2018. július 31., kedd

Barabás Gizella, Reissmann : Cseresznyék tálban - Jelenlegi ára: 32 000 Ft

(FKB192)
Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.
Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.
A kép mérete: 24, 5 x 34 cm keret nélkül. Készült: Akvarell, Papír
A kép Barabás Gizella, Reissmann (Budapest, 1983, Budapest, 1985) alkotása. Jelezve balra lent "Barabás Gizella"
A festmény jó állapotban van. Keret: Sérült
További alkotásokat tekinthet meg a művésztől ide kattintva!
Termékeim között több gyümölcscsendélet található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
Magyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II.
Festő. Szobrásznak indult, de a természet szépsége annyira lebilincselte, hogy bűvöletéből többé nem szabadulva a festészetnél kötött ki. Bory Jenőnél kezdte művészeti tanulmányait. Az 1910-es években Budapesten Aggházy Gyulánál, Neogrády Antalnál és Nádler Róbertnél folytatott festészeti tanulmányokat. Olaszországban és Németalföldön járt tanulmányúton. 1912-től szerepelt többnyire akvarellel festett naturalista tájképekkel a Nemzeti Szalonban. Tájképfestésre édesapja, Reissmann Károly Miksa festőművész inspirálta. Alkotásaiban igazán a magyar föld él. Több mint kétezer képet festett a Balatonról. Virágcsendéletei és utcajelenetei is ismertek. (ML, B. É.: Műv. 1969/3, Műv. 1985/12)Magyar festők és grafikusok adattára
Tanulmányait Budapesten végezte, 1912 óta volt kiállító művész: többnyire akvarell-lel festett naturalista tájképei szerepeltek a Nemzeti Szalonban. Reissmann Károly Miksa festő leánya. - MLMagyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II. Műgyűjtők és kereskedők kézikönyve
Festő. Szobrásznak indult, de a természet szépsége annyira lebilincselte, hogy bűvöletéből többé nem szabadulva a festészetnél kötött ki. Bory Jenőnél kezdte művészeti tanulmányait. Az 1910-es években Budapesten Aggházy Gyulánál, Neogrády Antalnál és Nádler Róbertnél folytatott festészeti tanulmányokat. Olaszországban és Németalföldön járt tanulmányúton. 1912-től szerepelt többnyire akvarellel festett naturalista tájképekkel a Nemzeti Szalonban. Tájképfestésre édesapja, Reissmann Károly Miksa festőművész inspirálta. Alkotásaiban igazán a magyar föld él. Több mint kétezer képet festett a Balatonról. (ML, BÉ: Műv. -1969/3)Művészeti lexikon I-IV.
Festő. Tanulmányait Bp. -en végezte, 1912 óta kiállító művész; többnyire akvarellel festett naturalista tájképei szerepeltek a Nemzeti Szalonban. Reismann Károly Miksa festő lánya.
A termékről további nagy felbontású képek!
( kézimunka népi cseréptál )

Jelenlegi ára: 32 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-04 18:26 .

Tésztanyújtó - tésztavágó gép - 3 féle fejjel - Jelenlegi ára: 6 890 Ft


Tésztanyújtó - tésztavágó gép - 3 féle fejjel
A házitészta összehasonlíthatatlanul finomabb, mint az ipari száraztészta.
További előnye, hogy garantáltan nem kerül bele károsanyag, tartósítószer, és az ára is kedvezőbb. A piacokon ma is kapni pl. házi levestésztát, amelyet általában idősebb asszonyok készítenek otthon. A klasszikus nyújtás gyúródeszkán nyújtófával kör alakra történt, így minden irányban nyújtódott a tészta. Ez a módszer azonban idő- és munkaigényes volt. Ezzel, a tésztakészítő-géppel, mindez nem nagy munka , a tészta pillanatok alatt kinyújtható.
A mindenirányú nyújtást úgy lehet megoldani, hogy az egyszer áthajtott tésztát 2-3-ba hajtjuk, 90 fokkal elfordítjuk, és így engedjük át újra a nyújtógépen. Ezt a műveletet 3-szor megcsinálva, elkezdhetjük csökkenteni a vastagságot, és mostmár hajtogatás nélkül engedjük át az egyre kisebbre állított gépen a tésztát 3-4-szer.
Széles tésztát, rétes tésztát, szélesmetéltet, cérnametéltet tudsz vele pillanatok alatt készíteni. Mindig annyit készíts belőle, amennyit elfogyaszt a család, így mindig friss tészta kerül az asztalra, de ami megmarad, le lehet fagyasztani, és meg is lehet szárítani.
 
A házitészta klasszikus receptje:
1 kg liszt + 10 tojás összegyúrva. Az otthoni tésztagyártáshoz a rétesliszt használata javasolt. Legalább felesben, de inkább még nagyobb mértékben (akár 100%-ban is). Ez a lisztfajta sikérben gazdagabb, mint a finomliszt, szemcsemérete durvább, így a tészta jól nyújtható, nem ragadós, főzéskor nem "mászkos".
 
 
Eredeti ár: 12 990 Ft
Akciós ár:
6 890 Ft


Jelenlegi ára: 6 890 Ft
Az aukció vége: 2018-08-08 07:32 .

Konfetti asztaldísz Esküvői parti dekoráció 1000 db 1 ft NMÁ ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-01 18:32 .

God of War 2 eredeti Playstation 2 játék - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


PLAYSTATION 2 JÁTÉK KÉZIKÖNYVVEL
PAL
ANGOL NYELVŰ JÁTÉK
3 hónap garancia
A játékaim mind eredeti jogtiszta termékek.
VAN TÖBB JÁTÉKOM IS, KÉRLEK NÉZD MEG AZOKAT IS
LEMEZ: SZÉP
TOK ÁLLAPOTA: KIVÁLÓ
KÉZIKÖNYV ÁLLAPOTA: TELJES ÉS GYŰRŐDÉS MENTES
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:  11-IK ÉS 10-IK KERÜLET
POSTÁZÁS: BUBORÉKOS BORÍTÉKBAN, TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN EGYBEN POSTÁZOM ŐKET.
ELŐREUTALÁS ESETÉN:
FOXPOST:  470. - (TÖBB JÁTÉK VÁSÁRLÁSÁNÁL IS) AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT: 565. - FORINT. (KÉT JÁTÉK VÁSÁRLÁSÁNÁL MÁR 1490. -)  POSTÁN MARADÓRA: 790. - FORINT (BÁRMILYEN MÉRET)
UTÁNVÉTTEL KÜLDVE: 2320. - FORINT.   FOXPOST UTÁNVÉT (HÁZHOZ MUNKAIDŐBEN): 1320. - FORINT


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 09:56 .

Sárga hintaló - Jelenlegi ára: 6 360 Ft

A Sárga hintaló leírása: Színes, műanyag hintaló a gyerekek egyik kedvenc játéka.

Jelenlegi ára: 6 360 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Intex Karúszó Deluxe Verdák #J11707-56652EU - Jelenlegi ára: 990 Ft

23x15 cm-es karúszó. Két kamrával rendelkező karúszó.

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Francia műanyag gyógyszeres doboz - Sucrédulcor Pa - Jelenlegi ára: 4 800 Ft


 !   Fontos !     Licitálás elött kérdezzen rá, biztosan meg van-e a tétel, mivel azokat több helyen is árulom!
(meghiúsult adásvételnél a Vatera rendszere nem engedi az eladónak, hogy az adásvételt pozitívra értékelje)
Kérjük az adásvételt visszaigazolás után 14 napon belül rendezni, mert ellenkező esetben a tételt újraindítom.
#33447 
kaalmaan_item_842013522_ gyógyszer

Jelenlegi ára: 4 800 Ft
Az aukció vége: 2018-08-10 07:57 .

4db. Akvarisztika , akvárium , akvárium dísz , dekoráció ! Szép :) !! - Jelenlegi ára: 2 250 Ft

Eladó !  
A képeken látható 4. db akvárium dísz !
A dekoráció házi készítésű . Halakra ártalmatlan !  
Bármilyen méretben , illetve színben , alakban kapható a készlet erejéig !  
Kellemes vaterázást !  

Jelenlegi ára: 2 250 Ft
Az aukció vége: 2018-08-07 19:02 .

Harry Potter Deathly Hallows Part 1 eredeti ps3 játék - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Eredeti, karcmentes játékaimat eladom.
Nézd meg többi játékomat is.

Jelenlegi ára: 4 200 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 19:43 .

qvarcz játék--Ürlénylövöldözős - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


Mindig a képek szerinti állapot!!
                                                                 
-Régi qvarcz játék ***Több is***
Ürlényeket kell eltalálni, fellülről támadnak: )
-
Tökéletessen müködik, sajnos elemtartó nélkül, ez hányzik
-POSTÁZÁS--
POSTA AUTOMATA-490FT--MÉRETFÜGGŐ DE SOKMINDEN ELTUD MENNI
-----------------------------------------------------------
FUTÁR--890FT-SULY ÉS MÉRET FÜGGŐ , SOKMINDEN BELEFÉR
Gyors lezárást is választhatsz: kérj általad ajánlott VILLÁMÁRAT-megeggyezés után azonnal lezárhatod
Érdeklődj, szivessen segitek
Utánvétellel nem küldök semmit!!!!
Egyszerre többet is küldhetek
Lehetőség van az összevárásra
Egyszeri utalás 
Egyszeri postai költség
-------------------------------------------------------------------------------------


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 16:09 .

