható szívóerejű porszívó. Ideális választás ház, lakás vagy iroda takarítására. Bármilyen felület porszívózásához tökéletes. A hatékony működést a 700 W teljesítményű ECO motor biztosítja, illetve a hosszú élettartam érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására. A szívóerőt az elektromos szabályzó segítségével állíthatja be. A felhasználóbarát felhasználás érdekében beépítésre került egy porzsák telítettség jelző, az automatikus kábelbehúzás és a metál felületű teleszkópos cső is. A gumírozott kerekek megkönnyítik a porszívó mozgatását a padlón. SENCOR PORSZÍVÓK
Az összes SENCOR porszívó garantáltan magas hatékonyságú, precízen tervezett és megfelel az ipari egészségügyi előírásoknak is. A felhasznált anyagok, az egyedülálló gyártási folyamatok, a szabadalmazott technológiák szavatolják a termékeink kimagasló használati értékét és népszerűvé teszik őket mindenhol a világon. Készülékeink az alacsony fogyasztás ellenére rendkívül hatékonyak. A SENCOR porszívókban felhasznált anyagok és a funkcionális tulajdonságok kombinációja garantálja a gazdaságos, de hatékony működést, kompromisszumok nélkül.
COMPLETE CARE
Széles körű tartozékok a tökéletes takarításhoz: háztartásokban, háziállatok körül, autóban. A csomag a következő kiegészítőket tartalmazz kombinált padlószívó fej, turbókefe, mini turbókefe, szívófej kemény padlókhoz, hosszú hajlékony résszívó fej, kefés szívófej, résszívó fej. CSENDES MŰKÖDÉS
Minden bizonnyal értékelni fogja annak lehetőségét, hogy otthonában bármikor porszívózhat anélkül, hogy felébresztené a gyerekeket vagy zavarná a többi családtagot. Legcsendesebb modelljeinkkel ez is lehetséges.
HEPA FILTER / SZŰRŐ
A High Efficiency Particulate Air szó rövidítése a HEPA szó. Segítségével akár még a legkisebb finom por részecske is felfogható, ezzel is hozzájárulva a különböző allergiás megbetegedések megelőzésében. Minden HEPA szűrő más és más szűrő szinttel rendelkezik. Az egyedülálló Clean Air rendszer első szűrőfunkcióját a többrétegű, antibakteriális mikroszálas porzsák biztosítja. A leghatékonyabb szűrést a HEPA szűrő hajtja végre, amely még a legkisebb részecskéket is felfogja. A SENCOR porszívók gondoskodnak az Ön és családja egészséges és biztonságos otthonáról. JELLEMZŐK: Clean Air HEPA H13 szűrő Extreme Silence Technology 70 dB(A) az extra csendes porszívózáshoz XXL hosszúságú fém teleszkópos cső, az ergonomikus porszívózási magasság beállításához Mosható bemeneti mikroszűrő Motor túlmelegedését megakadályozó termosztát (hőkapcsoló) Puha padlóvédő kerekek, a porszívó csendes mozgatásához Hatótávolság 11 m (hálózati vezeték hossza 8 m) Automatikus kábelcsévélés Elektronikus szívóteljesítmény szabályozó Porzsák telítettség kijelző 3 literes szintetikus porzsák, a jobb és higiénikusabb porszívózáshoz TECHNIKAI INFORMÁCIÓK: Tápfeszültség: 220 ? 240 V / 50 ? 60 Hz Teljesítmény: 700 W Zajszint: 70 dB Hálózati vezeték hossz: 8 m Porzsák kapacitás: 3, 0 liter Méret: 460 x 306 x 255 mm Súly: 6, 2 kg MŰSZAKI LEÍRÁS Tasak nélküli: Nem Teljesítményfelvétel: 700 W Zajszint: 70 dB Csövek: Teleszkópos fém HEPA szűrő: Igen Mosható kimenő szűrő: Igen Réstisztító: Igen Porkefe: Igen Kábelhossz: 8 m Hatósugár: 11 m Teljesítmény szabályozás: Igen Tasak/edény űrtartalma: 3 l Porzsák telítettség jelzés: Igen Kerék kivitel: Lágyított Magasság: 25, 5 cm Szélesség: 30, 6 cm Mélység: 46 cm Szín: Szürke Tömeg: 6, 2 kg
Fontos információ!
A termékeket más oldalon is hirdetem. A nagy készletforgás és a vaterán lehetséges napi 1-szeri frissítés miatt kérem érdeklődjön az aktuális raktárkészletről és szállítási határidőről. Leütés után legyen szíves az előre utalást csak az általunk kiküldött díjbekérő alapján utalja be!
Köszönettel,
Hirosszerszam

Jelenlegi ára: 62 212 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 04:21 .

Hűtő Fűtő ventilátor hősugárzó 1800W / 2000W borulás és túlmelegedés érzékelő termosztát - Jelenlegi ára: 3 995 Ft

Termék leírás:
Ez a kétfunkciós, designos hősugárzó-ventilátor nélkülözhetetlen kelléke lakásoknak, télies, hideg helyiségeknek, kollégiumi szobáknak. Praktikus fogantyús résszel ellátott, így könnyedén hordozható bármely helyiségbe. Fiatalos formavilágával és változatos színeivel nem csúfítja el szobáját. A fokozatmentesen szabályozható hőmérséklet és két fokozatban állítható teljesítmény fokozatnak köszönhetően könnyen beállíthatja az Ön számára szükséges fűtési erősséget. A beépített termosztátnak köszönhetően alkalmas lehet kisebb szobák teljes fűtésére is.  
A nyári nagy melegben sem kell nélkülöznie, használhatja ventilátor funkcióját a levegő mozgatására. Ezáltal a helység sokkal élhetőbb, kellemesebb lesz a nagy melegben. A talprészen elhelyezett érzékelőnek köszönhetően felbillenés vagy túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol a készülék.  
Fiatalos design
Fogantyús kialakítás
Multifunkciós (hősugárzó és ventilátor egyben)
Borulás és túlmelegedés érzékelő
Energiaforrás:
220 - 240 V, ~50 - 60 Hz
Fűtési fokozat:
1800 / 2000 W
Termosztát:
Igen
Ventilátor mód:
Igen
Túlmelegedés elleni védelem:
Igen
Felbillenés elleni védelem:
Igen
Védettségi fokozat:
IP20 (Csak beltéren! )
Tápkábel hossza:
1 m
Mérete:
26 x 20 x 12 cm
Súlya:
900 g
Hirdetett termékeinket általában 1 napon belül szállítjuk, minden termék raktári készleten van!
Cégünk jelenleg alanyi adómentes, így nem számít fel általános forgalmi adót!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 8: 00-16: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!

Jelenlegi ára: 3 995 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 03:05 .

Esprit női ezüst gyűrű 925-ös, méret 17 ESRG9214, Számla! - Jelenlegi ára: 5 900 Ft


Esprit sterling ezüst gyűrű, cirkónia kövekkel. Méret: 17 mm belső átmérő azaz 54 mm belső kerület, szélessége 4 mm 
Eredeti Esprit csomagolásban, Személyesen Budakeszin, vagy Foxpost és GLS lásd a szállításnál 
Névre szóló áfás számlával és 1 éves garanciával.


Jelenlegi ára: 5 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 01:41 .

TOYOTA COROLLA Motortartó Bölcső 0413/47 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

TOYOTA COROLLA 0000 (2002-2004) 1400 cm3 Benzin 4 ajtós
Motortartó Bölcső eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: 4ZZE
Kivitel: lépcsőshátú
Szín: szürke
Klíma: Nincs
Váltó: Kézi 5 fokozat
Ajtók száma: 4
Megjegyzés:
Klíma: Nincs, ABS van
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 00:35 .

Budapest (vár), Ferenc JÓzsef gimnázium biliárdterem - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Ferenc JÓzsef gimnázium biliárdterem
Telefonon nincs kommunikáció, és azért se kelljen hívogatnom senkit, hogy ugyan nézze már át a levélszemeteit (vevők 50%-nál ott kötnek ki email-jeim), nem beszélve arról, hogy élő e-mail-címet adjon meg a Vaterának!
Kérem licitálás előtt érdeklődjön, hogy a tétel biztosan meg van-e, mert ha esetleg hiányzik, a Vatera nem enged csak semleges értékelést adni. Ha nem válaszolnék a kérdésre akkor a tételt keresem, kérem ilyenkor se licitáljon! Értesítésem után - amelyben az érvényben lévő postai tarifa alapján adom meg a postaköltséget - 7 munkanapon belül szíveskedjen az utalást rendezni. Ellenkező esetben a tételt újraindítom.
#78084 @ K 
kaalmaan_item_842032099_ iskola

Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 22:41 .

Depresszió - Nehéz szó CD bontatlan - Jelenlegi ára: 990 Ft

Eladó bontatlan Depresszió - Nehéz szó CD!

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 21:59 .

Mitas Enduro 130/80-18 E09 TL 72S M+S Enduro gumi - Jelenlegi ára: 32 193 Ft

TERMÉKEINK RAKTÁRRÓL AZONNAL!! GYÁRI SZÁM: 377900 / INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20, 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN! Több termék megrendelése esetén egy szállítási költséget számítunk fel. Vonalkód: 2300000004847; 22000

Jelenlegi ára: 32 193 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 20:47 .

Bing nyuszis gyermek ágynemű huzat - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Eladó a képeken látható gyermek ágynemű huzat garnitúra. Bing nyuszi. Kislánynak. Mérete 135x100 , párna huzat40x60 cm. Anyaga pamut vászon.

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 19:21 .

Xeon E5-4620 (8 mag 2.6GHz) LGA2011 - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Xeon E5-4620 (8 mag 2. 6GHz) LGA2011

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 18:05 .

Ezüst gyűrű 3.48 - Jelenlegi ára: 2 650 Ft

Új, 925-ös finomságú, magyar fémjeles, női ezüst gyűrű eladó. Az ékszer 3, 48 gramm, 55-ös, 17, 8 mm belső átmérővel.

Jelenlegi ára: 2 650 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 16:59 .