Tekeredésmentes Színes karácsonyi fényfüzér / Ünnepi hangulat pillanatok alatt! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Tekeredésmentes Színes karácsonyi fényfüzér / Ünnepi hangulat pillanatok alatt!
A karácsony sokak kedvenc ünnepe – gyerekek és felnőttek is egyaránt várják a decembert, ám a készülődésre sokszor a tervezettnél több idő megy el. A karácsonyi égősor - ami egész évben a dobozban pihent - összegabalyodva kerül elő, majd fáradtságos szenvedések árán kerül fel a fára. Rosszabb esetben további fél óra a hibás égő megtalálása, ami miatt az égők fele nem világít.
Van megoldás! Öt különböző üzemmóddal rendelkező színes karácsonyi fényfüzérünk kényelmesen egyetlen mozdulattal feltehető, majd saját ízlés szerint úgy rendezed el a minden irányban leomló fényfüzéredet, ahogy csak jólesik!
Minimális időbefektetéssel, alig pár perc alatt áraszthatja el szobáját, lakását gyönyörű karácsonyi fényjátékkal. A led technológiának köszönhetően nem kell aggódni a felforrósodó égők miatt sem. 16 különböző szín és mintázat közül választhatsz. Télies hófehér hangulatra vágysz? Netán elegáns kékre gondoltál? Vagy a meleg, piros hangulatfénnyel családias atmoszférát keltenél? Mindössze egy-két kattintás a kézi vezérlőn!
Öt különböző üzemmódja dinamikusan váltakozó vagy lassan hömpölygő fényjátékkal gazdagítja az ünnepeket.
Tulajdonságok:
- 1 x Tekeredésmentes fényfüzér
- Tökéletes 1, 80 m - 2, 30 m fákra
- 64 lámpa szettenként
- a lámpák nem cserélhetők
- Hossza: 1, 80 m
- Kábelhossz: 3, 14 m
- Csak beltéri használatra
Eredeti ár: 18 990 Ft
Akciós ár:
9 990 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 17:48 .

Rendszámtábla Tartó Yamaha FZ1 Fazer 1000 FZ8 XJ6 - Jelenlegi ára: 5 450 Ft

Vadonatúj rendszámtábla tartó
Az alábbi típusokra jó:
2006 - 2012 Yamaha FZ1
2010 - 2012 Yamaha FZ8
2009 - 2012 Yamaha XJ6
Egyszerűen felcsavarozható, a gyári vagy utángyártott irányjelzőkkel kompatibilis. Átalakítások nem szükségesek!

Jelenlegi ára: 5 450 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 15:59 .

Aprilia Leonardo 125-150 sztender - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

* Aprilia Leonardo 125-150 ccm-es, 2001-es évjáratú, 4 ütemű
Csak a sztender, semmi más nem!
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 17:40 .

Rendszámtábla Tartó K8 2008 - 2015 Suzuki Hayabusa - Jelenlegi ára: 4 950 Ft

Vadonatúj rendszámtábla tartó
Az alábbi típusokra jó:
2008 - 2015 Suzuki GSX1300R Hayabusa
Egyszerűen felcsavarozható.   Átalakítások nem szükségesek!

Jelenlegi ára: 4 950 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 15:59 .

LÉZER PROJEKTOR DISCO LASER FÉNY MINI FIGURÁS Foci Maci - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Többfunkciós Disco lézer, piros és zöld pontszerű fénnyel, amelyből mintákat rajzol, valamint focit, macit, szívecskéket, smile-t, victory-t vetít, ezeket forgatja.  
Kék színű házban.
Specifikáció:
Mérete: 130 x 92 x 52
Súlya: 600 g
zöld lézer: 532nm(50mW)
piros lézer: 660nm(60mW)
Funkciók: Hangvezérléssel is működik(állítható az érzékenysége)
Automata üzemmódban is működik.
Folyamatos fényeffekt.
Hűtése:
Halk, kis teljesítményű ventilátor.
Felvillanó fény effektek.
Nagy tér bevilágítására is képes!
Szabadban is használható.
Disco-ba, házibulikba, szabadtéri rendezvényekre.
Füstgéppel kombinálva nagyon látványos!
A doboz tartalma:
Mini lézer projektor
Adapter : 5Volt 2000mA
3 lábú állvány

Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 19:56 .

SVÉD EVEREST GFX vízálló anorák,kabát! S - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

SVÉD, Minőségi EVEREST GFX vízálló anorák! S
Mell: 60cmx2
Hossz: 75cm
Nyaktól az ujjhossz: 79cm

Jelenlegi ára: 5 900 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 01:25 .

Columbia női outdoor ing - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Gyönyörű cimkés Columbia outdoor ing XS méretben !!!!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-10 21:42 .

Total View extra széles visszapillantó tükör - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Extra széles visszapillantó tükör
? Szélesebb látószög pillanatok alatt
? Könnyedén felhelyezhető a belső visszapillantó tükörre
? Használatával megelőzheted a baleseteket
Növeld látóteredet a nagyító hatású visszapillantó tükör segítségével. Megszünteti a vakfoltokat, így biztonságosabb vezetési élményt nyújt számodra, és családod számára is. 180°-os torzításmentes nézetet biztosít, valamint a fényvédő króm bevonatú tükör csökkenti a vakító napfényt akár 50%-al. A visszapillantó tükör használatával biztonságosabb lesz a vezetés és könnyedén válthatsz sávot, miközben nem kell aggódnod az esetleges koccanás miatt. A felhelyezése mindössze néhány másodpercet vesz igénybe: a rugós betéteknek köszönhetően könnyedén felillesztheted a már meglévő tükörre.
Főbb jellemzők:
- Méret: 30 x 8 cm
 


Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Nyugtalanságok nyara - Vadász Ferenc - Jelenlegi ára: 540 Ft

Nyugtalanságok nyara - Vadász Ferenc
Kiadó: Magvető Kiadó
Kiadás éve: 1979
Kiadás helye: Budapest
ISBN: 9632709330
Kötés típusa:: egészvászon kiadói borítóban
Terjedelem: 416 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 10. 00cm, Magasság: 19. 00cm
Súly: 0. 30kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerületHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**12527189**)]

Jelenlegi ára: 540 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 06:25 .

2018. július 30., hétfő

INDIA ACHÁT ÁSVÁNY RÓZSAFÜZÉR - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

6 mm-es india achát golyós csiszolatokat, és cseresznyekvarc ovális szemeket használtam fel, arany színű Mária-képpel és feszülettel. Matt kásagyöngyök vannak az ásványgolyók között. Teljes hossza 26 cm.  

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 21:27 .

DOLCE GUSTO kávékapszula- CHOCCOCINO ízben - Jelenlegi ára: 1 450 Ft


NESCAFE
DOLCE GUSTO
KÁVÉKAPSZULA
16 DARABOS
Íz: CHOCCOCINO
MOST 
1450
forintért
a tiéd lehet!!!!


Jelenlegi ára: 1 450 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 14:01 .

BEATLES - ODDS & SODS VOL.1-4 DVD /LIMITED 600/111 - Jelenlegi ára: 19 999 Ft

NÉMET NYOMÁSÚ DVD LEMEZ!!!!! ! 4DVD + VASTAG FÜZET, LIMITED EDITION!!!!! !!! 600/111
ÚJ!!!!!
NE HAGYD KI , VÁLOGASS KEDVEDRE, TÖBBET ÉRDEMES!!!


Jelenlegi ára: 19 999 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 19:15 .

Hibás retro Videoton Micromax hangfal pár - Jelenlegi ára: 4 499 Ft

Hibás retro Videoton Micromax hangfal pár a képeken láthatóan kipróbált működően de a peremezése már hullik az ár két darabé együtt.    Postai utánvételle, futárral, automatával nem küldöm csak MPL postacsomagként.

Jelenlegi ára: 4 499 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 23:23 .

98-as szürke alkalmi mellény - Next - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Termékmegnevezés: 98-as szürke alkalmi mellény - Next
Termékleírás: th 34 cm, szél 32 cm
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
A Felicity Bababolt termékeit más internetes oldalakon, illetve a boltban is forgalmazzuk. Igyekszünk a bolt készletét az internetes oldalakon is naprakészen tartani, de sajnos ritkán előfordulhat, hogy a megrendelt termék már nincs meg. Emiatt szíves elnézését és megértését kérjük.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 11:40 .

GoPro Hero 4 Black Akció Kamera Újszerű Garival ! - Jelenlegi ára: 59 990 Ft

GoPro Hero 4 Black Akció Kamera,  Újszerű állapotban, 1-hónap garanciával, alig használt, hibátlan működéssel, dobozában, minden tartozékával eladó! Fix áras termék azonnal elvihető: 59. 990 ft-ért !


Jelenlegi ára: 59 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 17:51 .

235/65 R16C Continental Vanco 2 Nyárigumi DOT:4208 7,7mm 4db nyári gumi - Jelenlegi ára: 85 000 Ft

235/65 R16C Continental Vanco 2 4db Nyári gumi, kisteher gumi Eladó!
Dot: 4208
Profil: 7, 7mm
Egyenletesen kopott puha nyárigumik!
Az ár a 4db gumi ára együtt! Mint ahogy a szállítási díj is a 4db -ra együtt érvényes!
Villámmár esetén INGYEN POSTA postapontra!

Jelenlegi ára: 85 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 18:41 .

LG PH1 Hordozható bluetooth hangszóró - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

LG PH1 Hordozható bluetooth hangszóró
12 hónap LG garanciával.
Beépített mikrofon
Használja a hordozható hangszórót okostelefonjával. Ha beérkező hívása van a zene leáll, Ön pedig hands free beszélgethet a vonal túloldalán lévő ismerősével a beépített hangszórókat használva. Fejezze be hívását és a zene máris újraindul.
Méretek (sz x ma x mé) 81 X 88 X 82
Főbb Jellemzők:
360° Hangzás
LED hangulatvilágítás
Beépített mikrofon
Tölthető akkumulátor
Bluetooth csatlakoztathatóság
Micro USB bemenet
1 év garancia

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 14:44 .

LED szalag 2 méter / 2 m (Global JS-3528-30) - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

LED szalag 2 méter / 2 m (Global JS-3528-30)
új,
teljesítménye: 4, 8 W,
élettartama: 30. 000 h,
fényforrás típusa: LED,
LED szalag hossza: 2 m,
tápegysége: DC12V 1A 12W,
vízállósága: IP20 (beltéri használatra),
fényforrások száma: 60 db SMD (3528),
színhőmérséklete: 3. 000 K (meleg fehér),
az ár 1 darab termékre vonatkozik,
az ár a postaköltséget nem tartalmazza.
 
Címke: LED szalag 2 méter, LED szalag, LED, meleg fehér, Global JS-3528-30.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 22:07 .

Jura Z , z5 automata one touchos kávéfözö, szervizelve - Jelenlegi ára: 99 000 Ft

Jura z5 automata one touchos kávéfözö, szervizelve, garival, full automata gép, cappuccino egy gombnyomásra!

Jelenlegi ára: 99 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 00:57 .

1méter LED szalag tápegységgel együtt - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

1méter SMD3528-as Melegfehér LED-szalag
1méter vezetékkel, tápegységgel.
Összeállítás tartalma:
A(z) 1méter SMD3528 Melegfehér LED-szalag ára 300 Ft.   (60LED/méter - 4, 8W/méter LED-szalag)
A(z) 1méter LED-szalag vezeték ára 100 Ft.   - Lehet hosszab és rövidebb is - (Ha hoszabb vezeték kell, az 100 Ft. méterenként)
A(z) 1db adaptercsatlakozó a LED-szalaghoz ára 200 Ft.
A(z) 1db 12V/2A-es tápegység ára 1500 Ft.
A(z) 1db összeszerelés és kellékanyagok ára 0 Ft.
A Postaköltség ára 700 Ft.  
ÖSSZESEN: 2800 Ft.
A jelöléseknél elvágható


Jelenlegi ára: 2 100 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 09:41 .

Szemhéjtus - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 695 ft nem összevonható más termékkel.
sea/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-31 12:31 .

7 db-os ruhacsomag 56-os méretben - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képeken látható ruhacsomag 56-os méretben
1 db fehér-sárga frottír hálózsák
1 db barna maci kantáros nadrág (vékony vászon, pamut béléssel)
4 db ujjatlan kombidressz
1db ujjatlan fehér csibés rugi
A ruhák mosva, vasalva nincsenek. A képeken látható állapotban adom át illetve postázom is. MPL és DPD mindenkori díjszabás szerint.
Nézz körül, és válogass hiszen egy DPD csomag 3 kg-ig 980. -!

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 16:02 .

Naturals orchidea és áfonya testpermet /avon - Jelenlegi ára: 449 Ft


Élvezd a virágok és a gyümölcsök frissességét!
A friss áfonya és az egzotikus orchidea vibráló aromái a meleg, nyári napok energiájával töltik fel érzékeidet!
Kellemes illatával frissíti fel bőrödet.
Kényeztesd magad ezzel az új ellenállhatatlan illattal!
100ml
   
 


Jelenlegi ára: 449 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 10:59 .

20 Led elemes karácsonyi égő sor - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 1390 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-31 13:30 .

Baby Design Play UP utazó járóka - 09 Beige 2018 - Jelenlegi ára: 22 040 Ft

Gyártó:
Baby Design
Termék típus:
Utazó járóka
Várható kiszállítás legkorábban:
1
Kézbesítési idő:
1-2 munkanap
Baby Design Play UP utazó járóka kapaszkodóval
Utazóágy és utazójáróka egyben, vidám, babás színekben!
Baby Design Play UP utazóágy és utazó járóka Jellemzői: - Egyszerűen összecsukható, kis helyen elfér - Hordozótáska tartozik hozzá, amiben az ágy összes részével együtt elfér - 6 hónapos kortól 3 éves korig, vagy 15kg-os súlyig ajánljuk - Kényelmes, puha matrac
- Hálós oldalainak köszönhetően folyamatosan látható a gyerek - Oldalán lecipzározható ajtóval - Megfelel az EN 12227 biztonsági előírásnak Tartozékok: - matrac - hordozó táska - kapaszkodó
Mérete: kinyitva: 101x101x86 cm összecsukva 21x21x98 cm fekvőfelület mérete: 100x100 cm

Jelenlegi ára: 22 040 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

10 db akváriumi gömbmoha, gömbalga 5-10 cm Szállítás megoldható! - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Kiárusítom gömbmoháimat, az ár 10 db-ra vonatkozik!
Egészséges szép gömbmohák, vagy gömbalgák, kinek hogy tetszik.
Méretük változó, 5-10 cm közöttieket válogatok, de vannak kisebbek is ha inkább az tetszik.
Szállítás: DPD-vel, a feladás napján gondosan csomagolva, másnap pedig már nálad van.  
Megoldható postánmaradóként is, de az sem olcsóbb, és kevésbé kiszámítható.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-08-06 11:52 .

HEMATIT ásvány rózsafüzér,imalánc,nyaklánc - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Hematit szögletes gyöngyös, klasszikus rózsafüzér, imalánc, nyaklánc. Nagyon sok féle rózsafüzér van a kínálatomban!!!!
lánc hossza: 70+15cm
HEMATIT-VÉRKŐ
Hozzárendelhető a gyökér csakra és a Kos, Skorpió, Vízöntő, Bak csillagjegyben születettek számára alkalmas ez a gyógykő. Széles körben elterjedt kő, segítségével sok más követ fel lehet tölteni.
A TERMÉK  KÉSZLETEN VAN!       
Megrendelést követően automatikusan megkapod e-mailben az átutaláshoz szükséges adatokat.            
Ha 7. 000, -Ft feletti összegben vásárolsz termékeimből, akkor postaköltséget nem kell fizetned, ingyen ajánlott postával teljesítem megrendelésed!
 


Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 06:41 .

2018. július 29., vasárnap

Graham Greene Monsignor Quijote (R9) - Jelenlegi ára: 200 Ft

HAGYATÉKBÓL SZÁRMAZNAK NÉZZE MEG EGYÉBB TERMÉKEIMET IS ÉRDEMES !
A képen látható állapotban!!!! Kérdezzen az eladótól!!! Használt termék!  
Kérem a vásárlás után 1-héttel rendezze a fizetést, ha nem akkor akkor a vásárlástól számított 10-d-ik napon vissza teszem a terméket és automatikusan újra indítom!
VALAKINEK HA PROBLÉMÁJA VAN: UTAZÁS, ÉS BETEGSÉG, TERMÉSZETESEN AZ MÁS!!!
CSOMAGOLÁSI DÍJ NINCS!!!! TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSNÁL EGYEDI KEDVEZMÉNY !!
Mindenkori aktuális Magyar Posta Zrt díj szabását alkalmazom, ami megtalálható a : "www. posta. hu" lapon.
KÉREM HA VAN KÉRDÉSE ÍRJON NEKEM! MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓ ÉRDEKÉT SZEMELŐT TARTVA KÖTÖK ÜZLETET!
NEM KÍVÁNOK SENKIT BECSAPNI, VAGY MEGTÉVESZTENI!!
A postai szállítás megoldható! Vásároljon több terméket és így magának is kedvezőbb az üzlet! Gyöngyösi termék!!! (M3-as mellett)

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 09:54 .

Hímzett esküvői vőfélyszalag településnévvel - Jelenlegi ára: 3 590 Ft


Üdvözöllek Oldalamon!
Szatén szalagokból készült feliratos vőfélyszalag, csipkével és masnival díszítve.
A szöveg gépi hímzéssel készül a szalagra.
A szalag egyik szára a jegyes pár keresztneveit tartalmazza, a másik szára pedig a házasságkötés dátumát és az esküvő helyszínének, vagy a településnek a nevét.
A szöveg színe egyénileg választható, a megadott képeken szereplő szalagok csak illusztrációk.  
Az alap szalag, amire a hímzés készül lehet:  fehér, ekrü és bordó!
A vőfélyszalag 5 cm széles szatén szalagból készült és teljes hossza 75 cm-85 cm (szóhosszúságtól függően)
A megadott ár egy darab hímzett vőfély szalagra vonatkozik!
Bármilyen kérdésed van fordulj hozzám bizalommal!
 
Nézz körül nálam,   más esküvővel kapcsolatos kiegészítőket találsz nálam nagyon kedvező áron és a postaköltségen is spórolhatsz.
 
Köszönöm, hogy benéztél!


Jelenlegi ára: 3 590 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 23:10 .