Derma Wand ránctalanító - pórustisztító készülék - kozmetikus a saját lakásában - Jelenlegi ára: 3 450 Ft

 
Serkenti a keringést, így egészségesebb lesz a bőröd
  Elpusztítja a bőrfelületén megtelepedett baktériumokat
  Csökkenti a stresszt és pihenteti az arcizmokat
 
 
A DERMA WAND bőrápoló készülék működése közben bőrét ugyanazok a hatások érik, mint a kozmetikusok által végzett kezelések során. A készülék megfiatalítja a bőrt, elhalványítja a ráncokat, csökkenti a bőrhibákat, megszünteti a sápadtságot és a fakó arcszínt
 
Megduplázza a bőrtápláló és a hidratáló krémek hatékonyságát
Mindössze napi 3 perces kezelésekre van szükség ahhoz, hogy bőre olyan fiatalos és üde legyen, mint legszebb éveiben volt!
Neked is sok bosszúságot okoznak az arcodon, és a szem alatt megbújó ráncok? Szabadulj meg a ráncoktól gyorsan és hatékonyan! A Derma Wand használata egyszerű: csak kapcsold be a készüléket és helyezd a kezelni kívánt száraz bőrfelületre. A különös technológiának köszönhetően a készülék hatékonyan serkenti a kollagén és elasztin termelést, segít megtisztítani a kitágult pórusokat és csökkenti a szem alatti redőket. Működése során a bőrrel érintkezve rezegni kezd, valamint ózon molekulákat juttat a bőrbe, így serkenti az arcbőr vérellátását és a sejtek anyagcseréjét
Eljuttatja a fontos tápanyagokat és az oxigént azokra a helyekre, ahol a legnagyobb szükség van rájuk
A készülék titka a magas frekvenciájú impulzusokban rejlik, amelyek akár 100. 000 ciklussal/ másodpercenként képes serkenti a pólusokat. Minden típusú bőrre ajánlott, hiszen az intenzív terápiás kezelése megnyugtatja az érzékeny bőrt is.
 
Tulajdonságok:
- A készülék hossza: 17 cm
- Feltölti oxigénnel a pórusokat és elpusztítja a bőrfelületen lévő baktériumokat
- Használatával a bőröd újra egészséges és feszes lesz
- Csillapítja a szem alatti táskákat
- Praktikus táska a készülék tárolásához

Jelenlegi ára: 3 450 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 15:41 .

BMW GS Adventure GSA GS ADV ADVENTURE RIDER motor motorkerékpár matrica dekor felirat RAKTÁRON! - Jelenlegi ára: 5 990 F


BMW GS ADVENTURE RIDER (színes) vagy
ADV ADVENTURE RIDER (fekete fehér) matrica
Azonnal átvehető! Mindkettőből egy egy darab van raktáron. Ha 1 db-ot rendel kérjük a megjegyzés rovatban (vagy üzenetben) írja meg melyikre van szüksége!
FUTÁRRAL MÁSNAPRA OTT VAN!
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ Megveszem most! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket.
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
- személyesen (Debrecenben ) veszi át a terméket, vagy
- DPD futárszolgálattal házhoz szállítást kér.
Házhozszállítás esetén a következő lapon tudja megadni a szállítási címet!
A vásárlást követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szálíltási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben fel tudja venni velem a kapcsolatot.
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) kézbesíti a terméket a DPD.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
(A termékekből korlátozott mennyiség van raktáron, ezért a kinézett termék megrendelését követően is meg tudja nézni a termékeinket - így biztosan nem marad le a termékről! )
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 14:17 .

Írószertartó LEITZ kettős színhatású fekete-szürke - Jelenlegi ára: 2 439 Ft

Szállítási árak a termékek össztömege szerint:
0 kg- 2 kg 1999 Ft,
2 kg- 4 kg 2099 Ft,
4 kg- 9 kg 2249 Ft,
9 kg-13 kg 2349 Ft,
13 kg-18 kg 2449 Ft,
18 kg-23 kg 2599 Ft,
23 kg-28 kg 2999 Ft,
28 kg-38 kg 3999 Ft.
A túl méteres és/vagy törékeny áru kezelés felára 1. 300 Ft. Utánvét kezelés: 500 Ft
38 kg fölött, egyedi árat adunk.
Több termék vásárlása esetén a szállítást csak egyszer kell megfizetni.
Cikkszám:
Gyártó:
LEITZ
Elérhetőség:
Külső raktáron (érdeklődjön a szállítási határidőről)
anyag:
műanyag
szín:
fekete
alcsoport:
asztali rendszerező
másodlagos egység:
darab
Ez a prémium minőségű tolltartó egyedülálló formatervezésének köszönhetően felerősíti a telefontartó rekeszre helyezett telefon hangját. Letisztult, minimalista design. Rendezd be íróasztalodat a fekete kollekció egyedi formatervezésű kiegészítőivel és mutasd meg környezetednek kifinomult stílusérzékedet! Stílusos és helytakarékos megoldás íróeszközök tárolásához. Alkalmas íróeszközök, vonalzó, tollak, olló stb. tárolásához . Külön rekesz okostelefon (iPhone 6 plus méretig) elhelyezéséhez - hogy mindig tudd, hol keresd a telefonodat! A tolltartóra helyezett telefon kijelzője mindig jól látható marad. Mérete: 90x100x101mm

Jelenlegi ára: 2 439 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 13:11 .

Dzsungel Fiú ÚJ BONTATLAN DVD - Jelenlegi ára: 299 Ft

Sok-sok évvel ezelőtt, egy földrengést követően, magára maradt egy kisfiú a dzsungelben. Ott talált rá Taka, a tigris, a dzsungel királya, aki magához vette és felnevelte. 13 évvel később egy kegyetlen vadász kezdi tizedelni a dzsungel békében élő lakóit. Így hát a fiúra vár a feladat, hogy túljárjon a vadász eszén és megmentse erdei barátait. Azonban ő sem gondol arra, hogy szerelmes lesz a vadász szépséges lányába Melissába és arra sem, hogy szülei életjelet kapnak az elveszettnek hitt gyermekükről. Takina, a dzsungelben élő vad fiú kalandos története kel életre ebben a csodálatos és izgalmas mesében.


Jelenlegi ára: 299 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 08:41 .

2021. július 29., csütörtök

Ikea Tyúk - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó a képen látható termék ha bármi kérdésed lenne írj bátran. Sok szép játékot árulok gyűjteményből ha időd engedi nézt át a további termékeimet is.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 10:35 .

0W541 Parlament nyomat alumínium lemezen - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Szép állapotú, arany színű alumínium lemez, plakett, rajta a Parlament látható. Szélesség: 22 cmMagasság: 10 cmSúly: 0. 051 kg
Termékeim között több nyomat található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( parlament országház rézlemez réz lemez alumínium lemez alumíniumlemez nyomdatechnika nyomda technika )

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 09:21 .

IRVIN YALOM - A terápia ajándéka - Műhelytitkok - Jelenlegi ára: 3 357 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1349527
IRVIN YALOM
A terápia ajándéka - Műhelytitkok
Irvin D. Yalom negyvenöt évnyi praktizálás után összegyűjtötte leghasznosabbnak bizonyult terápiás módszereit, hogy ekképp járuljon hozzá pályakezdő kollégái szakmai fejlődéséhez. Nyíltan és szinte zavarba ejtően tárja elénk saját kétségeit, botladozásait éppúgy, mint briliáns megoldásait. Eszmefuttatásai a laikus olvasó számára is érthetőek, sok az esetleírás, a gyakorlati tanács. Az írásokon átsüt emberszeretete, empátiája, toleranciája, hitelessége és bölcsessége. A legkényesebb kérdésektől sem zárkózik el; saját haláláról vagy az élet értelméről ugyanolyan tárgyilagosan ír, mint a páciens és terapeuta kapcsolatának buktatóiról vagy a szexuális kapcsolat létesítésének tilalmáról. A sokat tanult és sokat megélt terapeuta lényegesen többet enged meg magának a páciens-terapeuta viszonyban, mint tapasztalatlanabb kollégái. Laza és magabiztos, dörzsölt és érzékeny. Tanácsait pácienseknek és terapeutáknak egyaránt érdemes megfontolni.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 357 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 08:05 .

TÁKI RF egység - 03 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


==============================================================
TÁKI RF egység - 03.
Most szép lassan elkezdem a több évtizedes rádióamatőr műhelyem felszámolását.
Dokumentáció nincs.
==============================================================
Méretei :
- Széles = 140 mm,
- Mély = 120 mm,
- Magas = 28 mm.
A nettó súlya : 0, 5 kilogramm.
==============================================================
A nettó súlya : 0, 5 kilogramm.
Postai költsége : - MPL Futárszolgálat, házhoz, 2 kilógrammig - : 1. 460, - Forint.
==============================================================
==============================================================


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 06:47 .

Krimpelőkészlet érvéghüvelyekhez 97 71 180 érvéghüvelyfogóval, Knipex 97 90 05 - Jelenlegi ára: 46 430 Ft

 Krimpelőkészlet érvéghüvelyekhez
Műszaki adatok:
Anyag: Szerszámacél ? Anyagjellemző: Polírozott, Edzett ? Gyártói szám: 97 90 05 ? Keresztmetszet: 0. 25 16 mm? ? Keresztmetszet (max): 16 mm? ? Keresztmetszet (min. ): 0. 25 mm? ? Keresztmetszet AWG (max. ): 5 ? Keresztmetszet AWG (min. ): 23 ? Méret, hossz: 180 mm ? Súly: 930 g ? További műszaki adatok: Anyag: fogófej polírozva, nyelek műanyaggal bevonva ? Típus: Krimpelőfogó
Szállítás tartalma:
KNIPEX 97 71 180 krimpelőfogó érvéghüvelyekhez ? TANOS MINI-systainer? -ben (stabil műanyagdoboz) két egymásra rakható, az összekötők számára egyenként 6 vályúval rendelkező műanyagbetéttel ? 200-200 db műanyaggallér nélküli érvéghüvely 0, 5/0, 75/1/1, 5/2, 5 mm, ? 150-150 műanyaggallér nélküli érvéghüvely 4/6 mm ? 50-50 db műanyaggallér nélküli érvéghüvely 10/16 mm.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #155080


Jelenlegi ára: 46 430 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 05:35 .