My Little Pony / Pihe-puha flanel ágynemű garnitúra, 190X142cm paplan - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Nagyméretű /felnőtt 1 személyes/ paplanhuzat: 190X142cm, gombos.
A párna mérete: 68X62cm, nagyobb a kispárna, de kisebb a felnőtt, nagypárna méretétől.
Az oldalain kétféle mintával, ez is gombos.
Anyag: pamut. (A flanel különféle finomságban gyártott, puhára szőtt szövet, ami eredetileg kártolt gyapjúból vagy fésült gyapjúfonalból készült, de ma már gyakran pamutból vagy szintetikus szálakból áll. )
Állapota használt, puha, nincs agyonmosva, nem szakadt, nem foltos, szép színekkel.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 20:49 .

Lollipop: unikornis kétoldalas kicsi órarend - Jelenlegi ára: 69 Ft

A Lollipop: unikornis kétoldalas kicsi órarend segítségével mindig tudni fogod milyen óra következik. Az órarend két oldala különböző mintájú, így az A és B hetes tanrend megkülönböztetése se fog gondot okozni! A Lollipop: unikornis kétoldalas kicsi órarend mérete 12 x 18 cm.

Jelenlegi ára: 69 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Police Kis kutya macska mellény póló Kabát Ruha 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Méret :  XS, S, M, L
Csomag Súly: 65-74 g (kb) 
Méret             Nyak                  Hát hossz                     Mell 
XS           20cm /7. 87"            19cm /7. 48"            28cm /11. 0"
S             22cm /8. 66"            24cm /9. 44"            35cm /13. 8"
M            26cm /10. 2"            30cm /11. 8"            40cm /15. 7"
L             35cm /13. 8"            35cm /13. 8"            45cm /17. 7"
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-30 21:02 .

SONY XPERIA TIPO eladó - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Eladó a fent említett mobiltelefon. SONY XPERIA tipo
Megkímélt, használt, jó állapotu készülék. Családtag használta.
Ereteti dobozában, papírjával, eredeti töltőjével. 20-as a készülék, Telenor függő.
Kérdésekre szívesen válaszolok! Kérem a vásárlót, hogy az adásvételt öt napon belül rendezze.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 23:39 .

Huawei selfie tripod - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a képen látható Huawei Selfie tripod, új bontatlan állapotban.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 19:14 .

Régi matchbox Gruesome Twosome motor hiány =B7= - Jelenlegi ára: 590 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ...

Jelenlegi ára: 590 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 21:14 .

Kockás pamutvászon ing 62-68 - Jelenlegi ára: 300 Ft

Kockás kisfiú pamut ing eladó. Keveset hordott!
Akciós ár!


Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 20:40 .

Magnat Sonobull 10 3 utas hangfal pár - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Esztétikai kis hibás (alján felkopott a festék ahogy a képen is látszik, illetve az egyik sarkán minimálisan fel van verve)
Műszakilag kifogástalan állapotban van, tisztán és szépen szól.
Adatai:
Impedance:  8 Ohm
Frequency range:  48 - 22. 000Hz
Transition Frequency:  850 - 5. 000 Hz.
Sinus / Music load:  40 - 60 Watt
mass: 7 kg.


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 01:42 .

Killzone 3 PS3 Playstation 3 - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Killzone 3 PS3 Playstation 3
Karcmentes lemez.
Érdemes megnézni a többi hirdetésemet is, kiárusítom a játékgyüjteményemet.
Személyesen Tiszaújvárosban vehető át.
Posta csak előre utalás után.

Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 02:22 .

Marie cicás ujjatlan body új 86/92 - Jelenlegi ára: 900 Ft

Eladó a képen látható ujjatlan body:
Cimke szerint: 86/92
mért adatok:  
hossza: 55 cm
szélesség: 28 cm
személyes átvétel Debrecenben, a Bethlen utcán.
postázás előre utalás után:
Postán maradó ajánlott levél: 625 ft
MPL futár: 1045 ft
MPL PostaPont: 935 ft
MPL Csomagautomatába: 600 ft

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 08:30 .

WESTRA magassugárzó hangszórópár - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


WESTRA
(TESLA)
Piszkálva, felújítva nem voltak, nagyon szépen szólnak és rendesen működnek.
Eladó a képeken látható, szép állapotú hangszórópár.
Zárt kosaras, papírmembrános kivitelűek.
Az ár a kettő darab hangszóróra vonatkozik.
Átmérő: 60 mm
Membrán átmérő: 50 mm
Impedancia: 3 ohm
Előre utalást követően Vaterafutár viszi 980 forintért.
Utánvéttel nem küldöm.
A Magyar Postával is tudom küldeni,
persze nem a DPD áraival hanem a postai díjszabás szerint.
De postára csak heti egy alkalommal tudok menni.
Használt tehát garanciát nem tudok vállalni ugyanúgy ahogy
a postázás közben keletkezett károkért sem.
Személyes átvételre Hajdúböszörményben, van lehetőség hétköznapokon,
telefonos egyeztetést követően 9 - 17 óráig.
Kérem csak az licitáljon aki elfogadja a fentebb leírt feltételeket és három napon belül
e-mailben felveszi velem a kapcsolatot illetve egy héten belül átutalja a vételárat.
Jó Vaterázást kívánok !

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-08-12 17:00 .

Eredeti disney plüss ovis hátizsák 35 cm - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Eredeti disney plüss hátizsák ovisnak, bölcsisnek.
35 cm magas zipzáros strapabíró anyagból.
Átvehető Taksony, Szigethalom, Bp Blaha vagy postán kizárólag előreutalás után.
Mindegyik új és csak a képen látható mintákkal.
Leütés után jelezd melyiket kéred.

Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 13:50 .

4 db-os bébi biztonsági zár bútorra - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
je


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-30 08:36 .

Provision sa-4100shx képrögzítő és 3db kamera - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Eladó a képeken látható Provision sa-4100shx képrögzítő és 3db kamera, használt de telejsen működőképes. Merevlemez nincs hozzá.

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 09:37 .

Solaris - DVD - arhív videók (2002) RITKA! dedikált! - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

SOLARIS  - archív videók   DVD   (2002) Ritka! dedikált!
Dedikált a DVD belső oldalán!
DVD jó állapotú, karcmentes.
Nagyon szép, megkimélt álapot!
Kérem, hogy figyelmesen olvassa el az alábbiakat! Fontos!
Személyes átadás a XVIII. kerületben, Pestszentlőrincen!
Postai küldés esetén a postaköltség: 1550Ft! Ha licitál, akkor egyetért a postaköltséggel is!
Kérem a nyertes licitálót, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot a lebonyolítást illetően! A kapcsolat felvétel a vevő feladata! Amennyiben ezt teljesíteni nem tudja, kérem ne licitáljon erre az aukcióra. Nem szeretem a " kedves " nyertest körözni, hogy igényt tart e az ő általa licitált termékre. Amennyiben nem jelezte valós vételi szándékát mindenképpen megy a negatív értékelés! Ha valami oknál fogva nem tud jelezni e-mail vagy telefon formájában a megadott határidőn belül bármiféle elfoglaltsága miatt, azt kérem tudassa velem előre az aukció lejárata előtt, természetesen akkor semmi problémát nem jelent.
Licitet nem törlök! Garancia nincs!

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-11 18:02 .

Régi matchbox Mercedes Benz King Size =F= - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ...

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 18:45 .