Eclat Mon Parfum /oriflame - Jelenlegi ára: 4 499 Ft

A francia elegancia és stílus legkülönlegesebb és legkifinomultabb képviselője.
Az Eclat Mon Parfum illatát az exkluzív, legendás párizsi illatház, a DeLaire eszenciája tesz varázslatossá.
A virágos és ragyogó illat a nemes fehér nőszirom aromája köré épül, egy modern, elegáns és kifinomult parfümöt alkotva.
----50ml---  
szavatosság: 2024. 10.
Eredeti katalógus ár: 11999Ft    
     

Jelenlegi ára: 4 499 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 04:17 .

EREDETI, CÍMKÉS PUMA FF XXL PÓLÓ - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

                  ÚJ, ERDETI, CIMKÉS XXL-ES MÉRETŰ FÉRFI PUMA PÓLÓ

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 02:59 .

Felnött Kilimanjaro 210 cm x 70 cm hálózsák. Csepelen lehet személyesen átvenni !!! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a képeken látható állapotban egy felnőtt Kilimanjaro 210 cm x 70 cm
hálózsák.
Hirdetek más hálózsákot is amiből 2 db van!


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 01:47 .

PB-gázos melegítő kályha - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a képeken látható palackos kályha, hősugárzó.
A képeken látható állapotban, a piezós gyújtórésze nem működik nem ad szikrát, nyomáscsökkentő benne van.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 00:24 .

Pável Márta: "Akinek füle van a hallásra, az hallja meg" - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

* * * * * * *
Leütés után kérem, hogy 7 napon belül vegye át a könyvet, vagy utalás formájában egyenlítse ki a vételárat. Amennyiben ettől szeretne eltérni, emailben vegye fel velem a kapcsolatot.
Személyes átvétel: Óbudán, a Kolosy tér közelében az antikvárium nyitvatartási idejében, melyet a felhasználónév melletti információs gombra kattintva tekinthet meg. Fizetés készpénzben vagy előreutalással.
Postázás: előreutalás után a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva, az ott kiírt összegeknek megfelelően, az összeg beérkezése után 0-4 napon belül történik. Utánvételt vagy egyéb szállítási módot nem vállalunk.
A „ Kérdezzen az eladótól! ” címszóra kattintva bármilyen kérdésre megpróbálunk felvilágosítást adni. Csere és beszámítás nem lehetséges az általunk indított aukciókon.
(rsts15) (evsz21a)


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 23:05 .

Kenwood KX-500 - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Kenwood KX-500
szíjazni kell amugy tökéletes állapot.  


Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 21:59 .

Lézer pointer lézer - Jelenlegi ára: 1 700 Ft


Lézer pointer lézer mutató elemes toll zöld lézer
- Típus: Laser Pointer 
- Lézer Szín: Zöld 
- Elemes: 2x AAA mikro


Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 20:41 .

Next színes csíkos kötött baba ruha - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Szí nes csí kos kö tö tt baba ruha, anyagá ban mintá s, há tul gombos, rugalmas anyagú
Cikkszám: 4719039727
Anyaga: 100% akril
Márka: Next
Szélesség: 24 cm
Hosszúság: 34 cm
Ujj nyaktól: 20 cm
Terméken rögzített méret: 0-1 hó, 4, 5 kg
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 19:24 .

DELL Mini DisplayPort HDMI Átalakító Fekete 20cm - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Eladó a képen látható DELL Mini DisplayPort HDMI Átalakító Fekete 20cm.
A termék új, bontatlan.  

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 18:11 .

Mezei Ottó: Dési Huber (*012) - Jelenlegi ára: 600 Ft

Mezei Ottó: Dési Huber
(172)
A megrendelt könyvek a rendelést követően átvehetők budapesti antikváriumunkban a bolt nyitvatartási idejében, vagy kiszállítjuk Önnek a Szállítási és garanciális fül alatt részletezett feltételek mellett.

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 16:53 .

mágneses iPad Air Air 2 Smart Cover tok zöld - Jelenlegi ára: 2 580 Ft

============================================================================
mágneses iPad Air iPad Air 2 Smart Cover tok zöld színben
hátlapi védőtok is kérhető hozzá
ipa1_0003_06
 - a mágneses sleep-wake funkciójának köszönhetően automatikusan lezárja a képernyőt a tok becsukása esetén
 - véd a portól, karcolásoktól és az esetleges sérülésektől
Ha más színre lenne szükséged, akkor nézz körül termékeim között mert több színben is megtalálható ez a típusú tok
============================================================================
Ajánlom figyelmedbe további termékeinket:
- fali töltők, autós töltők, kábelek választhatóak több színben
- kijelzővédő fóliák
- bármilyen mintával, képpel, felirattal, akár fénykép alapján is megoldható egyedi telefon tok
- dokkolók, asztali tartók, tripod állványok is megtalálhatóak termékeink között
- található még nálunk vezetékes és bluetooth (vezeték nélküli) headset, kihangosító, hangszóró
- és még több minden a folyamatosan bővülő készletünkben
============================================================================
Ha valamelyik kiegészítő, vagy bármi egyéb termék érdekelne, de nem találod, akkor kérdezz bátran, és segítünk.
============================================================================
Az összes termékem megtekintéséhez kattints ide.
============================================================================
Ha nem találod, amit keresel, akkor kérdezd meg és ha van nekem, akkor felrakom azt is!
==========================================================================
Vásárlási információk:
 - az utaláshoz szükséges számlaszám érkezni fog automatikus emailben
 - a személyes átvétellel kapcsolatos információk szintén automatikus emailben menni fognak


Jelenlegi ára: 2 580 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 15:05 .

Évszakok (2015) DVD ÚJ! bontatlan - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Évszakok (2015) DVD
rendezte: Jacques Perrin és Jacques Cluzaud 
Állapot: új, bontatlan, gyári celofános állapotban
hang: magyar, francia
felirat: nincs
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókat felnagyítva láthatók
Amikor befejeződött az utolsó jégkorszak, egy nyolcvanezer évig tartó télnek szakadt vége Európa nagy részén. A jég elvonulása után újra elkezdődött az évszakok váltakozása. A kontinenst hamarosan sűrű, élettel teli erdőségek borították be, amelyekben a vadállatok számos fajtája jelent meg. Az Évszakok a bölények, a farkasok, a hiúzok, medvék és a többi európai vadállat története, ahogy próbálnak alkalmazkodni és túlélni, dacolva a klímaváltozással és a magának egyre nagyobb területet kiszakító emberrel.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 14:21 .

KEB F4 frekvenciaváltó, 07.F4.S0C-M220, 230V 50Hz be, 3x0-230V 0-400Hz ki, 1,5kVA, (max. 1,1kW) - Jelenlegi ára: 44 450

FIGYELEM! Az ár alatt lévő "Állapot" menüpontban, minden termékünk "Új"-ként jelenik meg (adatexport hiba). Az adatlapon mindig feltüntetjük, ha használt egy termék, ezért legyenek kedvesek a leírást figyelembe venni!
A beállított 1600 Ft-os szállítási költség GLS-el értendő, és ált. 1 munkanap a kiszállítás. Posta, Foxpost nem lehetséges, a személyes átvétel pedig kerülendő a járvány idején!
ÁLLAPOT:
HASZNÁLT, tesztelt
PSZ:
B12E1/1
Gyártó: KEB
Típus: F4, 07. F4. S0C-M220
Állapot: HASZNÁLT, tesztelt
Adatok: 1/3 fázisú frekvenciaváltó tartozék potméterrel.
Jelen beállítással egy 0, 55kW-os motor köthető rá, a mellékelt potméterrel a
kimeneti frekvencia 0-70 Hz között állítható. De a beállítások módosíthatóak.
Méretek: 90x230x115 mm (SZ x H x M)
Rögzítés: 2db. 5mm-es furat az alján, 220 mm-re.
bemenet 1 fázis 200-264V 50-60Hz 8/7 A
motorkimenet: 3 fázis 0-Ube, 0-409Hz 4/3 A
Kábel: 1350mm
Potméter: TPK ds79M-.. 16P,
4, 7k 1W
16mm furatba szerelhető.


Jelenlegi ára: 44 450 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 13:05 .

Mazda 5 hátsó lökhárító toldat - Jelenlegi ára: 38 720 Ft

Mazda 5, évjárat: 04 - 09, hátsó lökhárító toldat, festésre előkészített, sima felület, ár/db.

Jelenlegi ára: 38 720 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 11:47 .

2021. július 28., szerda

Fekete dönthető szövet masszázsfotel - Jelenlegi ára: 81 466 Ft


Szín:
Fekete
Csomagok száma:
1
A különleges tervezésű dönthető masszázsfotel fekvő és melegítő funkcióval rendelkezik, így kitűnő pihenőhelyet biztosít nappalijában! A dönthető masszázsfotel szövetből és furnérlemezből készült, vasvázzal rendelkezik, valamint habbal és PP pamuttal volt töltve, így stabil és puha ülést biztosít. Az elektromos masszázsszék 6 masszázsponttal rendelkezik a hát, az ágyék és a lábak körül. A masszázspontok relaxációs rezgéseket bocsátanak ki. A kézi irányító segítségével különböző masszázsprogramok közül választhat. A pihentető érzés fokozása érdekében a fotel egy nyomógomb segítségével fűthető. Emellett a háttámla hátrafelé, a lábtartó pedig felfelé állítható. Ez lehetővé teszi, hogy végigfeküdjünk rajta. A masszázsfotel oldalsó zsebbel is fel lett szerelve a kézi irányító számára. Tapasztalja meg a csodálatos pihenés érzését ebben a masszázsfotelben! Színe: feketeAnyaga: szövet (100% poliészter), vas, furnérlemezTöltet anyaga: hab, polipropilén pamutTeljes mérete: 72 x 96 x 98 cm (Szé x Mé x Ma)Ülés mérete: 50 x 54 cm (Szé x Mé)Ülőfelület magassága a talajtól: 44 cmUSB-vel és kézi irányítóvalOldalzsebbelFeszültség: DC 5 VLehetőségek: masszázs és fűtésMasszázs típusa: 6 pontos rezgőmasszázsÁllítható háttámla és lábtartóÖsszeszerelést igényel: igen

Jelenlegi ára: 81 466 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 10:35 .

Csinos női gombokkal díszített felső 36-os méret! - Jelenlegi ára: 499 Ft


Trendi női felső 36-os méret, a képeknek megfelelő állapotban eladó!  
Debrecenben a termék személyesen megtekinthető, illetve átvehető az általam megadott címen.  
Postázással kapcsolatosan rugalmas vagyok, minden lehetőség megoldható.  
Amennyiben 15. 000 Ft ot meghaladó összegben vásárol az oldalamról a postaköltség díjtalan, minden más esetben a postai díjszabásoknak megfelelően alakul.
 
 
MINDEN TERMÉKEMRE VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIÁT vállalok a vételár erejéig, ha kézhezvételt követően nem jó a méret, vagy egyéb ok miatt dönt a visszaküldés mellett!
-
 
Kérdezzen bizalommal!  
Nézzen szét oldalamon több száz termékem között!!!
FONTOS:  
-MINDIG LICITÁLÁS ELŐTT KÉRDEZZEN, HOGY AZ ESETLEGES FÉLREÉRTÉSEKET ELKERÜLJÜK!
SZÁMOMRA FONTOS AZ ELÉGEDETT VEVŐ!
 
-A  POSTÁZÁSI  KÖLTSÉGEK A VEVŐT TERHELIK!
-KÉREM A TISZTELT NYERTEST, HOGY 5 MUNKANAPON BELÜL JELENTKEZZEN, VALAMINT 10         NAPON BELÜL GONDOSKODJON A VÉTELÁR ÉS A POSTAKÖLTSÉG UTALÁSÁRÓL- DE AMENNYIBEN EZ VALAMI MIATT MÉGSEM MENNE, AZT IS JELEZZE NEKEM!
AMENNYIBEN EZEN FELTÉTELEK NEM TELJESÜLNEK A LICITÁLT ÁRUT ÚJRA FELTÖLTÖM ÉS NEGATÍVVAL MINŐSÍTEM A VÁSÁRLÓT!!
-HA KÉRHETEM A KAPCSOLATTARTÁST E-MAILBEN BONYOLÍTSUK, UGYANIS TELEFONON RITKÁBBAN VAGYOK ELÉRHETŐ.
MEGÉRTÉSÉT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.  
KÉREM, CSAK AKKOR LICITÁLJON, HA A FENTI FELTÉTELEKET ELFOGADJA!!!


Jelenlegi ára: 499 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 09:17 .

Xavax 111106 tejhabosító - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

 AlapadatokEnergia ellátás: AkkumulátorosAutomatikus kikapcsolás: NemTúlmelegedés elleni védelem: NemFokozat: 1KialakításAnyag: InoxBevonat anyaga: MűanyagAlap szín: FeketeFunkciókForró tej, tejmelegítés: NemForró tejhab készítés: IgenHideg tejhab készítés: Nem
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: #474979


Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 07:53 .

0U097 Antik meggyfaszáras ezüstperemes tajtékpipa - Jelenlegi ára: 78 000 Ft

Antik, (cca 150-200 éves) nagyméretű faragott tajtékpipa (szepiolit), faragott meggyfa szárral, végén szaru szipka. A szipka belül menetes, tehát folytatható. A fej peremén antik ezüst perem található. Rajta jelzés, lásd fotó. Ez egy monarchia előtti, 1809-1866 között használt bécsi ezüst, 13 latos (~800-as ezredrész finomságú) jelzés. A peremen még egy "V" mesterjegy is található, lásd fotó. Szélesség: 4. 7 cmHosszúság: 64 cmSúly: 0. 165 kgA fej mérete: 4. 7 x 8. 5 cmA szár teljes hossza: 60 cm 
A pipa mérete a kupaktól a faragás aljáig 13 cm, az aljától a szárig 11, 5 cm, a szár hossza 50 cm
Tajtékpipa (Meerschaum)
Magyar tajtékpipa - Buda, 1791
A Meerschaum (víztartalmú magnézium szilikát) ásványi anyag, melyet főként a közép-törökországi Eskişehir városa körül termelnek ki. Nagyra becsülik jó formázhatóságát, mely lehetővé teszi, hogy dekoratív és figurális alakzatokat lehessen létrehozni belőle. A 17. század óta használják, a cserép mellett a legelterjedtebb pipaalapanyag volt a bruyer 19. századi bevezetése előtt. A "Meerschaum" szó németül ? tajtékot? jelent, mely a kő természetes fehér színére és meglepően kis tömegére utal. A meerschaum rettentően porózus ásvány, amely a pipázás során magába szívja a dohány alkotóelemeit, és színe fokozatosan aranybarnává változik. A régi, jól bejáratott tajtékpipákat különleges színük miatt nagyra értékelik.  
Forrás: wikipédia. hu
Termékeim között több tajtékpipa található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több pipa található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( vadászat ló lovas dohányipari kellék vadászati pipa vadász jelenet tajték pipa dohányipari termék lo )

Jelenlegi ára: 78 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 06:47 .

ByHome Felirat J68 Jó reggelt faltetová 100 x 51,3 cm - Jelenlegi ára: 7 850 Ft

ByHome Felirat J68 Jó reggelt faltetoválás 100 x 51, 3 cm BH49345
 
Byhome Felirat J68 Jó reggelt Faltetoválás
Szállítás irathengerben vagy személyesen átvehető az üzletben.
Elkészítési határidő 1 hét!
Látvány tervezés 1. 000 Ft - (E-mailen megküldött fotóra készül kiválasztott mintával. (e-mail: info@byhome. hu))
 
A méret kiválasztása előtt mérje meg a rendelni kívánt faltetoválás pontos méretét és amennyiben eltér a megadott mérettől, az aktuális m2 árat válassza ki és adja meg a pontos méretet!
 

Jelenlegi ára: 7 850 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 05:24 .

Több mint 60 darab vegyes állatfigura - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Több mint 60 darab vegyes állatfigura
A képen látható állapotban és darabszámban , kizárólag egyben , a csomagot NEM bontom meg !
Az anyaguk gumi és műanyag , a méretük kb 2-6 cm .
Személyes átvét Gyálon kedden esténként 6 óra körül vagy a hétvégén délután Halásztelken .
Postázás kizárólag ajánlott formában a mindenkori postai díjnak megfelelően hetente kétszer (hétfő és szerda) az előtte lévő nap banki zárásig beérkezett utalást követően !  
Amennyiben a leírtak nem megfelelőek, kérem NE licitáljon , köszönöm!  


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 04:11 .

100x50x100cm-es különleges, L-ALAKÚ terrárium - Jelenlegi ára: 93 281 Ft

100x50x100cm legnagyobb méretű különleges, L-ALAKÚ terrárium 6mm-es üvegből, oldalra tolható; kivehető ajtóval, dupla alumínium szellőzővel (rozsdamentes).
Szállításban tudunk segíteni, lakóhelyed szerint kérj árajánlatot! Posta, futár az áru törékeny jellege miatt kizárt.
Ha a méret nem megfelelő, nézd meg a többi terméket is, egyedi rendeléseket is elkészítünk.
Igény esetén felszereléseket is biztosítunk kedvező áron!
Ha van valamid, ami érdekelhet, CSERE is szóba jöhet (akváriumot, terráriumot nem tudunk beszámítani)!
FONTOS!!! A korábbi negatív tapasztalatok miatt leütés után a  megbeszélt termék vételárának 20%-át 3 munkanapon belül előre kérjük bankszámlára befizetni/átutalni foglalóként, tehát csak    abban az esetben licitálj, ha valóban szándékodban is áll azt  megvásárolni! (a többit személyes átvételkor, kp. -ben rendezzük! ) Ellenkező esetben automatikusan negatívot fogok adni, utólag  semmilyen kifogást nem tudok elfogadni! Köszönöm a megértést, de sajnos nem minden vaterás korrekt fél...                              
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Jelenlegi ára: 93 281 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 02:59 .

Acer Aspire 3820T-MS2292 USB panel - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


További termékek ide kattintva.
Az aukció végét követően,  a nyertes licitáló kap egy automatikus e-mailt, amiben minden további információ benne van vásárlás lebonyolításához.
Minden vásárlásról számlát (ÁFÁ-s, E-számla) állítok ki!
Garancia:
A garancia időtartama a hirdetésben fel van tüntetve! Természetesen ez kézhez vételt követően értendő.
Egy esetleges hiba esetén a vevőnek vissza kell juttatni a terméket a hiba megállapításához.  
Amennyiben az eladott termék valóban hibás vagy megsérült, minden  költséget átvállalok.  
Hirdetéseim között fellelhető hibás termék is, azokra semmilyen garancia nem vonatkozik!
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Szállítási és fizetési lehetőségek:
MPL házhoz előre utalással
MPL PostaPontig előre utalással
MPL házhoz utánvéttel
MPL MOL COOP PostaPontig előre utalással
MPL Csomagautomatába utánvéttel
MPL Csomagautomatába előre utalással
MPL MOL COOP PostaPontig utánvéttel
DPD előre utalással
Személyes átvétel
Vatera Csomagpont - Foxpost előre utalással
Vatera Csomagpont - Foxpost házhozszállítás előre utalással
Vatera Csomagpont - Foxpost utánvéttel
Vatera Csomagpont - Foxpost házhozszállítás utánvéttel
Árak a Vatera álltalt javasoltak szerint.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-20 17:53 .

Kazim EREDETI LEGO minifigura - Indiana Jones 7197 Venice Canal Chase - Új - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Eladó eredeti, vadonatúj Kazim LEGO Indiana Jones minifigura (iaj041).
Egyedül a 2009-es 7197 Venice Canal Chase szettben jelent meg. Az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag filmből ismert Keresztes Kard Testvéri Társaság vezetője.  Fekete Tommy Gun fegyverével együtt eladó.  Új!
Átvehető személyesen a Batthyány téren. Szállítás: ajánlott levél, Foxpost csomagautomata, Foxpost házhozszállítás.  2 db vagy több termék rendelése esetén a szállítási díj nem változik!


Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 00:21 .