2018. július 28., szombat

Luzsicza Lajos : "Nógrádi temető" - Jelenlegi ára: 95 000 Ft

(FK3395)
Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.
Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.
A kép mérete: 60 x 80 cm keret nélkül. Készült: Olaj, Farost
A kép Luzsicza Lajos (Érsekújvár, 1920) alkotása. Jelezve jobbra lent "Luzsicza L"
A festmény jó állapotban van. Keret: ÉpHátoldalon a Képcsarnokvállalat raglapja látható.
További alkotásokat tekinthet meg a művésztől ide kattintva!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
Magyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II.
Festő. 1940-47 között a budapesti Képzőművészeti Főiskolán Aba-Novák Vilmos, Kontuly Béla és Kmetty János növendéke volt, majd Tatabányán működött, mint rajztanár, megalakította és vezette a Tatabányai Képzőművészeti Szabadiskolát. Az 1950-es években a Művelődési Minisztérium képzőművészeti osztályán dolgozott, oktatott a Budapesti Pedagógiai Főiskolán, több éven át a Műcsarnok igazgatójaként dolgozott. Húsz éven keresztül a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetségének területi (vidéki) titkára volt. 1960-tól önálló alkotói munkásságot folytat. Alapítója, szervezője a dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galériának, a Magyar Festők Társaságának tagja. Számos nyugat- és kelet-európai országban járt tanulmányúton. 1963-ban a Csók Galériában, több vidéki városban, a Felvidéken, Németországban, Svájcban, Belgiumban, stb. mutatta be alkotásait. Művészetének állandó ihletője a felvidéki táj (Magas- és Alacsony-Tátra), de ugyanúgy foglalkoztatja a Rajna-vidék, a svájci és olasz hegyi táj, a Balaton-felvidék, a Dunakanyar és Nógrád. Szívesen foglalkozik portréval is. Ismertek grafikái, rajzai, kedvelt technikája a rézkarc és a gouache is. Díjak: a Magyar Népköztársaság Érdemrend arany fokozata, SZOT-díj; Munkácsy-díj; Munka Érdemrend arany fokozata; Érdemes Művész; Érsekújvár város díszpolgára; a Magyar Köztársaság Érdemrend kiskeresztje. Munkáit őrzi a Magyar Nemzeti Galéria, az esztergomi Balassa B. Múzeum, a szolnoki Damjanich J. Múzeum, a debreceni Déri Múzeum és a pozsonyi galéria. (MÉ, P. Szabó Ernő, A. J.: Műv. 1987/9)Magyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II. Műgyűjtők és kereskedők kézikönyve
Festő. A bp. -i Képzőművészeti Főiskolán Aba-Novák Vilmos, Kontuly Béla és Kmetty János növendéke volt, majd szabadiskolát alapított Tatabányán. Egy idegi a Műcsarnok igazgatója volt. Számos európai országban járt tanulmányúton. Budapesten (Csók Galéria), több vidéki városban, valam. Csehszlovákiában, Németországban és Svájcban mutatta be alkotásait. 1971-ben Munkácsy-díjjal jutalmazták, 1980-ban érdemes művész kitüntető elismerésben részesült. Festészetének állandó ihletője a felvidéki táj, de ugyanúgy foglalkoztatja a Balaton-felvidék, a Dunakanyar és Nógrád. A bp. -i Pedagógiai Főiskola tanáraként is működött. (MÉ, A. J.: Műv. -1987/9)Magyar festők és grafikusok adattára
A Képzőművészeti Főiskolán 1940-1947 között Aba-Novák Vilmos, Kontuly Béla és Kmetty János növendéke, majd szabadiskolát alapít és vezet Tatabányán. 1950-1960 között a képzőművészeti élet különböző posztjain dolgozik, egy ideig a Műcsarnok Igazgatója. 1961 óta a művész-szövetség területi (vidéki) titkára. Számos Kelet- és Nyugat-európai tanulmányutat tett, évente megfordul Csehszlovákiában. 1963-ban a Csók Galériában, Békéscsabán (1975) és Veszprémben (1977) állított ki. Külföldön Csehszlovákiában (1959, 1960, 1968) az NSZK-ban (1964, 1970, 1974) és Svájcban (1968) mutatkozott be. 1964-ben SZOT-díjat, 1971-ben Munkácsy-díjat kapott. 1980-ban érdemes művész kitüntető elismerésben részesült. - Festészetének állandó ihletője a felvidkéki táj. Állandóan visszatérő témája az Alacsony-Tátra, de ugyanígy foglalkoztatják hazánk hegyes-dombor tájai, a Balaton-Felvidék, a Dunakanyar és Nógrád. - Irod.: P. Sz. T.: Művész életrajzok, Bp., 1985. Acsay Judit: A művészetszervező művész. Luzsicza Lajosról. Művészet, 1987. 9. Művészeti lexikon I-IV.
Festő. A Képzőművészeti Főiskolán Aba Novák Vilmosnál, Kontuly Bélánál és Kmetty Jánosnál tanult. 1948-tól a tatabányai képzőművészeti szabadiskola, majd 1954-től 1959-ig a Műcsarnok vezetője volt. Számos hazai és külföldi önálló kiállításon mutatta be műveit, legutóbb 1960-ban Pozsonyban, 1963-ban a Csók Galériában, 1964-ben Duisburgban. Főleg hegyvidéki tájképeket fest, figurális kompozíciói a hajóépítők világát ábrázolják. A tömegek vizuális művészeti nevelése terén kezdeményező munkát végez. Művész életrajzok kortárs magyar képzőművészek
1940-1947 között Aba-Novák Vilmos, Kontuly Béla és Kmetty János növendéke a Képzőművészeti Főiskolán, majd szabadiskolát alapít és vezet Tatabányán. 1950-1960 között a képzőművészeti élet különböző posztjain dolgozik, egy ideig a Műcsarnok igazgatója. 1961-1977 között a képzőművész-szövetség területi titkára. Számos kelet- és nyugat-európai országban járt tanulmányúton, szinte évente megfordul Csehszlovákiában. Eddig csaknem 30 egyéni bemutatója volt, köztük egy gyűjteményes tárlat 1963-ban, a Csók Galériában. Az utóbbi években Győrött (1980), Pápán (1981), Sopronban (1982) és Kecskeméten (1938) állított ki. Számos egyéni kiállítása volt Csehszlovákiában, az NSZK-ban és Svájcban. 1964-ben SZOT-díjat, 1971-ben Munkácsy-díjat, 1980-ban érdemes művészi címet kapott. - Festészetének állandó ihletője a hegyvidéki táj, így az Alacsony-Tátra, a Balatonfelvidék, a Dunakanyar és Nógrád. Érzelmi telítettségű képeit dekorativitásra törekvés, erőteljes formaképzés, merész színösszhang jellemzi. Kortárs magyar művészeti lexikon I-III.
1940-47: MKF, mesterei: Aba Novák Vilmos, Kontuly Béla, Kmetty János. 1947-50: Tatabányán volt rajztanár, megalakította és vezette a Tatabányai Képzőműv. Szabadiskolát. Az 1950-es években dolgozott a Művelődési Minisztérium képzőművészeti osztályán, tanított a Budapesti Pedagógiai Főiskolán, több éven át a Műcsarnok vezetője volt. Húsz éven keresztül a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetségének területi (vidéki) titkára volt. 1960-tól önálló alkotói munkásságot folytat. Alapítója, szervezője a dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galériának (1994), a békéscsabai Szlovák G. megalakításának kezdeményezője. A MFT tagja. Tanulmányutak: Szlovákia mellett, melyet évenként fölkeres, Nyugat- és Kelet-Közép-Európa országai. 1950: a Magyar Népköztársaság Érdemérem arany fokozata (a képzőművészeti nevelésben elért eredményeiért), 1964: SZOT képzőműv. díj, 1971: Munkácsy-díj; 1978: Munka Érdemrend arany fokozata, 1981: érdemes művész, 1996: Érsekújvár város díszpolgára, 1997: Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje. Első mestere hatására a monumentális kompozíciók foglalkoztatták, majd egyre inkább a részletek fontosságának, a téma és megfogalmazás harmóniájának, az élmény erejének, a mű érzelmi telítettségének, az erőteljes formaképzésnek, a sajátos színösszhangnak tulajdonított döntő szerepet. Témavilága gyakorta a hegyvidéki táj: a Magas- és Alacsony-Tátra, a Rajna-vidék, a svájci és olasz hegyi táj s a Dunántúl dombjai. Szívesen foglalkozik portréval is. Ismertek grafikái, rajzai, kedvelt technikája a rézkarc és a gouache is.
Ek: 1956: Csehszlovák Kultúra H.; 1958: KKI Kt.; 1959: Szlovák Képzőműv. Szövetség G., Pozsony; 1960: GPMB, Lipótszentmiklós; 1961: Városi Műv. H., Várpalota; Csehszlovák Kultúra H.; 1963: Csók István G.; 1964: Neuburger G., Duisburg; 1968: Ray G. Biel (CH); 1968: Művelődési H., Érsekújvár; 1970: Stadthalle, Neustadt an der Weinstrasse (D); 1972: Kisfaludi Strobl T., Zalaegerszeg; 1974: Népház, Tatabánya; Városháza, Tata; Alten Rathaus G., Erkelenz (D); 1975: Munkácsy M. M., Bcsaba; 1977: Dési-Huber T., Veszprém; Ifj. Műv. H., Várpalota; 1978: Csehszlovák Kultúra H.; Műv. H., Tapolca; Járási M., Érsekújvár; 1979: Műv. H., Oroszlány; 1980: Képcsarnok G., Győr; 1981: Esterházy-kastély G., Pápa; 1982: Képcsarnok, Sopron; 1982: EFMK G., Kecskemét; 1984: Postás Műv. Közp.; 1985: GU, Érsekújvár; 1987: Városi G., Hajdúböszörmény; 1988: Városi G., Zirc; 1990: GU, Érsekújvár; 1993: CSM, Dunaszerdahely, 1994: Honismereti M. (Ernst Zmetákkal), Érsekújvár; 1995: GU, Érsekújvár; 1997: Várpalota; Iskola G., Tatabánya.
Vcsk: 1958: Magyar Képzőművészeti Közp., Moszkva; Antwerpen; 1971: Új Művek, Műcsarnok; 1984: Mezőgazdaság a képzőművészetben, 1987: Csehszlovákia a magyar művészek alkotásaiban, Prága.
Mk: Balassa B. M., Esztergom; Damjanich J. M., Szolnok; Déri M., Debrecen; GU, Érsekújvár; MNG; GMB, Pozsony.
Könyvei: Ifjúságom, Érsekújvár, önéletírás, 1989; Hétköznapok - képzőművészeti életünk sorsdöntő évei, 1945-1960, Bp., 1994; Szenczi Molnár Társaság, 1994.
Irod.: Janko, A.: Lajos Luzsicza v Bratislave, Kultúrny Zivot, 1959/5.; Manga J.: Luzsicha Lajos képei Szekszárdon és Tatabányán, MŰV, 1974/2.; Végvári L.: Luzsicza Lajos, Mai Magyar Művészet, 1977; Acsay J.: Beszélgetés Luzsicza Lajossal, MŰV. 1987/9.; Molnár G.: A Felvidékről az Alföldre, Komárom Megyei Szemle, 1989/1.; Ritter, P.: Künstler zweier Lander, Der Maler Lajos Luzsicza, Pannonia, 1983/1. (P. Sz. E. )
A termékről további nagy felbontású képek!
( öregasszony hazafelé képcsarnokos festmény Képcsarnok Vállalat temető )

Jelenlegi ára: 95 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-02 02:02 .

step n grip univerzális csavarkulcs készlet - Jelenlegi ára: 2 990 Ft


Step n Grip - univerzális csavarkulcs készlet 9-32 mm ig
Előfordult már veled, hogy meg kellett volna húzni, vagy lazítani egy anyacsavart, és minden előkerült a szerszámos fiókból, csak pont az a méret nem?
Fizettél már olyan dologért, amit Te is egyszerűen megjavítottál volna, ha van megfelelő méretű villáskulcsod?
Az otthonodban rengeteg dologhoz szükséged lehet rá, és bosszantó tud lenni, ha valamit, azért nem tudsz megoldani, mert, nincs nálad megfelelő szerszám? Vehetsz komplett készletet, esetleg megveheted az összes méretet, kulcsokból, de ez több tízezer forintodban lesz, rengeteg helyet foglal majd, és igazi káoszt fog okozni a szerszámtartóban, vagy választhatod, ezt a praktikus, univerzális csavarkulcs készletet, ami mindössze 2 db-ból áll, mégis minden méretű csavarfejhez használhatsz, 9 - 32 mm között.
A csomag tartalma, tulajdonságok
1 db dupla csavarkulcs (9-26)
1 db szimpla csavarkulcs (27-32)
Anyaga: chrome-vanadium, csúszásgátló gumi borítással
Eredeti ár: 7 990 Ft
Akciós ár:
2 990 Ft


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 05:42 .