AKCIÓ!!! Új, D.D.Step béléses téli bakancs lány 22, 24. - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

                                                                                    Új, D. D. Step bundás bőr téli bakancs.
                                                                                    Valódi bőrből, kézzel készül bakancs.
                                                                                  A talpak természetes gumiból készültek.
                                             Minimális ragasztót és kemikálit tartalmaznak, a modern tecnológiának köszönhetően.
                                                                                  Jól tartják a bokát és kényelmes viselet.
                                                                                           BTH kézzel, centivel mérve:
                                                                                                          22-es: 14, 5 cm,
                                                                                                           24-es: 16 cm.
                                                                                       Minden kérdésre szívesen válaszolok!
                                                                                                         
                                                                                                         
                                                                                                         
                                                                                                         
                                                                                      

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 23:11 .

Prebena HFPF09 Kézi tűzőgép - Jelenlegi ára: 14 990 Ft


Prebena HFPF09 Kézi tűzőgép
Termék azonosító: 865989
mérlegel kalapács
Robusztus fémház, hátsó rakodómagazin, ergonómikus fogantyú csúszásgátló bevonattal, kevés erőfeszítés, egyszerű és megbízható töltőrendszer.
AnwendungsgebieteTetőfedő filc, szigetelés, alátét, fóliák, plakátok, vászonok, szőnyegek, bútorok hátlapjai, kárpitozás, drótháló és még sok minden más.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Műszaki adatok: Méret, hossz: 300 mm ? Méret, szélesség: 25 mm ? Súly: 0. 9 kg ? Termék típus: Kézi tűzőgépMennyiség: 1 db(Egységár: 14 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 21:53 .

Erőszakos múlt DVD - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eredeti, nem másolt DVD
Hibátlan.
Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képein, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség  a " Szállítási és garanciális feltételek " menüben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “ menüben talál.
 
 

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 19:41 .

Elko multifunkciós időzítő relé - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Eladó új használatlan Elko multifunkciós időzítő relé.
Elko CRM-91H tipus.
Ac/dc 12v-240v
10 féle időzítő funkció
Doboz nélkül.

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 19:17 .

Nádarató kasza - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Nádaratására készitett tolókasza , szép állapotban korai darab 1800 években készült kovácsoltvasból.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 18:05 .

Üveggyöngy festett 8mm #2117 - Jelenlegi ára: 12 Ft

100db fölötti rendelés esetén a küldött darabszám eltérhet +3 -3 darabbal. A megértést köszönöm
A csomag tartalma: 1db

Jelenlegi ára: 12 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 16:47 .

300 Ft kedvezménykupon a Veszprémi állatkertbe - Jelenlegi ára: 100 Ft

Eladó a képen látható 300 Ft-os kedvezményt biztosító kupon.
A Veszprémi állatkertben a családi jegy vásárlása esetén 300 Ft kedvezményt ad a vételárból.
Nem tudom felhasználni. Nincs lejárati ideje.
Személyes átvétel Nagykanizsán vagy postázom.  


Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 15:35 .

Férfi NIKE bőr sportcipő 38-as - Jelenlegi ára: 8 800 Ft

Eladásra kínálom a képen látható márkás bőr sport cipőt.
Személyes átvétel Győrben lehetséges, de nagyon szívesen postázom.

Jelenlegi ára: 8 800 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 14:17 .

ékszerdoboz kicsi - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

régi szép darab. kérem ne alkudozzon mert nem válaszolok rá! Köszönöm.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 12:59 .

Tupperware Töltike Trió - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

 
Postakoltség tájékoztató jellegü, vásárlás esetén érdeklődj.
20. 000 ft feletti vásárlás esetén ingyenes.
Nézd meg többi termékemetis .

Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 11:47 .

2021. július 27., kedd

GILERA RUNNER BORDÁSSZÍJ RUNNER50 18.5X811 /DAYCO/ - Jelenlegi ára: 6 934 Ft

TERMÉKEINK RAKTÁRRÓL AZONNAL!! GYÁRI SZÁM: 163750250 / INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20, 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN! Több termék megrendelése esetén egy szállítási költséget számítunk fel. Vonalkód: 2100000167241; 22000

Jelenlegi ára: 6 934 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 10:35 .

Lenovo Legion 5 Phantom Black 82AU0034HV - Jelenlegi ára: 516 000 Ft

NYÁRI LEÁLLÁS!
Tisztelt Ügyfeleink! Nyári leállásunk 2021. 07. 23. és 2021. 08. 08. között várható, így ebben az időben a csomagok feladása 100%-ban szünetelni fog, telefonon és e-mailben nem, vagy csak nagyon korlátozott időben tudunk válaszolni. Aki teheti, kérjük, ezen idő előtt adja le megrendelését! Utolsó csomagfeladásunk 2021. 07. 22. Első csomagfeladásunk 2021. 08. 09.
15, 6", Intel Core i5-10300H, 8GB, DDR4, SSD 512GB + 1024GB, LED, Matt kijelző, 1920x1080, Windows 10 Home, NO DVD!, AUDIO, Nvidia GeForce GTX 1650 Ti 4GB, WLAN, Gigabit, Bluetooth, 4xUSB 3. 1, 1xUSB Type-C, 2, 5Kg, WEBCAM, HDMI, SSD, Phantom Black, Backlight

Jelenlegi ára: 516 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 08:41 .

Lamborghini Gallardo superleggera kisautó. - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó a képen lâ tható Lamborghini Gallardo superleggera. Kisautó.

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 07:53 .

Villanypásztor szett - Jelenlegi ára: 30 000 Ft


A szett tartalma:
1db alap villanypásztor
1tekercs 250m hosszú 40kg szakítószilárdságú vezeték
25db erősített facsavaros szigetelő
1db földelés összekötő vezeték
1db nagyfeszültségű összekötő vezeték
Tápellátás:
hálózat 230V AC 4, 5W
akkumulátor 12V DC 160mA
Kimeneti energia: 0, 8 Joule
Névleges kimeneti feszültség: 10. 000. V
Maximális ráköthető vezeték hossza: 2km
Impulzus idő min: 1másodperc
Biztonsági szikraköz max: 10mm
Érintésvédelem: kettős szigeteléssel / törpefeszültség
Villanypásztoraink megfelelnek az EU EN60335 és az MSZ1585 szabványoknak.
A szettben alap villanypásztor van, 1, 5-2 km vezetékhez.
Az adott vezetékhossz értendő könnyen őrizhető állatok esetén, mint pl. ló, kutya.
Ha vadállatokról, vagy nehezen őrizhető állatról van szó, mint pl. kecske, mangalica, póni, akkor az erősebb készülékeket ajánlom, az őrizendő terület nagyságának függvényében.
A készülékben beépített kettős szigetelésű, epoxigyantával kiöntött transzformátor van, nem kell külön adaptert csatlakoztatni hozzá, így működtethető 230V-ról vagy 12V-os akkuról.
A készülék nagyfeszültségű impulzusokat állít elő: 10000Voltot.
Minőségi alkatrészek felhasználásával készül, ami hosszútávú megbízható működést eredményez.
Garancia 1év, további két évben is vállaljuk a készülékek alkatrészáron történő javítását.
Nem gyújtótrafóval üzemel, direkt erre a célra tekercselt transzformátorral van ellátva, ami a hatásfokot jelentősen növeli, és biztonságossá teszi a készülék használatát.
Fogyasztás minimális. 1hónap folyamatos üzem esetén 2-3 kWh.
Többféle készüléket gyártunk.
Számlaadás van, az ár tartalmazza az áfa-t.


Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 06:47 .

Vezeték nélküli Kerékpár computer, kilóméteróra, kódolt, Sigma BC 14.16 ALTI STS CAD - Jelenlegi ára: 36 710 Ft

 Kerékpárkomputer Sigma BC 14. 16 ALTI STS CAD
2 lépésfrekvencia funkcióval
Magasságmérési funkciók
Előre meghatározott abroncsméret
A BC 14. 16 STS a tökéletes kísérő azoknak, akik magasra törnek. A bővített magasságmérési funkciókhoz számítanak a grafikus magasság-profil, valamint az emelkedés százalékának kijelzése.
Az STS változat lépésfrekvencia adóval. Az NFC-technológián keresztül a számítógép az Android-okostelefonnal tud kommunikálni, amelyre előzőleg az ingyenes SIGMA LINK App-ot telepítették.
Jellemzők:
Kerékpár funkciók:
Aktuális sebesség
Összes kilométer
Összes menetidő több kerékpár számára
Összes menetidő/összes edzésidő
Maximális sebesség
Külön útszakasz mérő manuális start/stop funkcióval
Pillanatnyi sebesség összehasonlítása az átlagsebességgel
Óraidő 12/ 24 órás formában
Napi kilométer
Menetidő/edzésidő
Összes útszakasz több kerékpárnak
Automatikus start / stop
Aktuális hőmérséklet
Átlagsebesség
Magassági funkciók:
Magassági profil
Aktuális magasság
Összes magasság mérő hegynek felfelé több kerékpár számára
Össz. magasság felfelé
Magasság mérő felfelé
Maximális magasság
Start magasság beállítható
Aktuális emelkedés/lejtmenet (%-ban)
Lépésfrekvencia funkciók:
Aktuális lépésfrekvencia:
Átlagos lépésfrekvencia
Jellemzők:
Háttérvilágítás
Beállítható kontraszt
LINK APP kapcsolat NFC-n keresztül (Android)
Készülék beállítás LINK APP-on keresztül
Energiatakarékos mód
Akku kimerülés figyelmeztetés az adón
DATA CENTER kapcsolat a Topline 2016 dokkoló állomáson keresztül
név/funkció
My Screen funkció
UFSB 2016 kompatibilis
Vízálló IPX7 szerint
Szerelés szerszám nélkül
Edzés statisztika 12 hónapra
STS rádiós átvitel
A kerékméret az abroncstípus alapján állítható be.
Beállítható nyelvek száma: 7
Elemkimerülés jelzés számítógépen
Készülék beállítás a DATA CENTER-rel
Barometrikus magasságmérés
Automatikus kerékfelismerés 1. kerék/2. kerék
Automatikus párosítás
Back-up funkció a memóriachipen keresztül (összes- és beállítási értékek)
Műszaki adatok:
Kerékpárcomputer jellemzők: Kerék érzékelővel, Lépés érzékelővel ? Kerékpárcomputer típus: Kerékpárkomputer, vezeték nélküli ? Méret, magasság: 145 mm ? Méret, szélesség: 100 mm ? Sorok száma: 3 ? Szín: Fekete/fehér ? Súly: 110 g ? Átvitel módja: Kódolt átvitel
Szállítás tartalma:
Kerékpárkomputer Sigma BC 14. 16 ALTI STS CAD , ATS/STS tartó, STS lépésfrekvencia adó készlet, Teljesítmény mágnes, STS sebesség adó, 2 db O-gyűrű.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #462432


Jelenlegi ára: 36 710 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 05:17 .

Tavasz és nyár között (A cseh és szlovák film antológiája) - Jelenlegi ára: 990 Ft

A cseh és szlovák filmművészeti „ új hullám” a század hatvanas éveinek egyik legkáprázatosabb szellemi áramlata volt. Legjobb rendezőinek – Jiri Menzelnek, Milos Formannak, Vera Chytilovának és másoknak – alkotásai (többek közt: a Szigorúan ellenőrzött vonatok, a Fekete Péter, a Százszorszépek) azóta is maradandó élményünk. A kötet magyar írók, Bereményi Géza, Eörsi István, Kornis Mihály, Galsai Pongrác, magyar filmrendezők és kritikusok, Gazdag Gyula, Maár Gyula, illetve Bíró Yvette, B. Nagy László, Dániel Ferenc, Hegedűs Zoltán, Létay Vera különböző újságokban, folyóiratokban megjelent írásait, elemzéseit, interjúit gyűjti egybe, az első kritikáktól a legfrissebb beszélgetésekig – igyekezvén megrajzolni e ma is aktuális filmművészeti irányzat portréját.

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 04:11 .

Furfangos teve - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Furfangos teve társasjáték! Újszerű állapotban, ajándékként is ajánlom! Minden alkatrésze, leírása megvan. Eredeti ára 4000 forint. Személyesen Pécsett, foxpost, gls, posta.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 02:59 .

SsangYong Kyron Tetőcsomagtartó Tetőkorlátra ÚJ - Jelenlegi ára: 25 969 Ft

Új, minőségi alumínium tetőcsomagtartó tetőkorlátra. + 5 500 ft-ért kulccsal zárható kivitelben.
A pontos típusról és évjáratról kérjük érdeklődjön!
Kerékpártartók (tetőcsomagtartóra, hátsó ajtóra, vonóhorogra), tetőboxok eladásával, bérbe adásával is állunk rendelkezésükre.


Jelenlegi ára: 25 969 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 01:41 .

Mauser Német II.vh K98 puska hátsó bilincs sasos - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Képek szerinti  szép állapotban.  
Csak hatástalanított fegyverekhez. Éleshez nem használható, kizárólag gyűjteményi felhasználásra.
Személyesen Bp. déli részén vagy postacsomagként  1345-ért vagy utánvéttel 1745-ért csomagautomata: 750


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 00:24 .

Tyco sesame street telefon - Jelenlegi ára: 14 999 Ft

Tyco sesame street telefon a képeken lévő szép állapotban eladó.

Jelenlegi ára: 14 999 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 21:41 .

2 db érmetároló tálca 154 db érme számára! - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Fotó szerint, a fészkek mérete 22x22 mm. Egy tálca mérete: 22x34 cm. Jó állapotban, pici hiba előfordul.
Kérem, tekintse meg további termékeim.
Levélben, vagy csomagban történő szállítás esetén csak a postai kártérítés összegéig vállalom a felelősséget. A csomagautomata, vagy postai csomag esetében a szállítási költség 150. 000 Ft-ig értékbiztosítást tartalmaz. 2 vagy több forgalmi sor rendelése esetén csak csomagban tudom küldeni.
Licittörlés nincs, kérem, előtte gondolkozzon!  
A vevőnek 7 napja van rendezni a vásárlást, ha ennyi idő alatt nem sikerül, eredménytelennek tekintem az adás-vételt.

Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 21:59 .

új H&M 86 Barba bozont hosszú ujjú felső sale - Jelenlegi ára: 490 Ft

Új H&M 86 Barba bozont vagány hosszú ujjú felső
(12-18 hósnak)
100% pamut
ossza: 40 cm
mell: 30cm
ujj hossz: 31cm +6 cm váll
A képen a katalógus kép látható
eredeti ár 1990 ft
A termék katalógus képen látható.

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 20:41 .

Retro csillár, mennyezeti lámpa - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

A fotókon szereplő 3 karos retro mennyezeti csillár a licit tárgya. A lámpa régi, de szép állapotú, működőképes.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 19:21 .

Golyóstoll ZEBRA F-301A rózsa - Jelenlegi ára: 818 Ft

Szállítási árak a termékek össztömege szerint:
0 kg- 2 kg 1999 Ft,
2 kg- 4 kg 2099 Ft,
4 kg- 9 kg 2249 Ft,
9 kg-13 kg 2349 Ft,
13 kg-18 kg 2449 Ft,
18 kg-23 kg 2599 Ft,
23 kg-28 kg 2999 Ft,
28 kg-38 kg 3999 Ft.
A túl méteres és/vagy törékeny áru kezelés felára 1. 300 Ft. Utánvét kezelés: 500 Ft
38 kg fölött, egyedi árat adunk.
Több termék vásárlása esetén a szállítást csak egyszer kell megfizetni.
Cikkszám:
Gyártó:
ZEBRA
Elérhetőség:
52 darab raktáron
betét:
F
kivitel:
nyomógombos, fémtestű
szín:
rózsa
írás szín:
kék
másodlagos egység:
darab
radírozható:
Nem
Nyomógombos golyóstoll, fém test különböző divatos színekbe, fekete bordázott markolat. Írásvastagság: 0, 24 mm, Betét: F.

Jelenlegi ára: 818 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 18:11 .

MOZART KOTTA - Jelenlegi ára: 499 Ft

Mozart kotta a képek szerint!

Jelenlegi ára: 499 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 16:53 .

Clarks bőr Air Spring bőr szandál UK 10 G Bh 17 cm. - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó egy használt, de jó állapotú Clarks Air Spring bőr szandál, beleírt méret szerint UK 10 G, belső hossza 17 cm ( fehér perem nélkül mérve)

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 15:35 .

Helyettesítő standard akku Toshiba típ. PA3634U-1BRS - Jelenlegi ára: 11 490 Ft

Helyettesítő standard akku Toshiba típ. PA3634U-1BRS
Feszültség: 10, 8V
Teljesítmény: 4400mAh/48Wh
Típus: Li-Ion
Szín: fekete
Méret: 205mm x 49, 7mm x 20, 1mm
A termék futárszolgálattal történő feladása a megrendeléstől számított 5-6 munkanapon belül várható.
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű, bővebb információval a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben szolgálunk!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-16: 30 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén nem! )
Megértését köszönjük!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
A termék személyesen Sopronban vehető át!
A GLS futárszolgálat választása esetén, a kézbesítés napján lehetőség van SMS-értesítés igénybevételére is.
Amennyiben szeretne SMS-értesítést kapni, azt a megrendelés leadásakor a megjegyzésben kérjük jelezni!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!! Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik, kivéve ha több darabot tartalmazó csomagról van szó!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Cégünk által forgalmazott termékekre a szavatossági idő 2 év. A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával, ezért azt minden esetben jól őrizze meg! Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint: A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben! A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
1. 10. TOS. 999. 480

Jelenlegi ára: 11 490 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 14:21 .

Új tupperware öko + utazó kávésbögre akciósan eladó - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Új tupperware utazó kávésbögre akciósan eladó. Teához is tökè letes
Nézd meg a többi termékem is.

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 13:05 .

Twister hasizom erősítő kerék, újszerű - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képeken látható twister kerék hasizom erősítéshez.  
Átmérője: 25 cm, magassága 3 cm
Színe: fekete
újszerű állapotban
Személyes átadást nem tudom megoldani. Kapcsolattartás kizárólag emailen.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 11:47 .

2021. július 26., hétfő

Lámpa állvány, Fotó háttér állv, Vaku állvány, Horgászbot állvány - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

A vételár 1 db  állványra vonatkozik, és tartalmazza a szállítási költséget is, előre utalással!
Eladó a fotón látható új háromszögű állványrúd tartó "láb".
19 mm átmérőjű csövet lehet a az állványba fogatni. többi méret a fotón!
Alkalmas bármilyen állvány készítésére, pl.:
..... ..... .... fotóháttér állvány..... ..... . derítőlap állvány..... ..... .....
..... ..... ..... ... vaku állvány..... ..... .... fotólámpa állvány..... ..... ..... ....
..... ..... ..... . Horgászbot állvány stb..... ..... ..... .....
Mindenki a saját igénye szerint készítheti el állványát.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 10:35 .

Zsolnay nagy váza - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

eladó egy régi 40 éves vitrinbe tartott első osztályú hibátlan Zsolnay váza

Jelenlegi ára: 29 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 09:17 .

Medieval Conquest PC Játék - Jelenlegi ára: 600 Ft

Eladó a képen látható Medieval Conquest PC Játék. Karcmentes lemez. Első kiadás.
Személyes átvétel kizárólag a XVI. kerületben, vagy foxpost csomag automata/házhoz szállítás.

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 07:59 .

VW Polo2 Jobb Hátsó Lámpa (0107) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó egy VW Polo2 jobb hátsó lámpa. 81-től 90-ig. 1 hét beépítési garanciával!
Beépítési garancia fogalma: A terméket kézhez vételtől számítva 1 héten belül be kell építeni, és ha nem stimmel vagy nem működik azonnal cseréljük.
Amennyiben az autónak nem a fenti alkatrész hibája van úgy felelőséget nem vállalunk, terméket nem tudunk vissza vásárolni.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 06:41 .

Spaceforce - Rogue Universe RITKA PC Magyar Felirattal! Számítógépes játék Space Force - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Eladó Spaceforce - Rogue Universe c. PC játék, szép állapotban. A lemez szinte újszerű! Magyar feliratos, ritka játék!  
Személyes átvétel Kapuváron, vagy szükség esetén postázom, a megbeszélt módon.
Vannak még eladó játékaim és könyveim, a többi hirdetésem között megtalálhatók.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 05:24 .