A betű akril gyöngy 6 x 6 mm db - Jelenlegi ára: 6 Ft

A képen látható gyöngyökből ékszereket készíthetsz
.
A megadott ár 1 db gyöngyre vonatkozik, lyukméret 3 mm.
Minden esetben a képen látható betűt tudod megvásárolni.
Csomózott karkötők készítéséhez ajánlom.


Jelenlegi ára: 6 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 17:44 .

Zacskó forrasztó, fóliahegesztő - Jelenlegi ára: 650 Ft

Új mini fóliahegesztő eladó.
Nem kell várni rá, rögtön átvehető.
A konyha elengedhetetlen kelléke.


Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 18:25 .

AKCIÓ! XIAOMI REDMI 4 (HIGH EDITION) TPU HÁTLAPVÉDŐ TELEFON TOK 1 FT NMÁ! (32002) - Jelenlegi ára: 1 Ft

KIVÁLÓ MINŐSÉG!
ÁLLANDÓ AKCIÓK KEDVEZŐ ÁRON!
MOST VILLÁMÁR ESETÉN INGYENES A SZÁLLÍTÁS!!!
HÁTLAPVÉDŐ MOBILTELEFON TOK TPU SZILIKONBÓL
Védd meg mobiltelefonodat a karcolások, ütések által okozott sérülésektől!
Előre utalás után a szállítási idő átlagosan 3-6 munkanap!
A minőségi TPU szilikon tok, elsőbbségi gyorspostával érkezik egy közeli megbízható gyártócégtől. A termék precíz minőségi ellenőrzésen esik át. Gondos csomagolásban, bélelt borítékban érkezik a kért címre.
Az ár és a szállítási költség 1 darab termékre vonatkozik!
A LICIT 1 FORINTRÓL INDUL!
NINCS MINIMÁL ÁR!
További tudnivalókat a vásárlással kapcsolatban itt olvashatsz:
BŐVEBB INFORMÁCIÓ
Eddigi vélemények:
ÉRTÉKELÉSEIM
Köszönöm, hogy benéztél! : )


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-30 01:57 .

Mozgásérzékelős vízsugaras kutya-, macska-, madár- és egyéb állatriasztó, Gardigo - Jelenlegi ára: 14 990 Ft


Mozgásérzékelős vízsugaras kutya-, macska-, madár- és egyéb állatriasztó, Gardigo
Termék azonosító: 394619
Vízsugaras állatriasztó
A vízsugár hatótávolsága max. 10 m-ig beállítható
Beállítható víz szórás
Vízfogyasztás aktiválásonként: kb. 2-3 csésze
Egyszerű szabvány csatlakozó a hagyományos kerti tömlő rendszerekhez
A Gardigo napelemes vízsugaras állatriasztó elriasztja az összes víztől félő állatot, mint pl. a gémeket, ragadozó madarakat, kutyákat, macskákat, nyulakat, vadállatokat stb. és így védi a telket, a földeket vagy a halastavat. Hatékonyan, de nagyon kíméletesen védi a zöldséges ágyást, a gyümölcsfákat, a halakat vagy a termést.
Amint egy nem kívánt állat a PIR mozgásjelző hatóterületére ér, egy max. 10 méterre elérő vízsugár aktiválódik. Elriasztja a víztől félő állatokat, amik elmenekülnek, és a legtöbb esetben később sem térnek vissza a védett területre.
Különösen alkalmas arra a készülék, hogy a gémeket távol tartsuk a halastavaktól és így kíméletes módon riasszuk el őket. Ez mindenekelőtt tavasszal érvényes, amikor a madárnak a fiókáit etetni kell, és ezért felkutatja a tavakat és más vizeket a táplálék megszerzésére. A működtetése teljesen megoldható helyhez kötöttség nélkül, mivel a készülék elemmel működik és csak vízellátást kell rácsatlakoztatni. Így bármilyen tetszőleges helyen elhelyezhető és egy általános kerti locsolótömlő csatlakozóval víz vezethető a készülékhez.
Jellemzők:
A vízsugár hatótávolsága max. 10 m-ig beállítható ? Vízfogyasztás aktiválásonként: kb. 2-3 csésze ? Beállítható szórás: balra/jobbra és fel/le ? PIR mozgásjelző ? Tágabb hatókörzet az automatikus fröcskölő mechanika segítségével ? Egyszerű szabvány csatlakozó a hagyományos kerti tömlő rendszerekhez ? Beállítható érzékenység
Műszaki adatok:
Alkalmas (kültérre/beltérre): Kültérre ? Alkalmazás (rovarcsapda): Róka, Kutya, Nyúl, Macska, Nyest, Szarvas, Kócsag, Mosómedve, Vaddisznó ? Anyag: Műanyag ? Hatótáv: 60 m? ? Szín: Zöld, Fekete ? Tápellátás: 2 db ceruzaelem (vele szállítjuk) ? Típus (kategorizálás): Kártevőriasztó ? Észlelési szög: 110 °
Szállítás tartalma:
Érzékelő egység ? Vízszóró egység ? Három részes leszúró cövek, 370 mm ? locsolótömlő-csatlakozó ? Elemek ? Használati útmutató
Mennyiség: 1 db(Egységár: 14 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Police Kis kutya macska mellény póló Kabát Ruha 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Méret :  XS, S, M, L
Csomag Súly: 65-74 g (kb) 
Méret             Nyak                  Hát hossz                     Mell 
XS           20cm /7. 87"            19cm /7. 48"            28cm /11. 0"
S             22cm /8. 66"            24cm /9. 44"            35cm /13. 8"
M            26cm /10. 2"            30cm /11. 8"            40cm /15. 7"
L             35cm /13. 8"            35cm /13. 8"            45cm /17. 7"
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-29 21:44 .

DVD FILM VÁLOGATÁS JÓ ÁLLAPOTBAN! - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

DVD film válogatás 10 darab jó
állapotban!
Némelyik karcos!
1 szinkronos, a többi magyar feliratos!

Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2018-08-11 21:46 .

EMOS szigetelőszalag (Izotape ultra) 19/20 fekete - Jelenlegi ára: 230 Ft

EMOS szigetelőszalag (Izotape ultra) 19/20 fekete
Kábelek és a kábelekben lévő vezetőanyagok szigetelésére alkalmas elektrotechnikai PVC szigetelőszalagok. A PVC szalagok számos célra használhatók, például vezetékek összekötésére és rögzítésére, kábelköpenyek javítására, jelölésre és mechanikai védelemre. A jó minőségű szigetelőszalagok kielégítik az elektromos biztonságra vonatkozó követelményeket. Az általunk kínált szigetelőszalagok mindegyike megfelel az IEC 60454-3-1-2/F-PVC/60 szabvány előírásainak, és rendelkezik nyilvánosságra hozott megfelelőségi nyilatkozattal. A termék jelenleg csak a meghirdetett darabszámban érhető el, viszont mivel nem csak a vaterán értékesítünk, így ez változhat!
A várható szállítási idő 1-3 munkanap, melyet az Ön által választott fizetési mód határoz meg! Amennyiben a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
F61922;

Jelenlegi ára: 230 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 11:02 .

Bábparaván 115 x 65 cm - Jelenlegi ára: 6 670 Ft

A Bábparaván 115 x 65 cm leírása: Bábparaván 115 x 65 cm

Jelenlegi ára: 6 670 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

KINGSTON Memória DDR3L 4GB 1600MHz CL11 DIMM 1.35V - Jelenlegi ára: 11 009 Ft

KINGSTON Memória DDR3L 4GB 1600MHz CL11 DIMM 1. 35V
KINGSTON Memória DDR3L 4GB 1600MHz CL11 DIMM 1. 35V
Házhoz szállítási mód: Utánvét
Fizetés: Átvételkor készpénzben
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Szállítási díj 30. 000. Ft-ig: 1990 Ft
Szállítási díj 30. 000. Ft-tól: 790 Ft
Több termék együttes vásárlásakor a szállítási díjat csak egyszer kell fizetni.
Személyes átvételre nincs lehetőség!