Daewoo HC4130 Hibás házimozi hangfalakkal, távirányítóval Aukció ! - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Licitre kínálom a címben szereplő terméket, melyet a nyertes licitóló visz, vagy ha valaki nem szeretné kivárni a licit végét az azonnali áron is megvásárolhatja. Az aukció szabályai a hirdetés alján olvashatók.
Daewoo HC4130 Hibás házimozi hangfalakkal, távirányítóval Aukció !
Teszteltük, a teszt során az alábbi megállapításra jutottunk:
Áramot kap, a motor felpörög , de nem csinál semmit, funkció választó nem működik, így tovább nem is tudtuk tesztelni , hangot nem tudtuk kicsalni belőle.
Emiatt hibásként hirdetem.
Hangfalai, mélynyomüja, hangszóró kábelei és távirányítója is megvan.
Egy alapos tisztítás táfér, erősen szennyezett
Hozzáértőknek vagy alaktrésznek ajánlom.
Két kicsi hangfalban el van szabadulva a hangszóró , lóg benne , törött  .....
Esztétika: A képen látható  állapotban.   Mivel használt készülék ezért kopások, karcolások, használati nyomok, sérülések előfordulhatnak rajta  a szállításból és a használatból adódóan. Nem makulátlan állapotú !!!
Garancia koránál fogva nincs rá.
Az aukció szabályai:  
- Postázás csak előre uatalás után van, a terméklapon megjelölt díjak és fizetési módok szerint,   személyes átvétel is lehetséges, Berettyóújfaluban egyeztetett helyen és időben.  
- Az adásvétel bonyolítására 8 nap áll rendelkezésre, ez idő alatt össze lehet várni több termméket is, és a termékek súlya és mérete alapján kerül megállapításra a postaköltség.
- Ha 8 napon belül nem tudjuk lebonyolítani az adásvételt, akkor a terméket ismételten meghirdetem és az adásvételt tárgytalannak tekintem.
- Licitet nem törlök.
- Aukció megnyerése után a vásárlónak kell jelentkeznie, lehetőleg e-mailben.
- Postázás esetén e-maiben fogom kérni a pontos címet, mert azt aukciós termék megnyerésekor nem továbbítja a vatera részünkre.
- Ha bármi kérdés adódik, bátran használja az üzenteváltót, ha tudok akkor szivesen válaszolok.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-18 16:20 .

Diósi Ágnes: SZENT MÁRTON VÉDENCEI (2004) - Jelenlegi ára: 700 Ft

 Eladó a képeken látható " Diósi Ágnes:   SZENT MÁRTON VÉDENCEI (2004) " c. kötete!
Súly~ 156. g, 142. oldal!
A könyv állapota:   jó - újszerű, kötése-lapok rendben!
Személyes átvétel a XVI. kerületben rugalmasan, K- és P. napokon az Örs-vezér + Gellért téren és Műegyetemen lehetséges a du. órákban egyeztetés után!


Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 02:59 .

Újszerű!!! KOMPERDELL (sí, snowboard, kerékpár) háti protektor mellény (S-es) - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Köszöntöm Aukciómon!
 
 
Eladó a képeken látható, teljesen újszerű KOMPERDELL (S),  gerincvédő protektor.   Hossz:. 65 cm.
 
A terméket előre utalás után postázom, melynek költsége a vevőt terheli. Utánvétellel nem postázok!!!
Nézze meg a többi termékemet is.
 
 
 

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 01:41 .

Lassig pelenkázótáska bowler kis táskával h - Jelenlegi ára: 12 900 Ft

Méretek: 40 x 19 x 30 cm 
• Anyag: 100% poliészter 
• Súly: 1, 26 kg
Nagyon szép, jól pakolható táska, van hozzá egy kis táska. tele kis zsebbel, telefontartóval.  
apró kis hibák vannak rajta, azért ennyi az ára, fotóztam 

Jelenlegi ára: 12 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 00:24 .

Új Nike Magistax IC teremcipő 30 -as - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Új, eredeti Nike Magistax IC teremcipő eladó. Bth: 18. 5 cm. UK 12c méret. Doboza sérült, anélkül adom.
A termék Gls csomagpontban is átvehető! Ennek díja előre utalás esetén 870 ft., utánvétel esetén 1075 ft. A csomagpontok listáját a csomag. hu honlapon lehet megtalálni. Amennyiben így szeretnéd átvenni a csomagot a személyes átvételt jelöld meg a megrendelés során! Az így megrendelt csomagot akár már másnap megkaphatod!   


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 23:11 .

PARASZTHÁZ HAGYATÉKA !!! MEVA 3. DITMAR FESŐRÉSSZEL ! VIHAR LÁMPA, ISTÁLLÓ LÁMPA !!! - Jelenlegi ára: 5 500 Ft


KÉREM TEKINTSE MEG A KÉPEKET!! KÉREM NÉZZE VÉGIG A TERMÉK LISTÁMAT!!!!
AUKCIÓRA  AJÁNLOM: EZT A RÉGI  LÁMPÁMAT. MÉRETE: 32 cm.    NAGYON SOK LÁMPÁT ÉS RÉGI TÁRGYAT TESZEK FEL EBBŐL A PARASZTHÁZ HAGYATÉKBÓL.
A KÉPEKRŐL INFORMÁLÓDHAT, NÉZZE MEG A TERMÉKEMRŐL  KÉSZITET KÉPEKET!!! KÉREM ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJANAK!!!
JÓ LICITÁLÁST KIVÁNOK!!!!! !!!!! !!   FIGYELEM!!!!!   A LEÜTÉS UTÁN KÉREM 3 NAPPAL JELENTKEZZEN AZ ÁRUÉRT ÉS 7 NAP UTÁN SZÁLLÍTSÁK  EL, VAGY VEGYÉK ÁT.   AZ UTALÁST 1 HÉTEN BELÜL,   TEGYE MEG. HA ESETLEG EZ NEM TÖRTÉNIK MEG AKKOR AZ ÁRUT AUTOMATIKUSAN VISSZA TESZEM ÉS NEGATIVVAL ÉRTÉKELEM. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM.


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 21:53 .

Samsung Galaxy S6 Edge plusz tok! - Jelenlegi ára: 390 Ft

Mint a képeken!
Minden kérdésre szívesen válaszolok!
Amennyiben ideje engedi nézze meg a többi aukcióm is!

Jelenlegi ára: 390 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 20:17 .

Commodore IEC serial kábel eredeti - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a képen látható eredeti Commodore IEC serial kábel. Tesztelt és működőképes.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 15:41 .

Lávakő gyöngy fehér 10mm #2131 - Jelenlegi ára: 30 Ft

100db fölötti rendelés esetén a küldött darabszám eltérhet +3 -3 darabbal. A megértést köszönöm
A csomag tartalma: 1db

Jelenlegi ára: 30 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 18:05 .

VW Volkswagen Jetta 2010-től Passat B6/B7 2005-2012 B8 2014-től CC Guardliner Gumiszőnyeg Lábtálca - Jelenlegi ára: 15 1

Típusazonos, méretpontos, peremes gumiszőnyeg, autószőnyeg (lábtálca, hótálca).  
Segít tisztán tartani autója belsejét, a magas perem megakadályozza, hogy a sár, hólé, kavics stb. beszennyezze autója szőnyegét. A pedálok alá nyúló nyelv nem akadályozza azok mozgását.
Volkswagen Jetta 2010-től
Volkswagen B6 / B7 2005-2012
Volkswagen Passat B8 2014-től
Volkswagen Passat CC
modellekhez Guardliner patentos lábtálca.  
Az ár a teljes garnitúrára vonatkozik.


Jelenlegi ára: 15 180 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 16:47 .

Eredeti Új Luna Petunia meséből Sammy Stretch - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

 
Eladó a képen látható termék ha bármi kérdésed lenne írj bátran. Sok sok szép játékot töltök fel ha időd engedi nézz szét nálam.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 15:35 .

SINUS M5-11 ÍRÓSZERGYÁR CEDRUS 13 - RETRÓ CERUZA !!! - Jelenlegi ára: 800 Ft

TERMÉKEIM KÖZÖTT RENGETEG KÉPREGÉNY, FANTASY, SCI-FI KÖNYV TALÁLHATÓ.
ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN. A KÉP MINDEN ESETBEN AZ AUKCIÓ TÁRGYÁT KÉPEZŐ TERMÉKRŐL KÉSZÜLT. BÁRMILYEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK AZ ÁRUVAL KAPCSOLATBAN. A VÁSÁRLÁS UTÁN FELVESZEM A KAPCSOLATOT A NYERTESSEL, HA NEM JELEZ VISSZA 3 NAPON BELÜL AKKOR NEGATÍV ÉRTÉKELÉS ÉS ÚJRAINDÍTOM AZ AUKCIÓT.
KÉREM OLVASSA EL A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEKET IS, ÉS ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJON. CSOMAGOLÁSI DÍJ NINCS, A SZÁLLÍTÁSI DÍJ FÜGG A CSOMAG SÚLYÁTÓL ÉS A MINDENKORI POSTAI DÍJSZABÁSTÓL !!!

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 14:17 .

Hajpántos egyenes FEKETE buli paróka 98-88 P103 KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 1 950 Ft


Hosszú, egyenes, fekete, szintetikus, hajpántos paróka.
Stabil rögzítést biztosít!
Partikra, bulikra kiváló
96-88 P103
Hossza: 60 cm
A termék originált és készleten van.


Jelenlegi ára: 1 950 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 11:53 .

A hadművészet története Harmath Ádám [1969] Hadtörténet Hadviselés - Jelenlegi ára: 952 Ft

Tisztelt Érdeklődő!  
A képeken szereplő kiadvány eladó. Műbör kötésben.  
Fekete-fehér ábrákat és kihajtható mellékleteket tartalmaz.
A borító helyenként kissé foltos. Az előzéklapon tollas tulajdonosi jelöléssel.  
Lásd a képeket.
605 oldal
20 cm x 14 cm
Átvétel és szállítás a Szállítási feltétel fül mögött.  
DV020E

Jelenlegi ára: 952 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 11:47 .

2021. július 25., vasárnap

SIM kártya átalakító (micro SIM, nano SIM) és SIM tű - Jelenlegi ára: 600 Ft

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
Előfordulhat, hogy egy terméket máshol is hirdetek. Ezért az ajánlat megtétele előtt, kérem érdeklődjön a termék megléte felől.
A kapcsolatfelvételre 2 nap, az áru átvételére/kifizetésére 7 nap a határidő.
Az átvétellel kapcsolatos információkat a szállítási, fizetési feltételek menüpont alatt találja.
TERMÉKLEÍRÁS
SIM adapter szett és SIM tű. Ár/db értendő.


Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 10:21 .

Otto Bock Tübingeni csípőizület-ortézis csecsemőknek - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Otto Bock Tübingeni csípőizület-ortézis csípőfejlődési zavarok kezelésére. "S" méretű, 0-1 hónapos csecsemők részére. Tartalék frottir huzattal, tépőzárral.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 09:11 .

KEYSTONE EVERFLASH3570 RETRO FÉNYKÉPEZŐGÉP /GYÜJTŐKNEK/ - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képeken látható  KEYSTONE EVERFLASH3570 RETRO FÉNYKÉPEZŐGÉP /GYÜJTŐKNEK/
Szállítás, a mindenkori, posta, futárszolgálat és csomagpontok által meghatározott díjak alapján.
Személyes átvétel, külön egyeztetve.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 07:59 .

Hoover XP81_XP25011 Xarion Pro porzsák nélküli porszívó - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Mint a képeken, tökéletesen működik, nagyon erősen szív ahhoz képest pedig csendes. Pár kisebb használatból eredő sérülés van rajta
A termék minden adatáról a tényeknek megfelelően adok tájékoztatást. Nem tudom ki mit tart fontosnak, ezért kell a kérdéseket feltenni, és a felmerülő kérdésre őszintén válaszolok. SENKIT nem áll szándékomban félrevezetni, de vásárlás után reklamációt nem áll módomban elfogadni! Visszavásárlás nincs!  A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN.
Ha szeretnéd megvenni, akkor licitálj.
Ha ajánlatod van, tedd fel, vesztenivalód nincs, lehet, hogy megegyezünk!
A postát a mindenkori postai díjszabás szerint számítom! A pontos postaköltség csak a csomagolás után áll módomban megmondani, az oldalon szereplő összeg csak tájékoztató jellegű!
 
Utánvét kizárva!!
 
Helyszűke miatt eladó.
 

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 06:41 .

LOGG sport, vastag világoskék póló 146 /152 - Jelenlegi ára: 600 Ft

Eladó egy H&M LOGG Sport márkájú, 146 / 152-es méretű, vastagabb anyagú, világoskék, póló.  
Az ujja hosszát válltól mértem.
A  további méreteket a fenti táblázat tartalmazza,
Nézz szét nálam.
Sok igényes gyerek ruhát töltöttem fel most ebben a méretben.
A ruhák dohány és állatszőr mentes otthonból származnak.

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 05:24 .

Ritkaság!Gyönyörű Izraeli mechanikus retro Skippy gyerek óra az 1970évekből a szemek fel le mozognak - Jelenlegi ára: 12


Gűjteményből kihagyhatatlan de hordásra is kiváló gyönyörű  Retro  Skippy gyerek óra  szép állapotban izraeli mechanikus szerkezettel kb 1970-es évekből szép bőr szíjjal.
A szemek fel le mozognak.
Mérete: 29mm korona nélkül.
Igazi nagyon ritka kihagyhatatlan gyűjtői  darab!!
Gyönyörű  számlap festett indexekkel. Szép eredeti  mutatók. Szép tok . Karc mentes  plexi.. Mechanikus  szerkezete teszi dolgát működik. Hozzá szép bőr  szíj. Igazi gyűjteményi darab lehet de hordásra sem utolsó ez a gyönyörű és nagyon szép retro gyerek  óra. A képek magukért beszélnek. Mérete: 29mm korona nélkül.
Pontosság, járástartalék, megbízhatóság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "felhasználó további termékei" -re kattintva!
Posta: 900 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékban.


Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 04:05 .

FED 4 FÉNYKÉPEZŐGÉP RÉGI SZOVJET RETRO SZÉP ÁLLAPOTBAN BŐR TOKBAN - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

AZ AUKCIÓ TÁRGYA 1 DB RETRO ANTIK
FED 4 TIPUSÚ FÉNYKÉPEZŐGÉP
 A KÉPEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN
, HASZNÁLT DE KORÁHOZ KÉPEST JÓ ÁLLAPOTBAN
A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAGBAN  MŰKÖDÉSÉRŐL NINCS INFÓM
SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK !


Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 02:59 .

LED effekt, LED forgó, villogó KIT - LED effect, LED flashing, rotating KIT - Jelenlegi ára: 4 490 Ft


LED effekt, LED forgó, villogó KIT - LED effect, LED flashing, rotating KIT
(Szerelve, tesztelve)
A termék fix áras, de lehetőség van árajánlat tételre. Írja meg az ajánlatát és külje el.
Minőségi kétoldalas, furatgalvanizált, szitanyomásos gyári nyomtatott áramköri lemezzel.
Bemutató videók
https: //videa. hu/videok/tudomany-technika/led-forgo-disco-feny-effekt-6dhG5vkd0sSffQ99
https: //videa. hu/videok/tudomany-technika/led-forgo-disco-feny-effekt-ZeElJwQNaQVBWZW9
Ennek a LED effektnek az a különlegessége, hogy kis helyen elfér, mégis viszonylag nagy teret (LED függő) képes bevilágítani és nagyon funkcionális eszköz a fényhatások létrehozására. Mindegyik programban lehetőség van a sorrend sebességének és a LED megvilágítási idejének és irányának a megváltoztatására. Messzebbről, távirányítóval (RC5 kódolású, pl. TV, HI-FI) kezelhető.
Funkciók:
» távirányítóval vezérelhető
» 5 beépített effekttel (távirányítóval váltható)
» fényerő beállítás, stroboszkóp effektus
» variálható villogási sebesség
» egyszerű programozás
» irányváltás
kör-körös, vagy félkör sorrendű villogás
» készenléti állapot
» beépített IR távirányító vevő
Alkalmazása
» party-k hangulatvilágításához
» disco lámpákhoz
» dekorációs világításhoz
» kirakatok megvilágításához
» stroboszkóp effektekhez
» színpadi világításhoz
Műszaki adatok:
» Tápfeszültség: DC 8-12V
» 5 program
» LED-ek száma: 16
» NYÁK átmérő: 70mm
Csomag tartalma:
» 1db LED effekt, LED forgó, villogó KIT - alkatrészcsomag
» 1db NYÁK lemez
» Szerelési és használati útmutató
Nézze meg a többi termékemet is! https: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=LapkaNas

Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 01:41 .

Santini minőségi férfi kerékpáros felső mez XL-es - Jelenlegi ára: 3 555 Ft

Eredeti SANTINI márkájú,
minőségi,  kényelmes,  mintás kerékpáros felső / mez.
Mérete: XL-es
Hibátlan,  szép állapotban.
Kérdés esetén állok rendelkezésre!!!
Ha időd engedi, akkor nézd meg a többi aukcióm,  
márkás,  luxus termékeket töltök fel, amit 1. - forintért is megvehetsz.   
Posta:  
Az aktuális postai díjszabás alapján adom meg,
CSOMAGOLÁSI KÖLTSÉGET, SOHA NEM SZÁMOLOK FEL!!!
A termékeket aznap postára adom, ahogyan a számlámra érkezik az összeg!
 

Jelenlegi ára: 3 555 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 00:24 .

LOL Surprise baba - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


L. O. L Suprise, Miss. Baby baba, újszerű és hibátlan darab, minden tartozékkal (pohár, ruhák és gömb) együtt!

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 23:11 .

Bicska, zsebkés - Jelenlegi ára: 1 Ft

Agancsvégbe aplikált lemezpenge

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 21:53 .

Városháza című, szignózott rajz. - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Városháza című rajz. Jelzett, szignózott, 1989-ből. Korának megfelelő állapotú, egyszerű fa keretben. Mérete kerettel együtt 23*32 cm. Maga rajz 10, 5*15 cm-es.

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 20:35 .

Gyöngyök: igazgyöngy/fűzér GYI-55 5,5mm barack - Jelenlegi ára: 2 550 Ft


Igazgyöngy fűzér
Mérete: kb 5, 5mm-es
Színe: barack
A füzér hossza: 38 cm
kb. 69 szem
Az ár egy füzérre vonatkozik
Méretek a fotón  láthatók!
visszatérés a "gyongyvilág" oldalára


Jelenlegi ára: 2 550 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 19:17 .

Marvel Bosszúállók Avengers Amerika kapitány - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Marvel Bosszúállók Avengers  Amerika kapitány figura
új bontatlan csomagolásban
30cm a figura mérete.  
6000ft/db
Személyesen átvehető a Nyugatinál, Újpesten és Dunakeszin
Kérésre postázom előre utalás után

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 18:05 .

Seat Ibiza (1996-2000) csomagtér központi zár motor - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Seat Ibiza (évjárat 1996-2000) 5 ajtós típushoz csomagtér központi zár motor.  
Utánvéttel nem küldöm el.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 11:05 .

3. KOTTA Book 4. Complette Keyboard Player - Jelenlegi ára: 900 Ft

Zene OutletGyűjtemény kiárusítás
Kotta, Book 4. Complette Keyboard Player
Kotta A4 méret 
Eredeti Kiadvány
50 oldal
A termék készleten van. Szállítás előreutalást követően 2-3 napon belül.
Postai utánvét és személyes átvétel nem lehetséges.

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 15:35 .

Olajfestmény50x70 - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Eladó kedvezményes áron 50x70- farost-olajfestmény közvetlenül az alkotótól. Ideális értékálló ajándék lehet szeretteinek. Alkotó művész: Márton Ibolya http: //www. festomuvesz. hu/martonibolya/index. htm
A festmény minden alkalomra értékes ajándék !

Jelenlegi ára: 50 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 14:17 .

Férfi kerékpár - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Használt férfi kerékpár 3x6-os váltóval, első és hátsó kosárral Győrben eladó.

Jelenlegi ára: 8 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 12:53 .

Kasper angol márkás női 42-44 es elegáns klasszikus kosztüm ,szoknya és rövidújjú blézer - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Szoknya : derék 43 cm széles, csípő 55 cm széles.
Ez egy esküvőre is felvehető darab.
(online megtekinthető- ezt is láttam pontosan- 200 fontról most leárazva 60 fontra)
Néhányszor volt használva csak.
Postázom.

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 11:47 .