Jelenlegi ára: 11 009 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Akkumulátoros Mini USB ventilátor Powerbank Akkus - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

Hordozható, mini, akkumulátoros ventilátor, 3 fokozatú, műanyag.
A tartozék 18650-es Li-Ion akkumulátor kivehető, így tartalék akkumulátorral az üzemidő sokszorozható.
Beépített Micro USB töltőnyílásán tölthetjük az akksit, a tartozék Micro USB kábellel.
USB töltő kimenettel, melyről tölthetjük lemerült telefonunkat, ha szükséges.
Akku töltöttség kijelzés, meglepően erős keverőhatás!
Rózsaszínű, világoskék, világoszöld, fehér  vagy fekete.
14 x 10 x 4 cm ; 141 g

Jelenlegi ára: 1 450 Ft
Az aukció vége: 2018-07-28 21:33 .

0498 Antik DARJEELING teás fémdoboz pléh doboz - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Szép állapotban megmaradt sötétbarna színű feliratos fém teás doboz, pléhdoboz.
DARJEELING TEA (compact Budapest)Szélesség: 10 cmHosszúság: 10 cmMagasság: 10 cmSúly: 0. 148 kg
Termékeim között több pléh doboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( plédoboz pléhdoboz pléh doboz fémdoboz fém doboz reklámdoboz reklám doboz )

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-01 02:59 .

ÚJ oldaltáska válltáska - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képeken látható vadi új több zsebes váll táska vagy oldaltáska.
Pakolós, erős.
Munkaeszköznek vagy iskolába.
Csak akkor licitálj, ha komoly a szándékod; ha a megnyert árút valóban meg kívánod venni, s az ügyletet 2 héten belül le tudjuk bonyolítani!
Az átutalást, vagy postai készpénzfizetést megkapva 1-2 munkanapon belül azonnal postázok.
Utánvételt nem vállalok!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 17:20 .

Alesis Adat Blackface - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Alesis Adat Blackface 8 track audio Recorder eladó kifigástalan állapotban

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 13:29 .

Pilot autósülés 360 fokban forgatható szürke ISOFIX - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Gyermek autóülés 0/1/2/3 csoporthoz (0-36kg).
A háttámla 4 pozícióba dönthető, egykezes beállítás, akár 165 ° -os döntési lehetőség. .
Eltávolítható fejtámla.
SIPS - kiegészítő oldali biztosítékok.
ISOFIX rendszer a nagyobb biztonság érdekében.
Extra puha párna és vállpárnák.
360 fokos forgatás mindkét irányba a nagyobb kényelem érdekében.
Huzata EKO bőrből és poliészterből készült.

Jelenlegi ára: 49 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 16:19 .

Resun fűtőszikla 3W - Jelenlegi ára: 3 390 Ft

Resun 3W-os fűtőszikla terráriumba
Szárazföldi hüllők számára ajánlott terráriumi fűtő.
Teljesítmény: 3W
Méret: 160 x 90 x 35 mm
Természetes szikla hatását keltve illeszkedi a terráriumi környezetbe.
A terrárium lakói számára ártalmatlan anyagokból készült.
Javítja a hüllők vérkeringését és segíti az emésztést.
Állandó kb 26 ° C-ot tart a szikla felületén. Nem a terrárium felfűtésére szolgál.
A beépített termostat megakadályozza a fűtőszikla túlmelegedését.
Csak szárazon használható.
Párás környezetben is biztonsággal üzemeltethető.
Könnyen tisztítható.


Jelenlegi ára: 3 390 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 11:38 .

AKCIÓ!! Divatos tunika M/L új! -3- - Jelenlegi ára: 301 Ft

Divatos tunika m/L    új!  
hossza 87 cm, mellb 82  cm, derék 90  cm, csípő 126   cm 
Mindig a centiben megadott méretét vedd figyelembe!    07. 26.
Nézz körül nálam, sok termékem van fent!
POstázok vaterafutárral házhoz, postán maradóra és MPL csomagautomatába.
A posta sacc, mindig utólag mérek.

Jelenlegi ára: 301 Ft
Az aukció vége: 2018-08-06 21:31 .

Naruto Uzomaki Chronicles 2 Ps2 játék - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

 
Tisztelt Érdeklődők!
Köszönöm, hogy megtekintik aukciómat.
 Jelen aukció tárgya a képeken látható eredeti Naruto Uzomaki Chronicles 2 Ps2 játék.  
 
Általános tudnivalók:
·         Licitet főszabály szerint nem törlök,
·          a helyszínen alkudozás negatív értékelést jelent automatikusan (és üzlet sem lesz),  
·         Kapcsolatfelvételre 8 nap, átvételre max 15 nap van, ha ez bármilyen okból elmarad, automatikusan negatív értékelés és a terméket újraindítom,
Postázás
·         Több termék összevárására van mód, együttes postázás lehetséges
·         A postázás mindenkori postai díjszabás alapján történik, ezen belül:
o   Ha valamely termék közepes méretű ajánlott postakész borítékba befér, lehetséges a postán maradóra címzés
o   Mindenkori postai díjszabás szerint lehetséges a csomagautomatára címzés (Ehhez kérem megadni az automata címét, email címet és telefonszámot),
Személyes átvétel
·         A termékek személyes átvételére általában hetente egy alkalommal (pénteken) Debrecenben
·         Általában több aukcióm fut egyszerre, kérem tekintsék meg a további aukciókat,  
·         Kérem ezeket figyelembe véve licitálni.
Jó licitálást!
 

Jelenlegi ára: 2 100 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 19:11 .

2018. július 27., péntek

Felírótábla, fedeles, A4, zsebes, VICTORIA, fekete - Jelenlegi ára: 450 Ft


Felírótábla, fedeles, A4, zsebes, VICTORIA, fekete
Termék azonosító: 66073
A4 méretű dokumentumokhoz
- PVC borítás
- felső részén leszórítócsipesszel
- fedlap belső oldalán zseb (218x108 mm)
- méret: 227x315 mmMennyiség: 1 db(Egységár: 450 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Új német WorkZone 42 cm 1,4kg króm-vanádium CR-V acél 45° 38,1mm 1,5" svéd csőfogó, svédcsőfogó - Jelenlegi ára: 4 4

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- gyári garancia
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Bontatlan új termék, original gyári csomagolásban, 72 órás cseregaranciával és magyar nyelvű leírással.
Kiváló minőségű kéziszerszám, amely kielégíti mind az iparosok, mind az igényességet kedvelő otthoni felhasználók igényeit. Német gyártó, minőségi króm-vanádium szerszáma.
- S csőfogó
- Kovácsolt
- Csiszolt és polírozott pofák
- Cr-V (króm-vanádium) acélból készült
- Hossza: 420 mm
- Súlya: 1, 4 kg
- Színe: kék
- Induktív edzésű fogak
- Biztonsági csavarral
- TÜV tanúsítvány
- 45° -os
______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 72 órás csere
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!

Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 00:40 .

1x Kreatív Rajzfilm fém kerékpár utazás kirándulás papucs térkép kitűző ruha kiegészítő - Jelenlegi ára: 1 255 Ft

Eature: új és kiváló minőségű
ion és könnyen barkácsolható díszíteni, ahogy akarja.
A tökéletes kiegészítő pulóverhez, sálhoz, fejsálhoz, ruhához, öltönyhöz, táskához, kalaphoz stb. Alumínium.
Méret: Képként.
6 Különböző stílusok a választásodért.
A csomag tartalma: 1 db * Bross.
NEM Kiskereskedelmi doboz. Csomagolt zacskóban!
P105587
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
Köszöntjük oldalunkon!
Az adásvétel megkönnyítése érdekében, kérjük olvassa el vásárlási feltételeinket, melyeket rendelésével automatikusan elfogad.
Kedvezmény: Amennyiben termékeink közül minimum 50 db-ot vásárol, kedvezményt biztosítunk. Kérjük igényelje a kedvezményt ügyfélszolgálatunktól.
US hálózati csatlakozós termékeink esetén, külön rendelhető a termékeink között található US-EU átalakító adapter.
Fontos! Ha a leírásban NEM szerepel, hogy "We dont offer color/pattern/size choice" (szín/minta/méret nem választható), akkor rendeléskor kérjük mindenképp írja bele a megjegyzés rovatba a kiválasztott színt/mintát/méretet, ellenkező esetben kollégáink véletlenszerűen postázzák. Ez esetben utólagos reklamációt nem fogadunk el.
Ahol a "We dont offer color/pattern/size choice" kijelentés szerepel, sajnos nincs lehetőség szín/minta/méret kiválasztására. Ilyenkor kollégáink véletlenszerűen küldik a termékeket.
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben, mert így visszakövethetőek a beszélgetések.
Hibás termék: visszautaljuk a vételárat vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően, miután visszapostázta a megadott címre.
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk, vagy a terméket újraküldjük ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérjük jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára!
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
Számlázás: Az elektronikus számlát (pdf. formátumú) Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, az utalás magyar céges számlánkra történik.
A szállítási idő: az összeg átutalása után 9-12 munkanap, de a postától függően előfordulhat a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérjük ne vásároljanak akkor, ha nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt!
strong>Postázás: Termékeinket külföldről postázzuk.
Nagy raktárkészletünk miatt előfordulhat, hogy egy-két termék átmenetileg vagy véglegesen elfogy raktárunkból, erről mindenképp időben értesítjük és megfelelő megoldást kínálunk.
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el (bankszámláról bankszámlára), Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a rendelésszámot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését. Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890Ft , minden további 250 Ft/db.
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 250Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
Amennyiben a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlünk, ez azt jelenti, hogy az email cím (freemail és citromail esetén főleg) visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik e-mail címről.
Kellemes Vásárlást Kívánunk!

Jelenlegi ára: 1 255 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 01:39 .

20 LED karácsonyi LED lámpa fűzér 2,5 m 1db elemes - Jelenlegi ára: 1 898 Ft

Teljesítmény: vadonatúj és kiváló minőségű
ergy-megtakarítás és nagy fényerő
Ez a csodálatos lámpafény világít az éjszaka folyamán, ideális kertek, teraszok, gyepek, verandák, kapuk, udvarok, ablakok és beltéri díszítéséhez mint a boltok, a csarnok, a színpad.
A sztring fénynek is könnyű telepíthetősége, vízálló fényvédője és egyéb jellemzői vannak.
Hosszú élettartam, energiatakarékos és nagy fényerejű
A ragyogó csillagok ragyognak a romantikus és boldog légkör
Az elemek működtetése (nem tartozék), amely az energiatakarékosság és a környezetvédelem.
Rugalmas, hordozható és könnyen tárolható. Az alkalmazási környezet szerint tetszőleges alakzatot készíthet.
Tiszta fény és magas fényerő, de hideg fény és nem melegszik, nem könnyű felrobbanni és lebontani, biztonságos.
A lámpák állandóan ON vagy FLASH üzemmódban is használhatók, és az akkumulátor dobozon ON / FLASH / OFF kapcsoló található.
Tökéletes dekoráció a Valentin-napra, a karácsonyra, a pártra és egyéb ünnepi alkalmakra. vagy lógott a falakon, ablakokon, ajtókon, padlón, fákon, füveken stb.
Specifikáció: Alak: Vízcsepp.
LED-es szám: 20 / 40Pcs.
Áramforrás: 3 x AA elem (Nem tartalmazza).
Hossz: 2, 5 m / 98, 42 cm; 5m / 196. 84inch
Szín: meleg fehér, rózsaszín, kék, színes.
A csomag tartalma: 1 x 20 / 40LED vízcsepp.
NEM Kiskereskedelmi doboz. Biztonságosan csomagolva buborékos táskában.
P078309
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
Köszöntjük oldalunkon!
Az adásvétel megkönnyítése érdekében, kérjük olvassa el vásárlási feltételeinket, melyeket rendelésével automatikusan elfogad.
Kedvezmény: Amennyiben termékeink közül minimum 50 db-ot vásárol, kedvezményt biztosítunk. Kérjük igényelje a kedvezményt ügyfélszolgálatunktól.
US hálózati csatlakozós termékeink esetén, külön rendelhető a termékeink között található US-EU átalakító adapter.
Fontos! Ha a leírásban NEM szerepel, hogy "We dont offer color/pattern/size choice" (szín/minta/méret nem választható), akkor rendeléskor kérjük mindenképp írja bele a megjegyzés rovatba a kiválasztott színt/mintát/méretet, ellenkező esetben kollégáink véletlenszerűen postázzák. Ez esetben utólagos reklamációt nem fogadunk el.
Ahol a "We dont offer color/pattern/size choice" kijelentés szerepel, sajnos nincs lehetőség szín/minta/méret kiválasztására. Ilyenkor kollégáink véletlenszerűen küldik a termékeket.
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben, mert így visszakövethetőek a beszélgetések.
Hibás termék: visszautaljuk a vételárat vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően, miután visszapostázta a megadott címre.
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk, vagy a terméket újraküldjük ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérjük jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára!
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
Számlázás: Az elektronikus számlát (pdf. formátumú) Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, az utalás magyar céges számlánkra történik.
A szállítási idő: az összeg átutalása után 9-12 munkanap, de a postától függően előfordulhat a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérjük ne vásároljanak akkor, ha nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt!
strong>Postázás: Termékeinket külföldről postázzuk.
Nagy raktárkészletünk miatt előfordulhat, hogy egy-két termék átmenetileg vagy véglegesen elfogy raktárunkból, erről mindenképp időben értesítjük és megfelelő megoldást kínálunk.
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el (bankszámláról bankszámlára), Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a rendelésszámot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését. Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890Ft , minden további 250 Ft/db.
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 250Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
Amennyiben a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlünk, ez azt jelenti, hogy az email cím (freemail és citromail esetén főleg) visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik e-mail címről.
Kellemes Vásárlást Kívánunk!

Jelenlegi ára: 1 898 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 16:44 .

Kréta tábla kreatív fotózáshoz - négyzet alakú - Jelenlegi ára: 650 Ft


Köszöntelek oldalamon!
Krétával írható préselt fából készült fatábla. Oldala díszes kivágású,  vintage stílusú, így az ilyen stíusú, valamint a természetközeli esküvők elengedhetetlen kelléke lehet az a kis kiegészítő.
A tábla minkettő oldalára lehet írni krétával, melyet nedves szivaccsal letörölhetünk és utána újra használható!
Juta kötéllel akár fel is akasztható székre, falra, faágra.
Használható esküvő előtti kreatív, jegyes fotózásnál, az esküvőn névtáblaként, üzenő táblaként.
Mérete:  14, 5 x 14, 5 cm
A juta kötél hossze:  31 cm
A tábla vastagsága::  3 mm
A képeken szereplő feliratos táblák csak a dekoráció részei, teljesen tiszta, bontatlan csomagolású, felirat nélküli táblát küldünk!
A megadott ár egy darab táblára vonatkozik!
Nézz szét a boltomban és spórolj a postaköltségen.
Rengeteg esküvői kiegészítőt találsz nálam nagyon kedvező áron!
Egyedi igényeket is elkészítek gyorsan, kedvező áron!


Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2018-07-28 18:15 .

Mágikus toll 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-28 13:12 .

0K399 Top Gear - Clarkson Hammon May 3 darab DVD - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Angol nyelvű dvd lemezek:
- BBC Top Gear - Winter Olympics (58 perc)
- Clarkson - Thriller (78 perc)
- Clarkson - Duel (77 perc)
( Jeremy Clarkson - Richard Hammon - James May ... and The Stig )Szélesség: 13. 5 cmHosszúság: 19 cmSúly: 0. 26 kg
Termékeim között több DVD található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-31 03:37 .

Eljegyzési esküvői parti lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 795 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ max  2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE nem vonható.
Gyémánt gyűrű alakú lufi.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-28 22:11 .

InnovaGoods Kisállat Medence (Száll. idő: 2-3 hét) - Jelenlegi ára: 12 567 Ft

Ezen a nyáron nagyon jól fog szórakozni kutyád az InnovaGoods Home Pet kisállat medencében! Ez a hordozható uszoda tökéletes a kisállatok szórakoztatására és a pihentető nyári fürdőzés élvezetére. Ideális uszodaként kutyáknak és más állatoknak (kacsák, tyúkok, stb)PVC-ből készültKönnyen használható és könnyen összeszerelhetőRobusztus és összecsukhatóKönnyű leeresztő szelepTartozék táska fogantyúkkal és cipzárral a szállításhozÁtmérő x magasság kb .: 80 x 20 cmCsomagolás 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt, orosz, lett)

Jelenlegi ára: 12 567 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0M576 Ismeretlen festő : Alpesi táj - Jelenlegi ára: 68 000 Ft

Jelzetlen olaj vászon festmény, hibátlan állapotú aranyozott Blondel keretben. Szélesség: 100 cmMagasság: 80 cmA kép mérete keret nélkül: 60 x 80 cm
Termékeim között több Alpesi táj található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( hegy tópart tó hegyek alpesi táj havas csúcs havas csúcsok tóparti ház hófödte csúcsok alpes tóparti házikó )

Jelenlegi ára: 68 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-31 02:59 .

Kisfiú ruhák 74-80-as 4db kiárusítás!! - Jelenlegi ára: 500 Ft

3db nadrág 1db polár meleg felső. belső szárhossz 23-29. pulcsi hossza 32 cm, ujhossz 25 cm.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 17:40 .

Dellorto EB1-266 kehelycső Honda CRM125-ből - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Dellorto EB1-266 kehelycső Honda CRM125-ből új bolti ára 3500
Dellorto PHBH28 FS féklevegős kétütemű karburátorból származik.
14 pici féklevegőfurattal.
Hozzávaló keverőcső 1000 Ft

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 08:42 .

Metszéspont - Szilvási Lajos - Jelenlegi ára: 960 Ft

Metszéspont - Szilvási Lajos
Borító tervezők: Zsoldos Vera
Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás éve: 1979
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Athenaeum Nyomda
ISBN: 9631515001
Kötés típusa:: egészvászon, kiadói borítóban
Terjedelem: 759 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 40kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerület, IX. kerület,   Baja, Balatonfüred, Békéscsaba , Debrecen Dunaújváros,  Eger, Gyöngyös , Győr,   Kecskemét, Mátészalka,   Miskolc,   Nyíregyháza , Pécs, Sopron, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**36443927**)]

Jelenlegi ára: 960 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 17:01 .

2 az 1-ben Clip Camera 1ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Legtöbb típusú mobil telefonra aminek nem nagyobb, mint 13 mm átmérőjű a kamerája.
A csomag tartalmazza:  2 x lencsevédő 1 x Clip 1 x Makró Lencse 1 x Fish Eye Lencse
Jellemzők:  Szín: Sajnos választani nem lehet véletlenszerüen küldik random 
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-28 12:46 .